به گزارش روز جمعه جامجم آنلاین به نقل از پلیس آگاهی تهران، با حضور تعدادی زن در دادسرای ناحیه 7 تهران و طرح شکایت تحت عنوان کلاهبرداری، آنها در اظهارات اولیه خود عنوان داشتند که خانمی به بهانه شکستن طلسم و مشکل گشایی، از هر کدام از آنها مبالغ میلیونی و حتی چند 10 میلیون تومانی گرفته اما در مشکلات آنها هیچگونه گشایشی صورت نگرفته است.
نماینده حقوقی مالباختگان که همگی آنها دارای وابستگی خانوادگی و خویشاوندی نیز هستند، در اظهارات خود عنوان کرد: موکلین بنده در جلسات عمومی خانوادگی، به صورت هفتگی با یکدیگر ملاقات کرده و متهمه نیز در همین جلسات ضمن طرح آشنایی و دوستی، با مشکلات شخصی و خانوادگی آنها آشنا و به بهانه فال گیری و رمالی و رفع مشکلات، اقدام به گرفتن پول از آنها نموده است.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع کلاهبرداری و به دستور شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه 7 تهران، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با ارجاع پرونده به پایگاه سوم پلیس آگاهی، کارآگاهان به تحقیق از مالباختگان و شکات پرونده پرداختند؛ در جمع بندی بدست آمده از اظهارات مالباختگان، کارآگاهان در جریان دقیق شیوه و شگرد کلاهبرداری از سوی متهمه قرار گرفتند.
برابر تحقیقات انجام شده، خانمی به هویت «سودابه. ذ» (متولد 1350) با طرح دوستی و حضور در جلسات هفتگی مالباختگان که همگی از اعضای خانواده و بستگان یکدیگر هستند، با آنها رابطه دوستی برقرار داده و پس از بدست آوردن اطلاعات متفاوت از مالباختگان و بیشتر اطرافیان آنها اعلام میکرد که این افراد جادو شده و نیاز به باز کردن طلسم و جادو دارند ؛ لذا به بهانه بازگشاشی مشکلات، شکات را ترغیب به پرداخت پول میکرد.
مالباختگان در ادامه اظهارات خود عنوان داشتند که [متهمه] بعضا مدعی گردیده که طریقه ابطال برخی از جادو و طلسمها را نداشته و بلد نیست اما افرادی را میشناسد که آنها قادر به شکستن طلسمهای سنگین هستند و به همین بهانه وجوه متعددی از مالباختگان دریافت نموده ؛ حتی بعضا و با وجود رفع نشدن مشکلات افراد، [متهمه] مدعی میگردید که طلسم دیگری برای فرد مورد نظر وجود دارد که مجددا با طرح این موضوع، وجوه دیگری از افراد دریافت نموده است.
مالباختگان در ادامه اظهارات خود و در خصوص نحوه پرداخت وجوه درخواستی متهمه عنوان میکردند که مبالغ را یا به صورت نقدی و یا از طریق واریز به شماره حساب بانکی پرداخت کرده اند ؛ بعضا، در مواردی نیز که قادر به تهیه پول مورد درخواست متهمه نمیشدند، طلا و جواهرات خود را به متهمه دادهاند.
سرهنگ کارآگاه حسین خان بابایی، رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در ادامه اعلام این خبر با اشاره به ارزش 800 میلیون تومانی این پرونده، گفت: با توجه به اظهارات مالباختگان و دیگر اقدامات پلیسی انجام شده از سوی کارآگاهان، متهمه در خیابان شریعتی ـ خیابان کلیم کاشانی شناسایی، دستگیر و در حال حاضر تحقیقات تکمیلی از وی در دستور کار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد