به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری سومین دوره جشنواره رادیویی پژواک، هادی اسدی، نامزد گزارشگری در بخش مشاغل با گزارش برنامه« روزیِ نو» از شبکه رادیویی اقتصاد با گفت: بطور کلی در طول سالهای فعالیت رسانه ام همیشه وقتی سر برنامه حاضر می شوم، تمام تلاشم را برای یک برنامه اث گذار و جذاب می کنم و همیشه دوست دارم در سطح عالی برنامه هم به دل خودم بنشیند هم مخاطب ارتباط خوبی با برنامه برقرار کند.
وی که در آستانه ۲۰ سالگی فعالیتش در صداوسیما قرار دارد و برنامه های متنوع و جذابی را در رادیو و تلویزیون اجرا کرده است و در ایام کرونا هم بخاطر اثر خلاقانه اش رتبه اول را در بخش« نگاه نو» رادیو کسب کرد، در خصوص پژواک ادامه داد: پژواک رویداد جریان ساز و اثربخش است و می تواند در افزایش کیفیت برنامه ها و همچنین بالا بردن انگیز ه برنامه سازان تاثیر گذار باشد که افزایش تعداد شرکت کنندگان و آثار ارسالی حکایت از همین موضوع دارد.
اسدی در خصوص نقش پژوهش در موضوع گزارش گفت: وقتی سوژه و موضوعی برای تهیه گزارش یا ساخت برنامه مطرح می شود، اولین قدم این است که از ابعاد مختلف راجع به موضوع اطلاعات و دانش صحیح کسب شود و به معلومات برنامه ساز یا گزارشگر کمک کند اما در کنار پژوهش و تحقیق در خصوص تهیه گزارش خلاقیت بسیار اهمیت دارد و نوع اجرا هم اهمیت دارد که روی مخاطب تاثیرگذار باشد.
وی در خصوص تاثیر جشنواره پژواک گفت: جشنواره پژواک به نظرم نفس تازه ای است که می تواند فکرهای تازه را خلق و کرده و رقابت ها در رسانه گرم رادیو اوج بگیرد که نتیجه آن تولید برنامه هایی در سطح عالی خواهد بود.
اسدی با اشاره به نقش تأثیر آموزش در بخش مستند سازی، تصریح کرد: آموزش می تواند منجر به اشراف بیشتر گزارشگر و برنامه ساز شود تا در فضای خلاقانه کارش را انجام بدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب