این شاعر تاکید کرد: شعر در این مواقع از نوع جوششی است و از دلی برمی آید که سوخته. شعر میتواند خیلی سریع نسبت به وقایع مختلف واکنش نشان دهد و همین خصلت شعر است که آن را بین مردم فراگیر کرده است. سابقه واکنش شعرا در طول تاریخ نسبت به ارزشهای بومی و ملی، حوادث و بزنگاههای تاریخی و مذهبی در ایران بسیار بلند است و همچنان نیز این رویکرد در ادبیات و شعر ما وجود دارد و هنرمندان از کنار وقایع مهم، بیتفاوت گذر نمیکنند. بنابراین ما هنرمندان سعی میکنیم با هنری که داریم و در حد توان، دین خودمان را به این شهدا ادا کنیم و نشان دهیم که ادامه دهنده راه آنها هستیم.
مستشار نظامی تاکید کرد: آیت الله رئیسی نه تنها رئیس جمهور محبوبی بود بلکه دوست صمیمی اهالی فرهنگ و هنر بود و عنایت خاصی به کتاب و کتابخوانی داشت و در نمایشگاه کتاب امسال نیز هم رئیس جمهور هم وزیران دولت سیزدهم حاضر شدند.
وی ادامه داد: ماه رمضان گذشته و دیدارهای صمیمانه با هنرمندان در واقع بهانهای بود تا رئیس جمهور شهید، دغدغه هنرمندان را بشنود و این امر برای ما بسیار ارزشمند بود. آیت الله رئیسی در دیدارها برای شنیدن مطالبات هنرمندان وقت میگذاشتند و دستور جدی برای رسیدگی به موضوعات داده میشد.
مستشار نظامی خاطرنشان کرد: در این چند سال ریاست شهید آیت الله رئیسی، شاهد تحولات زیرساختی بودیم و رابطه هنرمندان و دولت نیز به نزدیک و صمیمت بیشتر میل پیدا کرده بود. رئیس جمهور شهید دولت سیزدهم در اتمام پروژههای نیمه تمام فرهنگی اهتمام ویژهای داشت و توجه داشتند که توسعه فرهنگی در همه استانهای کشور یکدست باشد و از مرکز تمرکززدایی کردند و این رویکرد دلگرمی زیادی برای هنرمندان شهرهای گوناگون ایران به همراه داشت.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد