به گزارش جام جم آنلاین، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با اشاره به افزایش ۱۱ درصدی تعداد نیروگاههای خورشیدی در استان گفت: تعداد نیروگاههای خانگی برق خورشیدی در خراسان جنوبی با نصب ۷۶ نیروگاه جدید در سال ۱۴۰۲، هم اکنون به ٦٩١ نیروگاه با مجموع ظرفیت ۹ هزار و ۳۷ کیلووات رسیده است.
دادگر با بیان اینکه در سال گذشته صاحبان نیروگاههای خانگی برق خورشیدی در خراسان جنوبی حدود ۴۵ میلیارد تومان درآمد از محل تولید برق خورشیدی کسب کردند افزود: بیشترین ظرفیت تولید برق خورشیدی خانگی در استان با ۲ هزار و ۱۶۱ کیلووات مربوط به شهرستان بیرجند و پس از آن با هزار و ۸۴۷ کیلووات مربوط به شهرستان قائنات است.
وی گفت: علاوه بر نیروگاههای خانگی برق خورشیدی، ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز با مجموع ظرفیت تولید ۱۸ هزار و ۷۰۰ کیلووات در خراسان جنوبی فعال است که با این تعداد، در مجموع ۶۹۶ نیروگاه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۲۷ هزار و ۷۳۷ کیلووات در استان فعال است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان افزود: نیروگاههای خورشیدی در سال گذشته بیش از ۸ درصد برق استان را تأمین کردند.
دادگر با بیان اینکه برق تولیدی نیروگاههای خورشیدی خانگی توسط سازمان انرزیهای تجدیدپذیر (ساتبا) خریداری میشود گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان به نیابت از سازمان انرژیهای تجدیدپذیر (ساتبا) آمادگی انعقاد قرارداد ۲۰ ساله خرید تضمینی برق با مشترکین علاقهمند به نصب این نیروگاهها را دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: