به گزارش
جام جم آنلاین، علی شکاری افزود: این آفت در تاغزارهای شهرستانهای گناباد، سبزوار، خواف، بجستان، رشتخوار، ششتمد، خلیل آباد، بردسکن و مهولات طغیان بحرانی داشته است که هم اکنون در عملیات مبارزه در شهرستانهای گناباد، خواف و بجستان پایان یافته است.
وی اضافه کرد: عملیات مبارزه به وسیله ۵۰ دستگاه سمپاش، یک دستگاه پهپاد، سه دستگاه تانکر آب و ۱۰۰ نفر- روز نیروی انسانی به شکل میدانی در شهرستانهای مختلف انجام شده است.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی با بیان این که ۱۴ شهرستان خراسان رضوی دارای تاغ است گفت: مساحت تاغزارهای استان در این شهرستانها به وسعت ۵۶۰ هزار هکتار است.
شکاری افزود: ۲۴ هزار و ۱۲۵ هکتار سطح طغیان آفت ملخ کوهاندار در استان است که تا کنون مبارزه در ۲۰ هزار و ۵۶۶ هکتار انجام شده است و در سایر سطوح شناسایی شده عملیات مبارزه همچنان ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، زیست بوم خراسان رضوی با پنج و نیم میلیون هکتار عرصههای بیابانی در معرض خطر گسترش بیابان قرار دارد و جنگلهای دست کاشت تاغ در خط اول پیشروی بیابان و در تثبیت شنهای روان و حفاظت از خاک و هوای پاک، نقش بسیار مهمی دارند.