به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانههای عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگیهای مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.
افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در ردههای مختلف خواستارم به مقوله کتابخانهها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.
این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاههای فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گستردهای را دربر میگیرد.
رئیس انجمن کتابخانههای عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.
وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزههایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیتها در کتابخانههای عمومی بهره ببریم.
استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانههای استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامههای تداوم داشته باشد.
وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانههای اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیتهای کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانههای استان عنوان کرد: مکانهای پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و میتوان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد