حمله به تلویزیون الاقصی در غزه (۲۰۱۲، ۲۰۱۴، ۲۰۱۸، ۲۰۲۱)
تلویزیون الاقصی وابسته به گروه حماس، چندین بار هدف حملات هوایی اسرائیل قرار گرفته است. نوامبر ۲۰۱۲: در جریان عملیاتی رژیمصهیونیستی ساختمان تلویزیون الاقصی را بمباران کرد. رژیمصهیونیستی ادعا کرد که این شبکه برای هماهنگی فعالیتهای نظامی حماس استفاده میشود. این حمله به زخمیشدن چندین روزنامهنگار منجر شد. در ژوئیه ۲۰۱۴ طی عملیاتی تأسیسات الاقصی دوباره هدف قرارگرفت. رژیمصهیونیستی این شبکه را بهعنوان ابزاری برای تبلیغات و تحریک علیه اسرائیل معرفی کرده بود! در نوامبر ۲۰۱۸ ساختمان مرکزی الاقصی در غزه تخریب شد. این حمله پس از اخطار رژیم صهیونیستی برای تخلیه انجام شد، اما به زیرساختهای رسانهای آسیب جدی وارد کرد. می ۲۰۲۱ در جریان درگیریهای ۱۱روزه در غزه، رژیمصهیونیستی برج الجلاء را که میزبان دفاتر رسانهای بینالمللی مانند الجزیره و آسوشیتدپرس (AP) بود بمباران کرد. رژیمصهیونیستی ادعا کرد که حماس از این ساختمان برای فعالیتهای نظامی استفاده میکرد، اما شواهد کافی ارائه نشد. این حمله بهدلیل هدفقراردادن رسانههای بینالمللی بهشدت محکوم شد. سازمانهایی مانند کمیته حفاظت از روزنامهنگاران (CPJ) و عفو بینالملل این حملات را نقض آزادی رسانهها و قوانین بینالمللی دانستند، زیرا رسانهها بهعنوان اهداف غیرنظامی تحت حمایت کنوانسیون ژنو هستند.
حمله به صداوسیمای ایران (۲۰۲۵)
در جریان حمله وقاحتگونه متجاوزان رژیمصهیونیستی ساختمان صداوسیما را در حین پخش زنده شبکه خبر هدف حمله هوایی قرار داد. این حمله به شهادت حداقل چهار نفر و تخریب بخشی از ساختمان منجر شد. پخش برنامهها قطع و تصاویری از آتشسوزی و دود منتشر شد اما خیلی زود روال پخش برنامههای شبکه خبر از سر گرفته شد. ارتش رژیمصهیونیستی بهطور مضحکی مدعی شد که این ساختمان برای اهداف نظامی توسط نیروهای مسلح ایران استفاده میشد و وزیر دفاع رژیمصهیونیستی اسرائیلکاتز، پیشتر تهدید کرده بود که این رسانه را هدف قرار خواهد داد. ایران این حمله را «جنایت جنگی» خواند و خواستار اقدام شورای امنیت شد. کمیته حفاظت از روزنامهنگاران (CPJ) نیز آن را محکوم کرد و به سابقه اسرائیل در هدفقراردادن رسانهها اشاره داشت. این حمله بهدلیل انجام در حین پخش زنده و تلفات غیرنظامی، نزد خود نهادهای غربی هم جنجالبرانگیز شد.
حملات به رسانههای لبنانی (۲۰۰۶، ۲۰۲۴)
در جریان جنگ با حزبالله، رژیمصهیونیستی چندین ایستگاه رسانهای لبنانی، ازجمله شبکه المنار را هدف قرار داد. رژیمصهیونیستی ادعا کرد که المنار برای هماهنگی عملیات نظامی و تبلیغات علیه رژیم صهیونیستی استفاده میشود. این حملات به تخریب زیرساختها و زخمی شدن کارکنان منجر شد. در موردی دیگر در سال ۲۰۲۴ و در جریان درگیریهای مرزی با حزبالله، گزارشهایی از هدفقرارگرفتن روزنامهنگاران و تجهیزات رسانهای در جنوب لبنان منتشر شد. برای مثال، در اکتبر ۲۰۲۳، یک تیم خبری الجزیره در جنوب لبنان هدف شلیک مستقیم قرارگرفت که به زخمیشدن چند روزنامهنگار منجر شد.
حملات پراکنده به روزنامهنگاران
رژیمصهیونیستی در چندین مورد متهم به هدفقراردادن مستقیم روزنامهنگاران شده است. شیرین ابوعاقله، روزنامهنگار الجزیره در جنین، کرانه باختری یکی از این نمونههای واضح است که براثر شلیک نیروهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. تحقیقات سازمان ملل و رسانههای بینالمللی نشان داد که او بهطور عمدی هدف قرار گرفته بود، هرچند رژیمصهیونیستی این اتهام را رد کرد. از اکتبر ۲۰۲۳ براساس گزارش CPJ، حداقل ۱۷۸ روزنامهنگار در غزه در جریان حملات اسرائیل کشته شدند، که بالاترین آمار تلفات رسانهای در یک درگیری را نشان میدهد. دفاتر رسانههای محلی و بینالمللی در غزه بارها در جریان عملیاتهای نظامی تخریب شدهاند.