سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
درمان نارسایی کلیه بنابر تشخیص دکتر آنلاین کلیه در سایت دکترتو شامل دیالیز یا پیوند کلیه خواهد بود.
نفرولوژیست یا دکتر آنلاین کلیه یک پزشک متخصص در مراقبت از کلیه است. کلیهها بخشی از سیستم ادراری شما به شمار میروند. آنها اندامهای لوبیاییشکل هستند که خون شما را فیلتر میکنند و مواد زائد، آب اضافی و الکترولیتها را از بدن بهعنوان ادرار خارج میسازند.
نفرولوژیست بیماریهای کلیوی و نارسایی کلیه را تشخیص میدهد و درمان میکند. علاوه بر این، آنها تشخیص میدهند که چگونه شرایط کلیوی بر سایر قسمتهای بدن شما تاثیر میگذارد، از جمله:
نارسایی کلیه به این معنی است که یک یا هر دو کلیه شما بهخوبی کار تصفیه خون را انجام نمیدهند. نارسایی کلیه گاهی موقتی است و بهسرعت بروز میکند. گاهی اوقات نارسایی کلیه یک بیماری مزمن (طولانیمدت) است که بهتدریج بدتر میشود. نارسایی کلیه شدیدترین مرحله بیماری کلیوی به شمار میرود. این بیماری بدون درمان توسط دکتر آنلاین کلیه کشنده خواهد بود. اگر نارسایی کلیه دارید، ممکن است چند روز یا چند هفته بدون درمان زنده بمانید.
نارسایی کلیه میتواند هر کسی را تحت تاثیر قرار دهد. بااینحال، احتمال دارد در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به نارسایی کلیه باشید اگر:
اگر هرکدام از موارد بالا را دارید، توصیه میکنیم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، سالانه توسط دکتر آنلاین کلیه تحت چکاپ قرار بگیرید.
بسیاری از افراد در مراحل اولیه بیماری کلیوی علائم کمی را تجربه میکنند یا هیچ علامتی ندارند. بااینحال، بیماری مزمن کلیه (CKD) همچنان باعث آسیب میشود حتی اگر احساس خوبی داشته باشید. علائم CKD و نارسایی کلیه در افراد مختلف، متفاوت خواهد بود. مطابق نظر دکتر آنلاین کلیه، اگر کلیههای شما بهدرستی کار نمیکنند، میتوانید متوجه یک یا چند مورد از علائم زیر شوید:
مشاوره پزشکی تلفنی با دکتر آنلاین کلیه در دکترتو، این امکان را فراهم میسازد تا افراد با مسائل و مشکلات مرتبط با نفرولوژی، از جمله مشکلات سیستم ادراری و تناسلی و کلیه، بهصورت تلفنی با دکتر نفرولوژی آنلاین در ارتباط باشند.
این نوع مشاوره به افراد امکان میدهد تا پاسخ سوالات خود را بیابند، در مورد علائم، تشخیص و روشهای درمان نارسائی کلیه مشاوره بگیرند و از تخصص نفرولوژیستها بهرهمند شوند. دریافت مشاوه متنی نفرولوژیست در دکترتو، افراد را قادر میسازد تا به سرعت و بهصورت شخصیسازی به حل مسائل خود در این زمینه بپردازند.
دیابت و فشارخون بالا شایعترین علل بیماری مزمن کلیوی و نارسایی کلیه هستند. معمولا دیابت کنترلنشده منجر به افزایش سطح قند خون (هیپرگلیسمی) خواهد شد. قند خون بالا بهطور مداوم به کلیهها و سایر اندامها آسیب میرساند. فشارخون بالا به این معنی است که خون بهشدت از طریق رگهای خونی بدن شما حرکت میکند.
با گذشت زمان و بدون درمان، نیروی اضافی میتواند به بافت کلیه شما آسیب بزند. نارسایی کلیه معمولا بهسرعت اتفاق نمیافتد. دکتر آنلاین کلیه سایر علل CKD که منجر به نارسایی کلیه میشود را به شرح زیر میداند:
نارسایی کلیه نیز به دلیل یک علت غیرمنتظره میتواند بهسرعت ایجاد شود. نارسایی حاد کلیه (آسیب حاد کلیه) زمانی است که کلیههای شما به طور ناگهانی توانایی عملکرد خود را از دست میدهند. نارسایی حاد کلیه احتمال دارد در عرض چند ساعت یا چند روز ایجاد شود و اغلب موقتی خواهد بود.
علل شایع نارسایی حاد کلیه عبارتاند از:
یک دکتر آنلاین کلیه ممکن است از انواع تستهای عملکرد کلیه برای ارزیابی کلیهها و تشخیص نارسایی کلیه استفاده کند. اگر نفرولوژیست مشکوک باشد که شما در معرض خطر نارسایی کلیه هستید، آزمایشهای رایج شامل:
دو عامل علت و میزان مشکل بر درمان نارسایی کلیه تاثیر میگذارند. درمان یک بیماری مزمن پزشکی میتواند پیشرفت بیماری کلیوی را کند سازد. اگر کلیههای شما بهتدریج از کار بیفتند، یک مشاوره پزشکی با دکتر آنلاین کلیه احتمال دارد از چند روش مختلف برای ردیابی سلامت شما و حفظ عملکرد کلیه استفاده کند:
دو درمان اصلی برای نارسایی کلیه شامل دیالیز و پیوند کلیه هستند.
درمان نارسایی کلیه با دکتر آنلاین کلیه در دکترتو، این امکان را به افراد میدهد تا با متخصصان نفرولوژی، مسائل و مشکلات مرتبط با نارسایی کلیه مطرح کنند و راهحل های مناسب برای بهبود وضعیت خود بگیرند. باتوجهبه اهمیت ویژه این اعضای حیاتی برای سلامت کل بدن، این مشاورهها شامل تشخیص دقیق، بررسی علائم و تعیین راهحلهای جهت تقویت عملکرد کلیه مرتبط میشوند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: