امروز در یک نبرد در دفاع از هویت ملی هستیم
وحید جلیلی،قائممقام رئیس صداوسیما در امورفرهنگی دراین مراسم ضمن تشکروقدردانی از تلاشهاوزحمات برنامهسازان و عوامل ویژه برنامههای ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ مرکز سیمرغ گفت: خوشبختانه در مدت کوتاه شکلگیری مرکز سیمرغ، این مرکز بهخوبی توانسته در حد خودش سنگ بنای خوبی را بگذارد و موفق عمل کند.
وی با اشاره به اینکه در کنار شکلگیری سیمافیلم در سالهای گذشته که در تولیدات مجموعههای تلویزیونی و آثار فاخر خیلی خوب عمل کرد لازم بود مرکزی بهنام «مرکز سیمرغ» در سازمان تشکیل شود تا در فضای آرامتری به تولیدات کیفی پرداخته شود و محصولات رسانهای قابل عرضهای را برای مخاطبان بسازد که این اتفاق در رسانهملی افتاد. این موفقیتها به همت همه شما برنامهسازان حاصل شد و امیدواریم در مسیر حرکت خود به پیشرفتهای بزرگی برسد.
قائممقام رئیس صداوسیما در امور فرهنگی با تاکید بر اینکه برنامههای تولیدی مرکز سیمرغ نشان میدهد در حال حاضر ظرفیتهای بسیار خوبی برای تولیدات تلویزیونی وجود دارد، افزود: طی آمار مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما ۶۳درصد مردم ایران دوست دارند استان خودشان را در سریالها و برنامههای رسانهملی ببینند و این درحالی است که متأسفانه در سالهای گذشته ۶۰۰سریال در صداوسیما تولید و پخش شده که ۹۰درصد آن در شمال تهران بوده درحالیکه ایران فقط تهران و شمال تهران نیست. هنرمندان و برنامهسازان ما باید تلاش کنند همه ایران را ببینند چراکه ایران دارای سابقه فرهنگی، تاریخی، قومیتی، ملی و... است و بایستی برنامهسازان به این موضوعات توجه داشته باشند.
جلیلی با اشاره به سهم شهرستانها و روستاها از رسانهملی گفت: متأسفانه صداوسیما در ۴۰سال گذشته برخی واقعیتهای موجود روستاها را سانسور کرده و نشان نداده است. در سال ۱۴۰۰ وقتی راهپیمایی روز ۲۲بهمن از برخی روستاهای کشور پخش شد متوجه شدیم چنین روستاهایی داریم و بهنظرم بایستی رسانهملی عدالت رسانهای را رعایت کند و به همه نقاط ایران توجه داشته باشد.
وی باعنوان این مطلب که همه برنامهسازان بایستی این آگاهی راداشته باشند که ایران دارای یک تمدن بزرگ چندهزارساله و دارای شخصیتهای بزرگ علمی، ادبی، فرهنگی، هنری و تاریخی است که در سطح جهان میدرخشند، گفت: امروز هویت ملی و تاریخی ما مورد تهاجم دشمنان ضدایرانی است و دشمنان در این زمینه تلاش میکنند و بهخصوص شبکههای ضدانقلاب ایران اینترنشنال، صدای آمریکا و بیبیسی فارسی سعی دارند تصویر مغشوشی از ایران اسلامی ارائه دهند و ما امروز در حال نبرد در دفاع از هویت ملی خودمان هستیم.
وحید جلیلی با بیان این مطلب که اجازه نمیدهیم فرهنگمان مورد هجوم دشمنان قرار گیرد و ما را تحقیر کنند، گفت: امروز وظیفه رسانه، هنر و هنرمندان است که از این هنر و رسانه حفاظت و صیانت کنند چراکه امروز هنرمندان بزرگ ایران خودشان یک عنصر استراتژیک هستند. مثل حکیم فردوسی که حکیم زمان خودش بود.
قائممقام هنری و فرهنگی رئیس رسانهملی همچنین گفت: در ایران، هنر افتخاری است که ذیل فرهنگ، آیین و معرفت بوده است و من از شما هنرمندان و برنامهسازان تقاضا دارم ابعاد دیگری از کارهای خودتان را ببینید که چه راهبرد و نیازی از راهبردهای تمدنی ما را جواب میدهد.
قائممقام فرهنگی رئیس سازمان صداوسیما در پایان صحبتهایش با اشاره به اینکه درحال حاضر از امکانات و ظرفیتهای بسیار بالایی در سازمان صداوسیما برخورداریم و اجازه نخواهیم داد هویت، تمدن، تاریخ و فرهنگ ملت بزرگ ایران خدشهدار شود و حتما بایستی به همت شما عزیزان ارتقا پیدا کند، گفت: امیدواریم مرکز سیمرغ سیما به کمک انفاس قدسیه اولیای خدا و با هنرمندی شما قابهای تازه و حسابهای جدیدی از تولیدات رسانهای شکل بگیرد و به ایران بزرگ برسد.
