شاهرخ رامین در گفتگو با مهر در دماوند اظهار داشت: با الگوبرداری از طرح شهرداری تهران پیرامون تبدیل حواشی رودخانه های پایتخت به مناطقی گردشگری این ایده در ذهن اهالی دو شهرستان دماوند و فیروزکوه نیز متبلور شد.
این مسئول با اشاره به رودخانه های جاری در مناطق مذکور عنوان کرد: در حال حاضر دماوند و فیروزکوه دارای رودخانه های متعددی هستند که از جمله می توان به سیاهرود ، آه رود ، تارود و تنگه واشی اشاره کرد.
وی افزود: مجاری یاد شده عبور آب به خودی خود از فضایی زیبا، فرحبخش و دیدینی برخوردار هستند و با هزینه هایی ناچیز می توان این فضای بکر طبیعی را به تفرجگاهی جذاب مبدل کرد تا میزبان پایتخت نشینان خسته از ترافیک و گریزان از هوای آلوده باشد.
ایجاد دو پارک تفریحی در کنار رودخانه
رامین از ایجاد حداقل دو پارک در کنار رودخانه های مذکور خبر داد و گفت: چندی پیش برگزاری نشستی با معاونت گردشگری ریاست جمهوری به گسیل معاونان سرمایه گذاری این نهاد به منطقه انجامید.
نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه بیان داشت: نتایج این بازدیدها احداث حداقل دو پارک تفریحی در حاشیه دو رودخانه دماوند در سالهای آینده بود که پارک نخست از محدوده منطقه ای موسوم به «پل شلنبه» آغاز، در دو طرف رودخانه تداوم و تا امامزاده مستقر در محله «فرامه» ادامه خواهد شد.
این مسئول افزود: فاز دوم طرح گردشگری مذکور در قالب پارکی تفریحی با عبور از مناطقی زیبایی همچون «دشت مزار» و «تیزاب» به دشت های سرسبز «مشاء» خواهد رسید.
وی از پیشنهاد تفرجگاهی دیگر در کناره های آه رود به مسئولان گردشگری استان و کشور خبر داد و افزود: علاوه بر پروژه یاد شده طرح گردشگری دیگری از پل تاریخی «آل بویه» مستقر در جنوب رودهن آغاز، در طرفین رودخانه آه رود و تا دیگر پل تاریخی این شهر به مسئولان ذیربط پیشنهاد داده شده است.
شاهرخ رامین با اشاره به رودخانه سیاهرود خاطرنشان کرد: از دیگر رودخانه هایی که می توان حواشی آن را به مناطقی توریستی تبدیل کرد سیاهرود نام دارد که از مناطقی مانند «آردینه» ، «وسکاره» و «جورد» می گذرد.
اجرای طرح گردشگری در کنار تنگه واشی
رامین از اجرای طرحی گردشگری در کنار رودخانه جاری در «تنگه واشی» خبر داد و گفت: در دور سوم سفرهای هیئت دولت به فیروزکوه، این شهرستان به عنوان منطقه نمونه گردشگری کشور مصوب شد.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس افزود: با تصویب این طرح پراهمیت مقرر شد تا حداقل چهار پروژه گردشگری در شهرستان فیروزکوه طراحی و متعاقبا اجرایی شود.
این مسئول از طرح ایجاد پارکی گردشگری در «تنگه واشی» خبر داد و افزود: علاوه بر طرح های مذکور، با هماهنگی شورای اسلامی شهر فیروزکوه، اتکا به جلب حمایت اهالی مناطق روستایی «جلیزجند» و «نام آور» و کسب اجازه از کشاورزان شاغل در این نواحی پروژه تبدیل طول تقریبی پنج کیلومتری از دو سوی رودخانه جاری در «تنگه واشی» به پارکی گردشگری مطرح است.
وی با اشاره به کاستی های تنگه واشی خاطرنشان کرد: در منطقه گردشگری تنگه واشی کاستی هایی نظیر کمبود سامانه هایی مخابراتی و در دسترس نبودن گردشگران، کمبود محل پارک خودرو، نبود برخی امکانات رفاهی، باریکی معبر دسترسی و غیره وجود دارد که با اجرای پروژه مذکور مرتفع خواهند شد.
رامین اضافه کرد: در طرح این فضای تفریحی امکاناتی همچون اماکن فرهنگی، رستوران، مسجد و پارکینگ خودرو با مدیریت و کسب منافع اقتصادی توسط خود اهالی دیده شده است.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه از وجود هزار و 500 بیکار در شهرستان فیروزکوه خبر داد و عنوان کرد: طرح یاد شده در صورت اجرا می تواند به طور کامل معضل کمبود فرصت های شغلی هزار و 500 بیکار فیروزکوهی را رفع سازد.
این مسئول فرهنگ غنی مردم دماوند و فیروزکوه را موجب گسترش توریسم در این شهرستانها دانست و گفت: با توجه به وجود فرهنگی غنی شده در مکتب تشیع، رشد یافته با اندیشه های عمیق ایرانی و احداث سازه های متعدد فرهنگی در حواشی رودخانه های دماوند و فیروزکوه سایر هموطنان اوقات خوشی را در این دو شهرستان خواهند داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد