جذب گردشگر؛ راهکار ایتالیا برای مقابله با بحران اقتصادی

وزارت خارجه ایتالیا در چارچوب همکاری با سازمان جهانگردی این کشور و به منظور افزایش درآمد توریستی و رونق بیشتر بازار کار در این بخش، درصدد ایجاد تسهیلات بیشتر برای صدور روادید گردشگری است.
کد خبر: ۵۳۸۶۷۰
جذب گردشگر؛ راهکار ایتالیا برای مقابله با بحران اقتصادی

روزنامه اقتصادی "ایل سوله"، براساس توافقنامه کمک به صنعت جهانگردی میان وزارت امورخارجه و سازمان جهانگردی ایتالیا، سفارت خانه ها و کنسولگری های این کشور در سراسر جهان، روند صدور روادید گردشگری را تسهیل می کنند.

ایل سوله افزود: سازمان جهانگردی ایتالیا (Enit) بر اساس این توافقنامه و پس از اجرایی شدن این طرح، خدمات پشتیبانی به سفارت خانه ها یا دفاتر کنسولگری که با افزایش تقاضای سفر گردشگران مواجه شوند، ارائه خواهد داد.

هدف اصلی از این طرح، جذب جهانگردان کشورهای نوظهور مانند برزیل، هندوستان، ترکیه، روسیه و چین است که می تواند یکی از راهکارهای مقابله با بحران اقتصادی نیز محسوب شود.

"رنزو یوریو" رییس کنفدراسیون اتحادیه های گردشگری ایتالیا گفت: این ابتکار در حقیقت نوعی مشارکت در هزینه ها در رابطه با صدور روادید است که در نهایت موجب افزایش درآمد حاصل از جهانگردی در تراز مالی دولت خواهد شد.

در سال 2012 کنسولگری های ایتالیا در جهان، بیش از یک میلیون و 870 هزار روادید صادر کردند که نسبت به سال پیش از آن 9 درصد افزایش داشت و اکنون دولت امیدوار است با اجرایی شدن این طرح، شمار روادیدهای صادر شده برای سال 2013 نیز افزایش یابد.

کارشناسان سازمان جهانگردی بر این باورند که ایجاد محدودیت در صدور روادید باعث تشدید بیشتر رکود اقتصادی شده است، در حالی که ایجاد سهولت تنها در کشورهای گروه 20 می تواند موجب کسب درآمدی در حدود 206 میلیارد دلار و ایجاد بیش از پنج میلیون فرصت شغلی تا سال 2015 میلادی می شود.

ایتالیا با بدهی سنگین بیش از دو تریلیون یورویی مواجه است و حتی برنامه ریاضت اقتصادی و تلاش های "ماریو مونتی" نخست وزیر مستعفی نیز نتوانست از این بدهی بکاهد.

نبود امنیت شغلی، ماندگاری رکود اقتصادی، بی اطمینانی به آینده و وضعیت نابسامان مالی و همچنین افزایش فزاینده بیکاری، اذهان ایتالیایی ها به ویژه جوانان تحصیلکرده را مشغول کرده و به بزرگترین دغدغه تبدیل و موجب افزایش مهاجرت این قشر از جامعه شده است.

مردم ایتالیا در حالی شرایط سخت بیکاری و نداشتن امنیت شغلی را تجربه می کنند که این کشور پس از یونان و اسپانیا با بحران اقتصاد دست و پنجه نرم می کند.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها