وی ادامه داد: آنچه که امروز آژانس دنبال میکند پیروی از سیاستهای کشورهای غربی است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی عملا جمهوری اسلامی را تهدید به مورد اصابت قرار دادن تاسیسات هستهای کرده و علاوه بر آن برخی از مقامات این رژیم از بکار بردن سلاح هستهای علیه ایران سخن میگویند.
این کارشناس مسائل هستهای با اشاره به سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی در برابر تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه کشورمان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی ایران کاملا صلح آمیز و در چارچوب پادمان و مقررات آژانس است و حتی سیستمهای اطلاعاتی غربی و خود بازرسان آژانس هم بارها تاکید کردند که ما هیچ انحرافی در برنامه هستهای ایران مشاهده نکردیم با این وصف، کاملا مشهود است که این نهاد بین المللی در رویکردهای خود دچار چالش و انحراف شده و در پی زیاده خواهی است و آنچه که به عنوان قطعنامه پیشنهادی از سوی سه کشور اروپایی ارائه شده یک نوع باج گیری است و قطعا جمهوری اسلامی در برابر این زیاده خواهیها کوتاه نخواهد آمد و همان طور که مسئولان ایران تاکید کردند دکترین و سیاستهای هستهای کشورمان متقابلا میتواند با تصویب یک قطعنامه تند علیه کشورمان تغییراتی داشته باشد.
وی افزود: ما قطعا در تعاملات و ارتباطاتمان با آژانس بین المللی انرژی اتمی در فضای پادمان و ان پی تی میتوانیم محدودیتهایی را قائل شویم و بازنگریهایی را داشته باشیم و دراین حوزه رژیم بازرسی، بازرسان، دوربینهای مستقر و سطح دسترسی شامل تجدید نظر خواهد شد.
آبنیکی خاطرنشان کرد: ما گزینههای متعددی داریم تا در صورت قطعنامه احتمالی ضد ایرانی شورای حکام اقدامات متقابلی را انجام دهیم.