تولید آثار باکیفیت در مرکز سیمرغ
سلیم غفوری، قائممقام سیمای رسانهملی هم در این آیین، ضمن قدردانی از عوامل تولید و برنامهسازان مرکز سیمرغ گفت: آثار فاخری که در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ روی آنتن شبکههای تلویزیونی صداوسیما رفت خوشبختانه مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. وی همچنین ضمن تشریح ویژهبرنامههای ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ مرکز سیمرغ برای شبکههای تلویزیونی گفت: همه ما تلاش کردیم در ایام ماه مبارک و نوروز ۱۴۰۴ برنامههای خوبی برای بینندگان رسانهملی داشته باشیم که خوشبختانه این اتفاق افتاد و اینها در نتیجه زحمات برنامهسازان و عوامل تولید در مرکز سیمرغ بوده است.
سلیم غفوری همچنین به فعالیت خوب خانه تولیدات جوان رسانهملی پرداخت و گفت: خانه تولیدات جوان صداوسیما با مأموریت شناسایی استعدادهای جوان شکل گرفت و خوشبختانه تاکنون و در مدت کوتاه فعالیتش توانست آثار خوبی را تولید کند که جزو اتفاقات خوب ما در رسانهملی بوده است.
قائممقام سیما همچنین به فعالیت جدید شبکههای بینالمللی جامجم و تغییر بستر پخش آن از ماهواره به اینترنت گفت: این تغییر بسیار خوب بود که توسط مرکز سیمرغ صورت گرفت و از نوروز سال ۱۴۰۴ روی بستر اینترنت برای ایرانیان خارج از کشور پخش شد و ایرانیان عزیز در همه نقاط جهان توانستند برنامههای رسانهملی را از بستر اینترنت تماشا کنند. سلیم غفوری با اشاره به اینکه سال جدید یک بهار خیلی خوب برای مرکز سیمرغ است، گفت: انشاءالله مرکز سیمرغ سیما در سال جدید با حجم تولیدات بیشتر و کیفیت بالاتر و گستردهتر برای شبکههای تلویزیونی، کمک شایانی به رسانهملی خواهد کرد.
اکبرشاهی: مرکز سیمرغ در مسیر تحول قرار دارد
مجید اکبرشاهی، رئیس مرکز سیمرغ سیما در مراسم تجلیل از برنامهسازان، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای آنها در تولید برنامههای فاخر برای ایام ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ برای شبکههای تلویزیونی رسانهملی گفت: این مرکز در دوره جدید مدیریت در سازمان صداوسیما با توجه به نیاز شکل گرفت و ما نگاهی سهگانه به این تحول داریم: تحول در محتوا، تحول فرآیند سازوکار و تحول در رویکرد. درراستای اصلاح فرآیند رویکردهای جدید امیدواریم در آینده یک تعامل حرفهای با هنرمندان داشته باشیم. وی با بیان این مطلب که در دوره مدیریت جدید تغییراتی در سازمان صداوسیما در حال اتفاق است، افزود: البته تغییرات در حوزه فرهنگ در سازمان صداوسیما زمانبر خواهد بود.
اکبرشاهی همچنین گفت: مرکز سیمرغ سیما هم درمسیر تحول قرار دارد،که البته دراین مسیر باسختگیریهایی روبهروست و یکی از مصادیق این تحول، همین دور هم جمع شدن هنرمندان و برنامهسازان تلویزیون است که انشاءالله ادامه خواهد داشت و ما هرچندماه یکبار این دورهمی را با هنرمندان و برنامهسازان خواهیم داشت.
رئیس مرکز سیمرغ با اشاره به حضور هنرمندان و برنامهسازان در این گردهمایی و تمایل به فعالیت در مرکز سیمرغ گفت: این حضور و اشتیاق برای تولید برنامههایهای تلویزیونی در این مرکز ما را امیدوار به تلاشهای مضاعف و حمایتهای بیشتر از آنها میکند. گفتنی است در ادامه این مراسم، هریک از برنامهسازان، تهیهکنندگان و مجریان برنامههای تلویزیونی طی صحبتهایی، نقطهنظرات خود را در خصوص برنامهها عنوان کردند و توصیههایی هم برای مدیران و مسئولان صداوسیما برای حمایت از آنها داشتند تا بسترهای لازم برای ادامه فعالیت بیشترشان را فراهم کنند. در پایان این مراسم ازبرنامهسازان وعوامل ویژهبرنامههای ماهرمضان ونوروز۱۴۰۴مرکزسیمرغ ازجمله برنامههای «زندگی پس از زندگی»، «آفتابگردون»، «ایرانگرد»، «هموطنز» وهمچنین آثاری چون «شکلات ششم»، «دستار»، «پاراشوت» و «تو بگو ماه کجاست» و بخشهایی مثل خانه تولیدات جوان، گروه تولیدات نمایشی مرکز سیمرغ و شبکه اینترنتی تلویزیون جامجم تقدیر شد.