به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،منطقه بندان در شهرستان دنا که از جاذبههای شاخص گردشگری کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشود با انعقاد تفاهمنامه میراث فرهنگی و شرکت توسعه گردشگری در مسیر امیدبخشی برای رونق درآمد قرار گرفته است.
جاذبه گردشگری بندان که در ۳۵کیلومتری شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد، بر بلندای زاگرس و دامنههای دنا قرار دارد با جوشش چشمه ساران، درختان پربار میوه، در کنار سرسبزی طبیعت و هوای دلپذیر مقصدی زیبا برای تابستانگردی است امید میرود با تکمیل امکانات موجود زمینه ایجاد فرصتهای شغلی مستقیم و درآمدزایی غیرمستقیم برای مردمان ساکن این جاذبه فراهم شود.
سد شاه قاسم نیز که در سال ۱۳۷۶ به منظور آبیاری حدود یکهزار و ۵۰۰ هکتار از زمینهای اطراف سد، ذخیره آبهای فصلی و به عنوان یک مکان گردشگری و زیست گاه پرندگانی از جمله حواصیل، مرغابی احداث شد در صورت تقویت زیرساختهای گردشگری این منطقه افزون بر رفاه ایرانگردان زمینه بهبود معیشت ساکنان روستاهای علی آباد، چنارستان، بخشی از سرابتاوه، موردراز و چند روستای دیگر از طریق فروش محصولات کشاورزی فراهم میشود.
جنس سد شاه قاسم خاکی است و این سازه بزرگ آبی با ارتفاع ۴۷ متر از پی و طول تاج آن ۲۲۰ متر نقش مهمی در تامین مایع زندگی بخش آب در استان کهگیلویه وبویراحمد دارد این جاذبه در پنج کیلومتری شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در میان انبوه بوتههای درختان بلوط و زالزاک دریاچه زیبا و تفرجگاه چشم نواز قرار دارد.
جذب سرمایه گذار
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شرکت توسعه گردشگری ایران برای تکمیل و توسعه زیرساختهای گردشگری در مناطق بندان و سد شاه قاسم اعلام آمادگی کرده است.
مجتبی امیرحسینی تاکید کرد:براساس تفاهم نامهای که بین میراث فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد و شرکت توسعه گردشگری ایران بسته شده تجهیز و توسعه زیرساختهای گردشگری منطقه بندان سی سخت انجام میگیرد.
وی بیان کرد: مجتمع خدمات رفاهی در مساحت ۱۱ هزار متر مربع اکنون در منطقه بندان نیمه کاره مانده که براساس این تفاهم نامه تجهیزات ۶ سوییت اقامتی احداث شده شامل دستگاههای گرمایشی، سرمایشی، تختخواب، تلویزیون، فرش، مبل و سایر وسایل مورد نیاز تامین میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: براساس این تفاهم نامه سوییتهای جدید اقامتی و یک رستوران در منطقه گردشگری بندان ایجاد میشود.
امیرحسینی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۵ آلاچیق و مجتمع سرویس بهداشتی و روشنایی در منطقه بندان وجود دارد.
وی درباره سد شاه قاسم هم گفت: توافقهای اولیه برای ایجاد مجتمع گردشگری شامل آلاچیق، سرویسهای بهداشتی، روشنایی و رستوران در این منطقه انجام شود و قرار است پس از بازدید میدانی سرمایه گذاران تفاهم نامه همکاری طرفین به امضا برسد.
دیگر اقدامها برای توسعه زیرساختهای گردشگری در کهگیلویه وبویراحمد
وی خاطرنشان کرد: همچنین توافقهای اولیه برای برقراری پرواز یاسوج به کیش صورت گرفته و امید میرود با تحقق این مهم زمینه تبادل گردشگر در این ۲ منطقه گردشگری در کشورمان فراهم شود.
امیرحسینی با اشاره به اهمیت نقش معرفی جاذبههای گردشگری تاکید کرد: برنامه ریزی برای برگزاری تور سه روزه گردشگری فعالان مجازی و خبرنگاران ملی و استانی صورت گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این اردوی سه روزه که نیمه نخست سال ۱۴۰۴ برنامه ریزی شده جاذبههای نمونه گردشگری استان برای اهالی رسانه معرفی میشود.
استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد که با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر حدود ۸۰۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است در کنار جاذبههای مردم شناسی، چون پوششها و گویشهای محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب میشود.
براساس آمار موجود این استان سالانه پذیرای بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گردشگر است که تعدادی از آنها جهانگردان کشورهای خارجی هستند. کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد