به گزارش جام جم آنلاین همدان، بهروز الیاسی اظهار داشت: به منظور نظارت بر روند توزیع کودهای کشاورزی یارانه ای، تیم پایش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان بصورت مستمر و روزانه به محل کارگزاران و عاملین فروش شرکت در شهرستان ها بصورت حضوری مراجعه کرده و روند توزیع کود تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی را مورد رصد و پایش قرار می دهد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان افزود: عملیات پایش طبق دستورالعمل های دفتر مرکزی شرکت به انجام می رسد و در این بررسی ها مشکلات شناسایی و برای رفع آنها اقدام می گردد و همچنین از ورود کودهای تقلبی و بی کیفیت به چرخه کشاورزی جلوگیری می شود.
وی گفت: در همین راستا از ابتدای سالجاری تا کنون تعداد 197 مورد بازدید میدانی از روند توزیع کودهای کشاورزی یارانه ای در سراسر استان به انجام رسیده است.
الیاسی ادامه داد: در عملیات پایش، مواردی چون وضعیت انبار، ذخیره انباری، نحوه انبارداری، نحوه نمونه برداری از کود جهت ارسال برای آنالیز و تائید اصالت، صفافی و پارت چینی کودها، نظافت انبار، توزیع بر اساس حواله الکترونیک، فاکتورهای فروش، مبالغ دریافتی، تابلوی کارگزاری و قیمت کودها و محل نصب آنها بازبینی می گردد و در کل نحوه عملکرد کارگزار مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد و در نتیجه عملکرد بهتر با رفع اشکالات و نواقص احتمالی در کارگزاری که در نهایت رضایت کشاورز را به دنبال خواهد داشت.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان عنوان کرد: از اهداف مهم عملیات پایش در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی پیگیری تحویل کود سالم و با کیفیت و با قیمت مصوب به کشاورز است که با دیدار چهره به چهره با کشاورزانی که کود دریافت کرده اند و هم با تماس تلفنی موارد بررسی و پیگیری می گردد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با رصد و پایش دقیق کودهای کشاورزی از زمان بارگیری در مبادی و پتروشیمی ها تا تخلیه در انبار کارگزار و تا زمانی که به دست کشاورزان و باغداران عزیز برسد، از ورود کودهای بی کیفیت و تقلبی به چرخه کشاورزی کشور جلوگیری می گردد و کشاورزان نیز با آسودگی خاطر، نهاده های مورد نیاز خود را با برند معتبر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مورد استفاده قرار می دهند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد