به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید اسماعیل علوی با بیان اینکه یکی از بزرگترین مشکلات جوامع امروز ، تامین غذا در آینده است، اظهار کرد: 224 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی دارای مجوز در شهرستان ساری فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه جمعیت در حال رشد تصاعدی است و این بدان معناست که به غذا و نوشیدنی بیشتری نیاز است، تصریح کرد: این واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهرستان با 30 عنوان مجوز، فعالیت میکنند.
این مسئول تصریح کرد: عناوین این مجوزهای فعالیت در ساری سورتینگ برنج، فرآورده های لبنی، کشتارگاه، خوراک دام و آبزیان، سردخانه، سورتینگ، شالیکوبی، بستهبندی قهوه، عسل، چای، پای مرغ، جوانه غلات، سیر، عرقیات و عصاره گیاهی، قارچ خوراکی، گوشت و مرغ منجمد، پودر ضایعات کشتارگاه، پودر ماهی خوراکی، میوه و سبزی خشک، سیب زمینی، گیاهان دارویی، کنستانتره از مرکبات، ترشی مربا شور سرکه، آب کردن چربی حیوانی، انبار، همبرگر و کباب لقمه، بستنی یخی، آبمیوه، کود و شیلات است.
وی با بیان اینکه بخش عظیمی از صنعت کشاورزی به حل این مشکل اختصاص یافته است و صنعت کشاورزی می تواند به کاهش فقر، افزایش درآمد و بهبود امنیت غذایی کمک کند، گفت: با فعالیت این صنایع تبدیلی و تکمیلی برای یک هزار و 696 نفر اشتغال آفرینی انجام شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد