بر همین اساس از خوانندگان ارجمند جامجم دعوت میکنیم تا به مطالعه فعالیتهای ما در غرفه سروش بسنده نکرده و مهمان ما در سیوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران باشند.
سروش در دومین روز از سیوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران میزبان فریبا صفرپور، مترجم مجموعه قصههای عامیانه روسی بود تا از او درباره بایستگیهای ترجمه کتاب برای کودکان و نوجوانان بشنود. صفرپور به این گفتوگو در غرفه بزرگسال بسنده نکرد و به دیدار مخاطبان خود در غرفه کودک انتشارات سروش نیز رفت.
همچنین عصر پنجشنبه، سروش میزبان کودکان کتابخوان و علاقهمند به نویسندگی نیز بود که با والدین خود به غرفه بزرگسال آمده بودند. گفتنی است برنامه «کتاب خودت را بساز» بهعنوان بخشی از «طرح کتاب و رویش سروش» در این دوره از نمایشگاه با همکاری «انجمن تخصصی کودک و رسانه» شروع بهکار کرده. علیرضا رحیمی که این طرح آموزشی را شخصا راهبری میکند، در دیدار با نویسندگان کوچک و والدینشان از فرصتهایی سخن گفت که پیش روی همه بچههای علاقهمند به نوشتن است؛ وی افزود یکی از این فرصتها را هم سروش فراهم نموده تا برای پرورش تواناییهای کودکان و نوجوانان در حوزه تولید محتوای مکتوب امکانات بیشتری را ایجاد کند. سروش در سومین روز از سیوششمین دوره نمایشگاه کتاب تهران نیز مانند دو روز قبل میزبان اهالی قلم بود.
نخستین مهمان سروش در این روز، نستوه جهانبین بود که در این دیدار ازکتاب خود«چهارگذرزندگی»گفت که آن را با نگاه به منابع اسلامی بهخصوص قرآن نگاشته؛ وی در این دیدار به ما و مخاطبان خود گفت در این کتاب کوشیده با ارائه نظریهای علل بروز ناراحتیهای روحی و روانی را بر مبنای منابع اسلامی بیابد و برهمان اساس، نحوه رفع آنها را نیز شناسایی کند.
رونمایی از کتاب ارزنده «سید محمود طالقانی» با حضور مؤلف کتاب دکتر ابوالفضل خوشمنش، استاد دانشکده الهیات دانشگاه تهران و دیگر اساتید این دانشکده از دیگر برنامههای سروش بود. دکتر خوشمنش درخصوص انگیزه خود از تألیف این کتاب سخنانی ایراد کرد و افزود هر آنکس که در بهثمررسیدن این کتاب سهمی داشته، اجر خواهد داشت چراکه اثر درخصوص یکی از بزرگترین مفسران و خادمان قرآن بوده است.
سروش میزبان سعید رزاقی نیز بودکه امسال با چاپ مجموعه ۶جلدی «مثل آباد» ومجموعه ۸ جلدی «زندگی زیبا» با دستی نسبتا پر درغرفه کودک حضورپیدا کرده است؛رزاقی بهعنوان خالق این دومجموعه ابتدا با حضور درغرفه بزرگسال سروش به گفتوگو با دکتر علیرضا رحیمی پرداخت وسپس به سالن کودکان رفت تا در جمع مخاطبان خود حضور پیدا کند.
سیدمجید موسویان نیز از دیگر مهمانان سروش بود؛ حضور این فیلمساز پیشکسوت فرصتی بود تا در زمینه ضرورت و بایستگیهای کتابهای مرتبط با رشتههای مختلف فیلمسازی به بحث و تبادلنظر بپردازیم و از«موسویان» بشنویم که سروش از دیرباز مهمترین ناشر در این حوزه بوده و جا دارد با چاپ آثار بهروز بار دیگر سهم خود را در بالابردن دانش فیلمسازی در کشور ادا کند.
استاد مهدی آذرسینا آخرین مهمانی بود که به دیدار و گفتوگو با ما و مخاطبان خود در سروش پرداخت. در این دیدار استاد آذرسینا در مورد جایگاه کتاب ارزشمند «شعر؟ یا موسیقی؟» در زندگی هنری خود مطالبی را بیان کرده و با اشاره به تأثیر و تأثراتی که شعر و موسیقی بر یکدیگر دارند، بر اهمیت آشنایی موسیقیدانان با شعر تأکید کرد. چشم به راه شمائیم.