مدیر کل راه و شهرسازی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل وزارت راه و شهرسازی، مقرر شد این مجوزها از طریق سامانه سپامک متصل به درگاه ملی مجوزهای کشور به صورت غیرحضوری صادر شود.
وی گفت: در این راستا با توجه به تصویب هیئت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارای، در حوزه راه و شهرسازی ۱۴ مجوز در راستای صدور پروانه اشتغال به کار اعلام شده است.
ملک همچنین تصریح کرد: تاکنون دو هزار و ۹۲۳ پروانه اشتغال به کار از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور و سامانه پروانه الکترونیکی مهندسان، کاردان ها و معماران تجربی وزارت راه و شهرسازی ( سپامک)، برای مهندسین گلستانی صادر شد.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان ادامه داد: از این تعداد دو هزار و ۳۸۵ فقره پروانه اشتغال مربوط به اشخاص حقیقی و ۳۸۸ فقره پروانه اشتغال به کار مربوط به شرکت های حقوقی، خدمات آزمایشگاهی و سازنده حقیقی و انبوه سازان است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۵۲ فقره پروانه برای کاردان های فنی ساختمان و ۹۸ فقره پروانه برای برای معماران تجربی صادر شد.
ملک همچنین گفت: گفتنی است بنابر دستورالعمل وزارت راه و شهرسازی در حال حاضر فرآیند تمدید، توسعه یا انحلال مجوز کسب و کارها از مسیری خارج از درگاه ملی مجوزها، و بر اساس روال سابق انجام میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان در خاتمه یادآور شد: ایجاد بستر لازم در سامانه سپامک برای شروع فرآیند تمدید، ارتقا و درج صلاحیت جدید پروانه اشتغال به کار به صورت الکترونیکی در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد