به گزارش جام جم آنلاین همدان، محمدکرم مرادی با بیان اینکه توسعه باغات دیم در اراضی شیبدار نیز در راستای جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ و بهرهوری آب به مساحت ۱۵هکتار انجام شده است، افزود: اصلاح و نوسازی باغات هستهدار نظیر هرس، تغییر سیستم آبیاری، تعدیل درختان قدیمی و جایگزینی با ارقام اصلاح شده و پربازده به مساحت ۴۱۵هکتار از دیگر برنامههای این مدیریت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد یادآور شد: بازدید و نظارت بر فعالیتهای تولیدی گلخانهها و ترویج کشتهای کم آببر در گلخانهها نظیر کشت گیاه آلوئهورا از اقدامات آبمحور محسوب میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ترویج و توسعه کشتهای گلخانهای در خصوص افزایش بهرهوری و ترویج و توسعه کشت گیاهان کم آببر نظیر گیاهان دارویی چون گلمحمدی، زعفران و پسته از اهم برنامههای اصلاح الگوی کشت به شمار میرود.
مرادی در بخش دیگر با اشاره به اقدامات واحد حفظ نباتات اسدآباد تاکید کرد: مبارزه با آفت سن غلات به مساحت ۲۷ هزار و ۲۵۹ هکتار در مرحله سن مادر و ۴۸۰۵ هکتار در مرحله پوره، پیگیری رویدادهای زیستی سن غلات و بررسی زمان مبارزه با آفت و نظارت و بازدید از مراکز خرید تضمینی گندم از ابتدای سال انجام شده است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ترویج و اطلاعرسانی در خصوص ضدعفونی بذور غلات به منظور جلوگیری از آلودگی به سیاهک و سایر بیماریهای قارچی به میزان ۵۴۸۰ تن در اولویت بوده است، گفت: مبارزه بیولوژیک با آفات گیاهی مزارع ذرت و گوجهفرنگی در ۱۵۵ هکتار از اقدامات شایان ذکر این بخش است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه بازدید فروشگاههای سموم کشاورزی، پیگیری، تدارکات و تهیه به موقع سموم شیمیایی را نیز میتوان ازجمله فعالیتهای دیگر بخش زراعت برشمرد، اضافه کرد: مبارزه علیه علفهای هرز مزارع غلات به مساحت ۱۹ هزار و ۸۶۶ هکتار همچنین مبارزه با آفات مهم گیاهان زراعی در مساحتی معادل ۴۵۲۰ هکتار مجدانه پیگیری شده است.
مرادی تصریح کرد: مبارزه با بیماریهای مهم گیاهان زراعی در وسعت ۴۳۶۵ هکتار و مبارزه با آفات و بیماریهای باغی در مساحتی معادل ۳۸۴۰ هکتار اجرایی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر