کرباسچی که هیچ یک از اقدامات موسوی و کروبی را خلاف قانون نمی داند، در خصوص حوادث روز عاشورای تهران نیز می گوید: آقای موسوی و کروبی هیچ یک از کسی دعوت نکردند که به خیابانها بیایند و کار خلاف قانون انجام دهند. در تظاهرات روز عاشورا هم مگر برای همه دستهها از وزارت کشور مجوز گرفته می شود؟ راهپیمایی مذهبی است و همه انجام می دهند. حالا اگر مجموعه از حوادث آن روز اتفاق افتاد، مگر مسئولیت آن بر عهده آقایان موسوی و کروبی است؟
هالیوود علیه ایران
در امتداد رفتارهای خصمانه نظام سلطه علیه ماهیت اسلامی ـ انقلابی جمهوری اسلامی ایران که تاکنون در ابعاد مختلف نظامی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... بروز و ظهور داشته، «هالیوود» به عنوان بازوی فرهنگی ـ تبلیغاتی این جریان در تدارک پروژه ای جدید علیه کشورمان است.
به گزارش بولتن نیوز، پس از ساخت فیلم هایی چون «بدون دخترم هرگز، سی صد، زمانی برای خیانت، خانه ای روی شن و مه، شرایط، شبی با پادشاه، انیمیشن پرسپولیس، کشتی گیر، جاودانه ها، سنگسار ثریا، اسکندر» و در آخر فیلم به شدت غیر حرفه ای و البته سیاسی «آرگو»، هالیوود این بار پروژه ای جدید را با موضوع کودتای آمریکایی 28 مرداد که منجر به سرنگونی دولت مصدق و بازگشت محمدرضا پهلوی به عرصه سیاسی کشور شد، کلید زده است.
موضع حائری شیرازی درباره مکتب ایرانی
آیتالله محیالدین حائری شیرازی در نخستین «نشست اخلاقی و معنوی ویژه اصحاب بسیجی رسانههای استان فارس» با اشاره به سخنان مشایی درباره مکتب ایرانی اظهار داشت: صحبتهایی درباره مکتب ایرانی که در ابتدا با قصد بدی به وجود نیامده بود، وجود دارد که من در دو نامه به اسفندیار رحیممشایی نکاتی را به وی گوشزد کردم و ما نباید مکتب ایرانی را منحصر به ایران پیش از اسلام بدانیم.
وی با اشاره به موروثی بودن مشاغل در ایران باستان و نبود امکان ارتقا در طبقات اجتماعی آن زمان در ادامه گفت: در آن زمان، علم نیز موروثی بود و افراد عادی جامعه حق فراگیری دانش را نداشتند و ما برای معرفی دانشمندان پیش از اسلام در کشورمان دچار مشکل میشویم در حالی که در ایران پس از اسلام، شاهد پیشرفت علمی چشمگیر و ورود اندیشمندان نامی ایرانی در فهرست عالمان جهان هستیم.
این استاد برجسته حوزه با بیان اینکه صحبتهای مشایی جامع نیست افزود: منحصر دانستن مکتب ایران به دوره پیش از اسلام در ایران، باعث ایجاد تفرقه در جامعه میشود و لازم است که بازبینی بیشتری در این مورد صورت گیرد.
تلاش اصلاحطلبان برای دیدار با مقام معظم رهبری
بعد از دیدار سه چهره اصلاحطلب یعنی موسوی لاری، جهانگیری و انصاری با مقام مظعم رهبری، حالا بار دیگر اصلاحطلبان با ارسال نامهای تقاضای دیدار با مقام معظم رهبری را به دفتر ایشان فرستادهاند، آن هم دیداری با برای بیان دغدغههای انتخاباتی. دومین دیدار اصلاحطلبان با رهبر معظم انقلاب و تلاش آنها برای بازگشت به ساختار سیاسی زنگ خطر جدی برای اصولگرایان را به صدا درآورده است.
به گزارش نامه، این روزها و در ماههای پایانی منتهی به انتخابات، در حالی که اصولگرایان درگیر منازعات درون جریانی خود برای نحوه حضور در انتخابات ریاستجمهوری هستند و اصلاحطلبان و حضور آنها در انتخابات را چندان جدی نمیگیرند، اصلاحطلبان هر روز بیشتر به حضور جدی و پررنگ در انتخابات ریاست جمهوری نزدیک میشوند و سازوکارهای لازم برای بازگشت به میدان رقابت سیاسی را برای خود فراهم میکنند.
اصلاحطلبان این روزها کم کم تبدیل به رقیب جدیتری برای اصولگرایان میشوند و اصولگرایان را درشرایط رقابتی جدیدی قرار میدهند. دیگر تنها رقابت انتخابات خرداد 92، رقابت میان جریانها و گروههای مختلف اصولگرا نیست، بلکه اصلاحطلبان هم کم کم وارد میدان میشوند و رقابت انتخاباتی شکل دیگری به خود میگیرد. به نظر میرسد اصولگرایان این روزها باید ضمن رقابت درون جریان خود، نیم نگاهی هم به رقیب دیرینه خود یعنی اصلاحطلبان داشته باشند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد