جام جم آنلاین اصفهان؛ قاسم مصلحی در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با اشاره به اهمیت این جشنواره اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مُبدع این جشنواره ملی و با توجه به نیاز جامعه در زمینه کارآفرینی در عرصه فناوری، مسئولیت برگزاری این رویداد را بر عهده دارد. اکنون پس از برگزاری موفق هفده دوره از این جشنواره، شاهد برگزاری هجدهمین دوره این رویداد ملی در اصفهان در روزهای 26 و 27 اردیبهشت ماه هستیم.
وی افزود: این شهرک که در موضوع فناوری و شرکتهای فناور و دانش بنیان ید طولایی دارد، وظیفه خود میدانسته که علاوه بر فعالیتهای اجرایی و عملی در بخش فرهنگسازی و بسترسازی این فعالیتها نیز اقدام کند. به همین دلیل طرحریزی و اجرای این جشنواره معتبر ملی را برعهده گرفته است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: در حال حاضر حدود ۷۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان در این شهرک وجود دارد که برای ۹۵۰۰ نفر از جوانان و فارغالتحصیلان دانشگاهی شغل ایجاد کرده است. درصد قابل توجهی از این شاغلان سطح تحصیلات بالایی دارند و تاکنون دستاوردهای زیادی برای رفع نیازهای صنعت و جامعه انجام دادهاند.
مصلحی اشاره کرد: یکی از نکات مهم درباره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، استمرار آن تا این دوره است که در کمتر رویدادی دیده میشود. این جشنواره زمانی که هنوز به موضوع کارآفرینی پرداخته نشده بود، با عنوان جشنواره کارآفرینی شیخ بهایی شکل گرفت اما پس از آن در زمینه کارآفرینی تخصصی در موضوع فناوری به کار خود ادامه داد و به جشنواره فنآفرینی ملی شیخ بهایی تبدیل شد.
وی تصریح کرد: جشنواره شیخ بهایی قدیمیترین و معتبرترین رویداد فن آوری و فن آفرینی کشور است که با حمایت و تشویق شرکتهای دانشبنیان در راستای حل مسائل و چالشهای کشور، توسعه اقتصاد دانشی، تامین مالی و سرمایهگذاری در فناوریهای نوظهور و پیشرفته دنیا را دنبال میکند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: زیست بوم فناوری بازیگران مختلفی دارد که از مهمترین آنها میتوان به صنایع بزرگ، دانشگاهها، پارکهای فناوری، سرمایهگذاران دولتی و خصوصی و شرکتهای دانشبنیان و فناور اشاره کرد. یکی از قابل توجه در اصفهان، حضور صنایع بزرگ همچون فولاد مبارکه و پتروپالایش اصفهان در عرصه فناوری و نوآوری به منظور سرمایهگذاری در این حوزه است.
مصلحی اظهار کرد: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دارای دو بخش مسابقهای و غیرمسابقهای است. قسمت مسابقهای جشنواره در دو بخش طراحان کسبوکار و فن آفرینی و تجاریسازی فناوری برگزار میشود که هر بخش ضوابط و شرایط مخصوص خود را برای ورود شرکتها داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: فروش داخل کشور محصولات و خدمات فناورانه و دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال پیش ۲۰۰ هزار میلیارد و گردش مالی این مجموعه ۳۵۰ هزار میلیارد ریال بود. کمک به توسعه صادرات در حوزه محصولات دانشبنیان و فناور از مهمترین اهداف ما در برگزاری جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی است و همواره میکوشیم با برپایی هر چه بهتر آن، سهم بیشتری در صادرات کشور داشته باشیم.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خاطرنشان کرد: در این رویداد، سه جایزه ویژه «آب»، «مدیریت شهری» و «فناوری صنعتساز» نیز برنامهریزی شده است. جایزه فناوری صنعتساز بهمنظور گرامیداشت مرحوم زینالدین به برترین طرحهای فناورانهای که به تولید انبوه رسیده و تبدیل به کارخانه شده باشند این جایزه اعطا خواهد شد.
گفتنی است هجدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، 26 و 27 اردیبهشت ماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار میشود.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد