به عبارتی بهتر موفقیت یک روند، مرهون چارچوب فکری و اصولی است که در این چارچوب تعریف می شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی، در نامگذاری هدفمند سالها، همین اصل کلان را موردتوجه و تصدیق قرار می دهند. استحکام و تقویت حوزه صنعت مولد تولید و اشتغال خواهد بود.اگر دنبال جهش تولید با مشارکت مردم ( وفق فرمایشات رهبر معظم انقلاب هستیم، باید آن را در چارجوبی متعهدانه و تخصص محور بیابیم.
دراینجا قاعده کلانی وجود دارد که نمی توان از آن غافل شد:اینکه تحقق یک هدف عینی وعملیاتی ساختن آن، نیاز به یک چارچوب قوی و محکم دارد. این قاعده در خصوص تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف تعیین شده در بطن آن نیز صادق است. این چارچوب بر دو مولفه استوار است:تخصص ( به معنای تسلط بر مبانی و تکنولوژی روز) و دیگری تعهد نسبت به اصول و بایسته هایی که تضمین کننده این هدف است.
در این خصوص نکته دیگری مطرح می شود که معطوف به روش تحقق شعار سال است. این روش ، همان مدیریت جهادی است. اساسا مدیریت جهادی را محصول و خروجی نگاه متعهدانه و تخصص محور می دانیم. در اینجا کل روند محاسبه، نیازسنجی، مدیریت منابع انسانی و مدیریت ریسک، در یک چرخه معین و کاربردی به گردش در آمده و موفقیت کشور عزیزمان را در عرصه صنعت تضمین می کند. در یک نتیجه گیری کلی، لازم است تعهد و تخصص به مثابه دو بایسته و پیش شرط در حرکت رو به جلوی کشور در عرصه صنعت مورد توجه قرار گیرد .هدایت این بایسته ها در مجرای مدیریت جهادی، بهترین خروجی و نتیجه را برای ملت و نظام عزیزمان به همراه خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد