به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، جعفر مردانی امروز در آیین تودیع و معارفه استاندار چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت:بنده اهل و بزرگ شده استان چهارمحال و بختیاری هستم و هم با درد و آلام و هم با رشادتها و خوشی و ناخوشی مردم استان آشنا هستم و از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهم کرد زیرا مردم شایسته خدمت هستند.
استاندار چهارمحال و بختیاری، گفت: درصدد هستیم از همه ظرفیتها و پتانسیلهای استان برای حل مشکلات استفاده کنیم، در این میان رسانهها میتوانند حلقه واسط و نقش آفرین باشند .
وی افزود: گفتمان وفاق راه تعامل سازنده میان مردم و دولت است و معنای آن تعهد به همه ایرانیان است و با همه مسائل اختلاف آفرین بدون مرزهای قومیتی با استفاده از ظرفیت همه خاصه حامیان به عنوان پشتوانه گام در عرصه خدمت میگذاریم.
مردانی گفت: اجماع راه برونرفت استان از مسائل و مشکلات است و جز از طریق رجوع و نظر کارشناسان میسر نخواهد شد، برآنیم خرد جمعی را سرلوحه و ملاک عمل قرار دهیم استان ما دارای پتانسیل و ظرفیت و همچنین مسائل و مشکلات است، نگاه به آنها میتواند موجب توسعه شود که فرهنگ غنی مردم، موقعیت ارتباطی استان، قطب تولید بادام، ظرفیت در حوزه کشاورزی، دامپروری، چشمههای آبمعدنی و غیره از این جمله است.
مردانی گفت: وجود خشکسالیها، سهم ناچیز استان، وجود پروژههای نیمه تمام، صدور مجوزهای انبوه برای طرحهای اقتصادی بدون توجه به برخی مسائل و تفکر حل مشکلات با بودجه دولتی منجر به ایجاد مشکلات مختلف در استان شده است.
وی گفت: برنامه هفتم و اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار خواهد گرفت و باید برای اجرای آن برنامهریزی کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری برای رشد و توسعه استان از وزیر کشور خواست ناترازیهای انرژی در استان که نفس صنعت استان را شماره انداخته و به صنعت خسارتزده را مد نظر داشته باشد، همچنین ناترازی بین منابع و مصارف بانکها که موجب نارضایتی شده در نظر بگیرد و نسبت به اختصاص خط ویژه اقتصادی از طریق بانک مساعدت شود.
وی ادامه داد: حدود 10 سال نیاز است تا یک نفر در استان چهارمحال و بختیاری با پسانداز بتواند یک آپارتمان 75 متری بخرد حمایت ویژه و تسهیلات برای استانهایی که نرخ بیکاری بالا دارند در نظر گرفته شود همچنین چند طرح حیاتی برای استان وجود دارد که نیاز به تصمیمگیری ملی در چند وزارتخانه دارد از جمله راهآهن و سدهای نیمه تمام درون استانی که نیازمند توجه است.