به گزارش جام جم آنلاین لرستان به نقل از مهر سید سعید شاهرخی در شورای برنامهریزی لرستان در سخنانی با بیان اینکه مانند سابق جلسات شورای برنامهریزی و کارگروههای ذیل این شورا تا پایان سال تقویم شود تا مدیران با آمادگی در این جلسات حضور پیدا کنند، اظهار داشت: دستور کار جلسات نیز از پیش به اطلاع دستگاهها رسیده بود.
وی با تأکید بر اینکه نگاه من این است که گامهایمان را بلندتر برداریم، عنوان کرد: باید در کارها جهش و شتاب صورت گیرد تا بتوانیم شاخصهایمان را در خور شأن مردم بالا ببریم.
استاندار لرستان با بیان اینکه همه فکر، ذکر و نگاه ما به فعالیتها، امکانات مالی و معنوی بر توجه به تولید و اشتغال برای بهبود معیشت مردم باشد، گفت: مردم باید این امر را احساس کنند، صرفاً گزارشها، عدد و رقمها و خدایی ناخواسته آمارسازی از روی بیدقتی ما را به هدفهایمان نمیرساند.
شاهرخی، بیان داشت: در اغلب خانوادهها، جوانان تحصیلکرده بیکار داریم، ما باید به این سمت حرکت کنیم که این بار را از روی دوش مردم برداریم، حتماً کسانی غیر از مدیران این مسئولیت را ندارند، این کار ما است، زیرساخت را ما باید فراهم کنیم.
وی افزود: باید تلاشها مضاعف شود، باید در خیلی از روشها بازنگری کنیم و بر روشهایی که میدانیم درست هستند پافشاری کنیم تا بتوانیم به اهدافمان برسیم.
استاندار لرستان با تأکید بر اینکه با احترام به اقداماتی که صورتگرفته و دادههایی که در اختیار سازمان مدیریت و دستگاهها هست، اگر دنبال جهش هستیم برنامهها و کارهایمان را بهصورت راهبردی و عملیاتی تعریف کنیم، افزود: هر دستگاهی امکانات خود را بسنجد، هدفگذاری کند، اگر این نگاه در استان نباشد که همه دستگاهها به هم کمک کنند، اگر نظرشان این باشد که در حوزه توان و اختیارات خودشان عمل کند، از این جلوتر نمیرویم.
شاهرخی، ادامه داد: تحقق هدفی که من ترسیم کردم زمانی عملیاتی خواهد شد که روحیه همکاری بینبخشی در بین دستگاههای مختلف بهحداعلا برسد.
وی با بیان اینکه اگر این روحیه نباشد، پیشبردی در کارها اتفاق نمیافتد، گفت: برای رفع این مشکل در این جلسه تقاضای جدی میکنم که ما یک تیم هستیم، تیمی کار کنیم، برای من قابلپذیرش نیست به طور مثال مدیر آب بگوید برای توسعه کشاورزی تخصیص آب ندارم، این حرف یعنی رفع مسئولیت کردن، اگر نداری، پس اینجا نمان، آمدهای که ترمز بکشی؟ اینکه نشد، باید دنبال راهکار برویم.
استاندار لرستان با بیان اینکه باوجود این همه منابع آبی در لرستان، معنا ندارد که استفاده از آنها نداشته باشد، عنوان کرد: جهتگیریهای ما اشتباه است، نگاه ما به تولید به روش ۴۰ سال پیش در پارسیلون است، اینکه جواب نمیدهد، لرستان مطالعات آمایش دارد و مشخص است که در هر شهرستان چه اتفاقی باید رخ دهد، کار شده است، اما باید شاهد جهش به معنای واقعی در استان باشیم.
شاهرخی، تأکید کرد: این افتخار نیست که هزار و ۳۰۰ صنعت داشته باشیم، بگویم فعال هستند با ۲۰ یا ۴۰ درصد، باید میانگین استفاده از ظرفیتهایمان را بالا ببریم.
وی با بیان اینکه واحدهای راکد تأثیرگذار را باید فعال کنیم در استان، افزود: ۳۰ سال طول کشیده تا پشت میز استانداری نشستهام و استاندار شدهام، در حوزههای مختلف کار کردهام، دردها و مسائل و مشکلات را میدانم، روی هوا حرف نمیزنم، میدانم که میشود، فقط باید روش را تغییر بدهیم و بهسرعت برنامه راهبردی و عملیاتی برای توسعه استان را تدوین کنیم، دستگاههای مهم باید پروژهها را دقیقاً تعریف کنند.
استاندار لرستان، گفت: بنا نداریم بعد از یک سال بگوییم کاش آن مشکل را حل میکردیم، باید بگوییم این مشکل کار را متوقف کرده و آن را سریع حل کنیم، البته این امر را برای پروژههای مهم در نظر بگیریم.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد