به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، مسعود امامی یگانه روز پنجشنبه در جلسه بررسی وضعیت فضاهای آموزشی استان اردبیل افزود: پنج شهرستان اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال و اصلاندوز در استان اردبیل با مشکل جدی کمبود فضای آموزشی مواجه هستند.
وی خواستار برنامه ریزی و پیگیری جدی تامین کسری و کمبود فضای آموزشی استان اردبیل شد و بیان کرد: برای تامین نیاز استان در این زمینه اطلاع رسانی و جریان سازی ضروری است تا نهضت مدرسه سازی در ذهن مردم بنشیند.
استاندار اردبیل همچنین خواستار جلب مشارکت مردمی و اقدام خیرین در امر مدرسه سازی در این استان شد و اظهار کرد: دریایی از ظرفیت کمکهای مردمی در استان وجود دارد و خادمان مردم در دولت برای جذب خیرین در امر مدرسه سازی آماده همکاری کامل هستند.
وی با بیان این که تنها با اعتبارات دولتی نمیتوان کمبود فضای آموزشی استان اردبیل را جبران کرد، گفت: دولت در صدد است تا در قالب وعده رییس جمهور و بر اساس اولویت بندی، همه کمبود فضای آموزشی استان اردبیل را در مدت زمان معقول رفع کند.
امامی یگانه با اشاره به توافق اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و آموزش و پرورش با شهرداری در خصوص برچیدن مدارس فرسوده هسته مرکزی شهر اردبیل اضافه کرد: همت لازم در مدیران استان برای رفع دائم کمبود فضای آموزشی استان وجود دارد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل نیز در این جلسه، میانگین فضاهای آموزشی استان اردبیل را ۴.۱ متر مربع اعلام کرد و گفت: این آمار با میانگین ۵.۲ متر مربعی کشور و با استاندارد ۸.۴ متر مربعی تعیین شده فاضله زیادی دارد.
بهزاد محمدی خلفلو با اشاره به تکلیف دولت برای رساندن سرانه فضاهای آموزشی به ۶.۱ متر مربع در طول برنامه هفتم توسعه افزود: در این زمینه نیازهای استان با برش شهرستانی احصا شده است.
وی از آغاز ساخت دو هزار کلاس درس جدید در استان اردبیل برای تامین نیاز فضای آموزشی استان خبر داد و اضافه کرد: ۵۰۰ کلاس درس طبق وعده وزیر آموزش در سفر پاییز امسال به استان احداث میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل بیان کرد: یکهزار کلاس درس نیز از طریق منابع طرح مولد سازی اموال و املاک آموزش و پرورش و ۵۰۰ کلاس درس نیز با استفاده از ظرفیت خیرین و منابع استانی در طول سه سال احداث میشود.
وی از شناسایی ۵۶ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در سطح استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: ۳۰ واحد از این مدارس در قالب مدرسه با ساختمان دایمی احداث شده و در دهه فجر افتتاح میشود و مابقی نیز تا شروع سال تحصیلی آینده آماده بهره برداری خواهد شد.
محمدی خلفلو اضافه کرد: هم اینک ۲۵ درصد از مدارس استان فرسوده بوده و با عمر بالای ۲۵ تا ۳۹ سال نیازمند تخریب و بازسازی است.
وی با اشاره به آماده سازی و افتتاح ۳۸ واحد آموزشی با ۱۲۰ کلاس درس تا آخر امسال گفت: با اجرای طرحهای در دست ساخت، سرانه فضای آموزشی استان تا آخر برنامه هفتم توسعه به ۶.۱ متر مربع افزایش خواهد یافت.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل همچنین با اشاره به برنامه ریزی برای نصب سامانه گرمایشی استاندارد در ۳۱۷ مدرسه باقی مانده استان به منظور برچیدن بخاریهای گازسوز تا شهریورماه سال آینده افزود: برای این منظور ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این جلسه میانگین سرانه فضای آموزشی استان را ۴.۲ متر مربع اعلام کرد و گفت: این میانگین در مناطق شهری این استان ۳.۱ متر مربع بوده و با میانگین کشوری حداقل دو متر مربع فاصله دارد.
کلام الله صفری افزود: ۷۷۷ مدرسه فرسوده و در حال تخریب با چهار هزار و ۶۲ کلاس درس در کل استان اردبیل شناسایی شده که رقم بالایی محسوب میشود.
وی اضافه کرد: با احتساب افزایش جمعیت و نیاز استان اردبیل تا سال ۱۴۰۶، باید ۶ هزار و ۷۱۲ کلاس درس جدید برای رسیدن به سطح استاندارد سرانه فضای آموزشی در سطح استان اردبیل احداث شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: اگر این میزان فضای آموزشی احداث نشود، در سال ۱۴۰۶ استان اردبیل با بحران تامین فضای آموزشی مواجه خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد