«میدان مادر»، متکی بر پژوهش رادیویی

نامزد دریافت جایزه برای پژوهش برنامه «میدان‌مادر» گفت: «پژوهش» به عنوان قلب تپنده برنامه‌سازی رادیویی، نقشی حیاتی در تولید محتوای هدفمند، جذاب و مؤثر ایفا می‌کند.
نامزد دریافت جایزه برای پژوهش برنامه «میدان‌مادر» گفت: «پژوهش» به عنوان قلب تپنده برنامه‌سازی رادیویی، نقشی حیاتی در تولید محتوای هدفمند، جذاب و مؤثر ایفا می‌کند.
کد خبر: ۱۵۰۱۰۷۷

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری چهارمین جشنواره رادیویی پژواک، محبوبه ‌نجفعلی نامزد دریافت جایزه ویژه پژوهش برنامه «میدان‌ مادر» گفت: رهبر معظم انقلاب به موضوع فرزندآوری تاکید بسیاری کردند. در سالهای اخیر این موضوع به جد دنبال می‌شود و نهادهای دولتی و غیر دولتی به دنبال راهکار در این حوزه هستند. سازمان صدا و سیما هم از این قاعده مستثنی نیست و با بهره گرفتن از ابزارهای رسانه و با پشتوانه تحقیق و پژوهش وارد عمل شده است.

 وی ادامه داد: برنامه «میدان مادر» هم یکی از چندین برنامه‌ای است که در فهرست برنامه‌های تحولی سازمان تولید شده است. این برنامه خانواده محور به تهیه‌کنندگی خانم مینا نیکانیک است و  با ساختار جدید و با بهره بردن از ساختار ترکیبی، اعم از نمایش، بسته‌های صوتی، گزارش میدانی و گفت‌وگو با کارشناسان، از شهریور ۱۴۰۳روی آنتن رادیو تهران است. من کنار تهیه‌کننده برنامه حضور دارم و تلاش می‌کنیم بهترین کار را ارائه بدهیم.

این برنامه‌ساز گفت:این برنامه با بهره بردن از نظرات کارشناسی اهل فن و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف طراحی و پخش می‌شود. یکی از مباحث مورد توجه در طول برنامه‌سازی «میدان مادر»، جمعیت و فرزندآوری بوده که با دو هدف آگاهی‌بخشی و امیدآفرینی تولید می‌شود. در برنامه «میدان مادر» با تکیه بر شیوه‌های مختلف پژوهشی سرفصل‌های کاربردی ویژه خانواده‌ها را طراحی کردیم و به مضوعاتی همچون جمعیت از منظر روانشناسی، اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی کاهش جمعیت، سیاسی و خطرات کاهش جمعیت از منظر دفاعی و نظامی، کاهش جمعیت و آسیب‌های روانی و عاطفی در بستر جامعه و خانواده و ... می‌پردازیم.

این پژوهشگر برنامه‌های رادیویی گفت: «پژوهش» به عنوان قلب تپنده برنامه‌سازی رادیویی، نقشی حیاتی در تولید محتوای هدفمند، جذاب و مؤثر ایفا می‌کند. پژوهش، اطلاعات ارزشمندی در مورد جمعیت‌شناسی مخاطب، الگوهای مصرف رسانه‌ای، نگرش‌ها، ارزش‌ها و دغدغه‌های آن‌ها فراهم می‌آورد. این اطلاعات به برنامه‌سازان کمک می‌کند تا برنامه‌هایی را طراحی و تولید کنند که با نیازهای واقعی مخاطبان همخوانی داشته باشد.علاوه بر این، «پژوهش» به رادیو کمک می‌کند تا در دنیای پررقابت رسانه‌ای جایگاه خود را حفظ کند و مخاطبان را به خود جذب کند. از سوی دیگر برگزاری جشنواره پژواک گام موثری در بالا بردن ارتقای برنامه‌سازی است و منجر به افزایش انگیزه در میان برنامه‌سازان می‌شود. 

نجفعلی که برای اولین بار در جشنواره رادیویی پژواک شرکت کرده، گفت: این اولین حضور تجربه من در جشنواره پژواک هست. داشتن دغدغه پژوهشی ر برنامه ‌سازی خیلی مهم است و ما در  برنامه خانواده محوری همچون «میدان مادر» به این موضوع خیلی توجه داریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها