به گزارش جام جم آنلاین البرز،اصغر بیات در این خصوص گفت:به استناد ماده ۳ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع کشور و بندهای ۲۰ و ۲۱ اصلاحیه شیوه نامه فنی اجرایی بهره برداری از مراتع کشور مصوب ۱۳۹۹/۵/۱۱ دو طرح مرتعداری در شهرستانهای ساوجبلاغ و اشتهارد در دفترخانه اسناد رسمی شماره ۲۲۰ کرج، به مجریان طرحهای مرتعداری احاله مدیریت گردید.
وی همچنین افزود: این قرادادها شامل طرح مرتعداری علاقبند به مساحت ۷۷۶/۳۳ هکتار، دارای بهره بردار شورایی، با ظرفیت ۳۹۷ واحد دامی مجاز در سامان عرفی علاقبند، شهرستان ساوجبلاغ و طرح مرتعداری سیاه کمرک-بوجعفر به مساحت ۱۶۰۵/۷ هکتار، دارای بهره برداری انفرادی، با ظرفیت ۳۹۵ واحد دامی مجاز در سامان عرفی سیاه کمرک- بوجعفر، شهرستان اشتهارد است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز با اشاره به اینکه طرح مرتعداری پایه و اساس مدیریت ما در عرصههای منابع طبیعی است، اضافه کرد: تمام برنامههایی که باید در مراتع اجرا شود در این طرحها پیشبینی شده و برای ما ملاک عمل مفاد کتابچه طرح و قرارداد است.
یکی از مهمترین عواملی که میتواند مرتعداران را به حفظ و بهره برداری صحیح مراتع ترغیب کند، داشتن حس مالکیت و یا تضمین معتبری برای استفاده دائمی از یک مرتع است که این تضمین در قالب احاله (واگذاری) مدیریت بلندمدت، به بهره برداران سپرده میشود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد