این بازی که از سوی شرکت توسعهگر شبیهساز ساخته شده است، همچنین توانسته در بخش آنلاین جشنواره بازیهای رایانهای تهران طی سالهای 1390 و 1391 عنوان بهترین بازی را از آن خود کند.
داستان این بازی مربوط به سال 2808 منظومه شمسی است، زمانی که بشر در اوج پیشرفت تکنولوژیکی خود به سر میبرد.
عمر بشر به متوسط 150 سال رسیده و با استفاده از پرش درHyper Space به فواصلی در حد 10 واحد نجومی بشر موفق شده نسل خود را در منظومه شمسی گسترش دهد و ایجاد و استفاده از کرمچالهها همچنان بزرگترین آرزوی بشر برای دست یافتن است.
دولت واحد بین منظومهای به خاطر اختلافاتی که بر سر قدرت بین انسانها شکل گرفت، متلاشی و باعث شد آدمیان به سه گروه تقسیم شوند.
گروه اکثریت در کره زمین باقی ماندند، گروهی به قمر( ادیسه) رفتند و گروه اقلیتی متخاصم در اقمار مصنوعی مریخ سکنی گزیدند. گروه سوم برای برتری یافتن به دو گروه دیگر و تصاحب زمین، دست به ساخت رباتهای جنگجو زدند و داستان بازی این گونه ادامه می یابد.
گرشاسپ
بازی رایانهای گرشاسپ یک بازآفرینی نمادین با رویکرد معناگرا و عملگرا در فضای اسطورههای ایران باستان مبتنی بر منظومه حماسی (گرشاسپنامه) نوشته اسدی طوسی است که در آن عمده عناصر تصویری حاصل تحقیق و پژوهش در منابع تاریخی و کتیبههای سنگی باستانی است.
گرشاسپ (گرزثریت)، یک بازی اکشن سوم شخص است و روند کلی بازی بر اساس پیکارهای پهلوان اصلی بازی (گرشاسپ) و رویارویی او با نیروهای اهریمنی است.
مبارزات تن به تن، حل معما و کشف فضاهای سرزمین (خونیراث) از عناصر اصلی این بازی است. بازی «راز اژدها» نخستین بازی است که به چهار زبان فارسی همراه زبانهای آذری، کردی، ارمنی و عربی برای کاربران قابل اجراست؛ دوبله به زبانهای مختلف را انجمن گویندگان جوان عهدهدار بوده است.
شرکت فنافزار شریف، سازنده بازی رایانهای راز اژدهاست. این بازی دارای نصبی آسان است و نیازی به دریافت کد فعالسازی از طریق اساماس یا اینترنت ندارد.
در داستان این بازی، طورگ در فرار از سپاهیان بیشمار دیوها، گرز را در جنگل اژدها مخفی کرده و خود به دست دیوها کشته میشود. پدر گرشاسپ به دنبال گرز سفری را شروع میکند که ناتمام و نا موفق میماند.
دیوها نیز برای پیدا کردن گرزثریت در جنگل سکنی میگزینند. چه چیزی جلوی پیشروی دیوها را برای یافتن گرز میگیرد؟ برای پیداکردن جواب این پرسش گرشاسپ همراه برادرش و کاربران در این بازی به جنگل اژدها میروند تا گرز را پیدا کنند.
شتاب در شهر (نیدفور اسپید ایرانی)
بازی شتاب در شهر، یک بازی ماشینسواری است که با توجه به دارابودن محیط بازی کاملا ایرانی توانسته است مورد توجه بسیاری از بازیکنهای حرفهای یا حتی غیرحرفهای قرارگیرد.
در بسیاری از سایتهای ایرانی از این بازی با نامهای مختلف از جمله «نید فور اسپید ایرانی»، «ریسینگ ایران» و... نیز یاد شده است.
تمام بخشهای بازی از جمله موتوربازی، نقشهبازی، طراحی اشیاء، موسیقیها و... توسط شرکت آروین تک تولید شده و لایسنس خود شرکت است.
شما بازی را با یک ماشین مدل پایین و در نقطهای از شهر شروع میکنید. در شهر و محیط بازی میتوان آزادانه رانندگی کرد و بازی فاقد مسیر از پیش تعیین شده و ثابتی است. در اصل این شما هستید که مسیر پیشرفت خود را به دلخواه انتخاب میکنید.
در ابتدای بازی هدف کسب امتیاز و آمادگی برای شرکت در مسابقات شهر است، ولی در ادامه با مراجعه به دفاتر رانندگان حرفهای شما میتوانید در مسابقات پیستهای برونشهری نیز شرکت کنید، ماشین جدید بخرید یا حتی ماشین خود را اسپورت کنید.
در انتهای بازی اگر بتوانید یک ماشین مناسب مانند Nissan GTR یا Lamborghini تهیه کنید میتوانید در مسابقات پیست فضایی شرکت کنید.
اگر بخواهیم بازی را با سایر بازیهای خارجی مقایسه کنیم باید گفت شما با یک نوع بازی کاملا متفاوت و ایرانی روبهرو هستید که نمونه کاملا مشابه (حتی خارجی) هم ندارد.
فریاد آزادی: تنگستان
هدف اصلی این بازی نمایش دلاوریهای مردان ایرانی خطه جنوب در بیرون راندن استعمارگران انگلیسی از مرز ایران است. داستان بازی به سالهای 1286 تا 1288 برمیگردد، زمانی که انگلستان بخشهای جنوبی کشور را تسخیر کرده بود.
در این زمان رئیسعلی و یاران دلاورش از روستاهای مختلف بوشهر و اطراف آن بهپاخاستند تا این استعمارگران را از خاک وطن بیرون کنند.
بازی بسیار جذاب و مهیج است و گیمر میتواند در چند فصل بازی کند. نکته جالب بازی این است که بهطور غیرمستقیم مانند یک کلاس درس تاریخ است و باعث میشود با بخشی از تاریخ پرافتخار کشورمان بیشتر آشنایی پیدا کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد