به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر مجذوبی در نشستی که به منظور افتتاح طرح صلحیاران سلامت با حضور حجتالاسلام والمسلمین پیرمحمد احمدوند، رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب شهرستان همدان و مصطفوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان برگزار شد اظهار داشت: مسائل و تخلفات حوزه سلامت در دو حوزه دانشگاهی و غیردانشگاهی بررسی میشود.
وی بیان کرد: دغدغههای غذا و دارو، بهداشت محیط و مسائل مرتبط با جامعه در حوزه بیرونی دانشگاه نمیتواند صرفاً با حضور صلحیاران مرتفع شود و نیازمند ورود مراجع قضایی است از اینرو حمایت دستگاه قضا از حوزه سلامت اجتنابناپذیر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: حقوق دانشگاه در برخی مسائل نیازمند حمایت نگاه حاکمیتی است چرا که مستقیما با حوزه سلامت ارتباط دارد.
دکتر کیانی مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه نیز با اشاره به اینکه ارتباط با موضوعات و فضای حوزه سلامت مهمترین رویکرد در انتخاب صلحیاران بودهاست، اظهار کرد: صلحیاران بر اساس موقعیت افراد در دانشگاه معرفی شدند تا مشارکت بیشتری در تحقق موضوعات مرتبط در حوزه سلامت صورت گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین پیرمحمد احمدوند رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب شهرستان همدان نیز در این خصوص گفت: در صنوف مختلف جامعه، شورایی شکل میگیرد که اگر تخلفی صورت گرفت ابتدا در خود شورای مربوطه بررسی شود و در صورتی که مرتفع نشد به مراجع قضایی ارجاع شود.
وی با اشاره به افتتاح طرح صلحیاران نظام سلامت عنوان کرد: از هر تلاشی که منجر به کاهش ورودی دادگاه شود استقبال میکنیم و در این راستا شکلگیری صلحیاران سلامت ایده خوبی است که امید است تداوم یابد.
حجت الاسلام و المسلمین احمدوند ادامه داد: شورای حل اختلاف استان، در زمره ۳ استان برتر است و پروندههای این شورا تا حدود ۵۰ درصد به سازش منجر میشود که از نورم کشوری بالاتر است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد