جام جم آنلاین؛محمدرضا جلدی ، با اشاره به رکود هتلهای قصرشیرین در سالهای گذشته، اظهار کرد: حدود دو دهه پیش باتوجه به رونقی که در مرز خسروی برای تردد زائرین عتبات عالیات داشتیم، تعدادی از سرمایه گذاران دست به احداث هتلهایی در قصرشیرین زدند.
وی افزود: متاسفانه در سالهای بعدی به علت حمله داعش و ناامنیهایی که در آن سوی مرز بود، مرز خسروی برای حدود یک دهه بسته ماند و در طول این مدت ۱۰ هتلی که در شهرستان قصرشیرین بودند، تعطیل شدند. زلزله بزرگ سال ۱۳۹۶ نیز باعث شده تا به تعدادی از این مراکز اقامتی خسارات زیادی وارد شود.
وی به بازگشایی مرز خسروی در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: پس از بازگشایی این مرز در اواخر دهه ۹۰ و رونق آن در ایام اربعین، تلاشهایی برای احیاء هتلهای قصرشیرین نیز انجام گرفت و تسهیلاتی برای آنهایی که در زلزله خسارات دیده بودند در نظر گرفته شد تا بازسازی شوند.
جلدی تاکید کرد: در یکی دو سال ابتدایی که مرز خسروی پس از سالها بازگشایی شد، تردد از این مرز فقط مربوط به ایام اربعین بود و در این ایام اکثر هتلهای قصرشیرین فعالیت داشتند، اما پس از ایام اربعین دوباره غیرفعال میشدند.
وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه مرز خسروی در حال حاضر به شکل دائمی در طول کل ایام سال پذیرای زائرین حسینی است و تلاشهایی در حال انجام است که میزان تردد زوار از این مرز افزایش پیدا کند، ما نیز در تلاشیم تا هتلهای بیشتری را در این شهرستان از حالت رکود خارج کنیم.
رئیس اداره ارزیابی و نظارت بر خدمات گردشگری استان با بیان اینکه با اقدامات انجام شده در سالهای گذشته سه هتل در قصرشیرین به چرخه فعالیت بازگشتهاند، اضافه کرد: در روزهای اخیر نیز بازدیدهایی را از تعداد دیگری از هتلها انجام دادهایم و مقرر شد که در گام اول سه هتل دیگر از رکود خارج شده و به چرخه فعالیت بازگردند.
وی یادآورشد: با فعالسازی این سه هتل از طریق تمدید پروانه و استانداردسازی، تعداد هتلهای فعال قصرشیرین به شش هتل خواهد رسید.
جلدی در ادامه با بیان اینکه حمایت از واحدهای گردشگری استان به شکل جدی مورد توجه قرار خواهد گرفت، عنوان کرد: مجموعا در سطح استان بیش از ۲۳۰ واحد گردشگری شامل مراکز اقامتی، پذیرایی و بین راهی فعالیت میکنند که کار استانداردسازی و ارتقاء کیفیت آنها در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: از چندماه پیش برای ۱۳ واحد گردشگری استان گواهینامه استانداردسازی صادر شده و پیشبینی میشود تا خرداد این تعداد به ۱۸ مورد افزایش پیدا کند.
رئیس اداره ارزیابی و نظارت بر خدمات گردشگری استان در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه نظارت بر واحدهای گردشگری استان برای سفرهای تابستانی و اربعین حسینی از هم اکنون آغاز شده، عنوان کرد: نظارت بر واحدهای گردشگری استان با حضور نمایندگان دستگاههای مختلف در حال انجام است.
در حال حاضر در سطح استان کرمانشاه ۲۶ هتل، سه هتل بوتیک، پنج هتل آپارتمان، چهار اقامتگاه سنتی، ۱۶ مهمانپذیر، ۷۸ دفتر خدمات مسافرتی، دو موسسه فعال آموزش گردشگری، ۴۴ واحد مجتمع بین راهی، محوطه گردشگری و واحد پذیرایی و ۵۵ اقامتگاه بوم گردی وجود دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان