موسی کیخا در نشست خبری اجلاسیه شهدای دانشجو معلم استان گلستان گفت: دانشگاه فرهنگیان به عنوان یک دانشگاه ماموریت گرا از سال ۹۱ با نام دانشگاه فرهنگیان شکل گرفت ولی پیشینه این دانشگاه بیش از ۱۰۰ سال می رسد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان گلستان افزود: در استان ۲ پردیس دانشگاه فرهنگیان با ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو معلم فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه آینده هر کشوری به آموزش و پرورش بستگی دارد، گفت: آینده کشور ما از معبر دانشگاه فرهنگیان عبور می کند.
کیخا ادامه داد: امسال تمام ضمن خدمت ها و توانمندسازی های معلمین با دانشگاه فرهنگیان واگذار شده است و امسال به حدود پنج هزار نفر از معلمان مدارس غیرانتفاعی استان آموزش های لازم ارائه شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان هر ساله بر اساس ماموریت خود کارهای تحولی متعددی را انجام می دهد، گفت: یکی از مهمترین مواردی که دانشگاه فرهنگیان بر آن تاکید دارد، الگوسازی است و الگوی همه دانشجو معلمان، شهدای دانشجو معلم هستند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان گلستان افزود: شهدای دانشجو معلم به عنوان الگوی دانشجویان ما باید به دانشجویان معرفی شوند و در همین راستا دانشگاه فرهنگیان، اولین کنگره شهدای دانشجو معلم را برگزار می کند.
وی با اشاره به اینکه برای برگزاری این کنگره باید یک اجلاسیه در همه استان ها برگزار شود، گفت: نخستین اجلاسیه شهدای دانشجو معلم استان گلستان اول اسفند با حضور روسای پردیس ها و دانشجو معلمان در حسینیه عاشقان ثارالله سپاه نینوا گلستان برگزار می شود.
کیخا، دیدار با خانواده های شهدای دانشجو معلم، برگزاری چهار یادواره شهدا در سطح پردیس ها و مراکز، تولیدات رسانه ای متعدد، نامگذاری کلاس های فرهنگیان به نامه شهدای دانشجو معلم، تالیف چهار کتاب و اجرای خدمات جهادی در ۳۰ مدرسه از برنامه های اجرا شده قبل از برگزاری این اجلاسیه است.
وی با اشاره به وجود ۳۰ شهید دانشجو معلم در گلستان، افزود: این اجلاسیه از سخنران محور خارج شده و بیشتر بر برگزاری برنامه های هنری همچون نمایش، تئاتر، سرود و روایتگری تاکید دارد.
در پایان این نشست از پوستر نخستین اجلاسیه شهدای دانشجو معلم گلستان رونمایی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب