آیا تهدید در فضای مجازی جرم است؟

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری گفت: تهدید به انتشار اطلاعات خصوصی کاربران در فضای مجازی طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی جرم‌انگاری شده و قابل پیگیری است. 
کد خبر: ۱۴۴۲۱۰۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، مرتضی عسگری امروز  گفت: تهدید به انتشار اطلاعات خصوصی کاربران در فضای مجازی طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی جرم‌انگاری شده و قابل پیگیری است.

 

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس قانون مجازات اسلامی و قانون جرایم رایانه‌ای، تهدید، ایجاد هراس برای اخاذی مالی و یا کام‌جویی‌های غیراخلاقی در موبایل و یا شبکه‌های اجتماعی قابل‌ پیگیری حقوقی است.

 

وی ادامه داد: افراد موظفند عکسی را در فضای مجازی منتشر و به اشتراک بگذارند که بعدها بابت‌ انتشار آن نگران نباشند.

 

عسگری تصریح کرد: در این راستا انجام عملی که ممکن است موجب ضرر آبرویی یا شرافتی یا افشای اسرار خانوادگی شود، خواه تهدیدکننده به این واسطه، تقاضای مال به قصد اخاذی کرده یا نکرده باشد، جرم صورت گرفته است.

 

وی اظهار داشت: بنابراین همین‌ که کسی شما را تهدید به افشای اطلاعات خصوصی شامل عکس‌ها، متن چت‌ها، صدای ضبط‌شده وفیلم کرده باشد، حتی اگر هرگز آن عمل را انجام ندهد (که در اکثریت مواقع این تهدیدات هرگز عملی نمی‌شوند)، ارتکاب جرم «تهدید» از سوی او قطعی و برای شما قابل شکایت و پیگیری است.

 

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری  در پایان بیان کرد: برای جلوگیری از این گونه جرایم افراد باید هنگام انتشار اطلاعات شخصی خود به تبعات آن بیاندیشند و در صورت مشاهده این‌ گونه جرایم با شماره ۳۴۶۸۵۶ پلیس فتا چهارمحال و بختیاری تماس بگیرند

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها