به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،برپایی رویدادها، راهی میانبر برای معرفی میراث ملموس و ناملموس یک منطقه و حفظ آن از گزند زمان از یکسو و رونق اقتصاد گردشگری از سوی دیگر است.
برگزاری رویدادهای فرهنگی با محوریت میراث ناملموس از یکسو به زنده شدن و باززندهسازی میراث معنوی مردم کمک میکند و مانع از فراموشی این داشتههای فرهنگی در گذر زمان میشود و از سوی دیگر بستری پرطرفدار برای گردشگری خلاق فراهم میکند.
برگزاری رویدادهایی با موضوع میراثهای معنوی، نیروی محرکه و بستری برای فعالان حوزه مردمشناسی و دوستداران میراث فرهنگی است تا تلاشهای خود را را معرض دید و معرفی قرار دهند و با ملاحظه استقبال مردم، بر تلاش خود برای حراست و باززندهسازی از این میراث بیفزایند.
از سوی دیگر تثبیت چنین رویدادهایی در تقویم سالانه یک منطقه، میتواند فرصتی را برای افزایش گردشگران و رونق توریسم در آن منطقه فراهم کند.
نمونههای پرشماری را میتوان مثال زد که رویدادی چنین، سبب گرمی بازار گردشگری در یک شهر یا روستا شده است؛ قالیشویان و گلابگیری سنتی کاشان، سینهزنی یزدی و رویدادهای موسیقی محلی از این دستند.
همنوایی صنایع دستی و آواها و قصههای محلی جنوب در «لامردون»
سومین جشنواره فرهنگی لامردون با محوریت «آواها و قصههای محلی» و با شعار «آواها و قصهها، فرهنگ و زبان مشترک ما» از امروز ۱۷ فرودین ماه در لامرد فارس آغاز به کار کرد و تا سه روز آینده در مجتمع فرهنگی کیان برپا است.
این جشنواره در قالب ۶۰ غرفه متنوع برگزار شده است؛۳۰ غرفه صنایعدستی، ۲۵ غرفه مواد غذایی سنتی و محلی و پنج غرفه با محتوای موزهای و مردمشناسی و آئینهای نمایشی برگزار شد.
این نمایشگاه که قرار است جلوهای از هنر، مهارت و سبک زندگی مردمان مناطق مختلف جنوب را به نمایش بگذارد، همراه با میزگردهای تخصصی برگزار میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان