به گزارش فارس، علیرضا زالی افزود: این پدیده مورد تائید هیچ بخشی از نظام سلامت نبوده و مطرود است و آرزوی ما این است که به نقطهای برسیم تا ارتباط مالی میان پزشک و بیمار قطع شود.
وی ادامه داد: البته قطع ارتباط مالی باید به شکلی که در کشورهای پیشرفته انجام میشود در ایران پیاده شود تا پزشک و بیمار هر دو راضی باشند.
سرپرست سازمان نظام پزشکی کشور تصریح کرد: برای برخورد با پدیده زیرمیزی لازم است تا صنعت بیمه پویا شود و با نگاه منطقی بتواند به نیابت از بیمار و پزشک رضایتمندی را ایجاد کند.
زالی با اشاره به اینکه پدیده زیرمیزی نیازمند آسیبشناسی چند وجهی و نگاه تحلیلی است، عنوان کرد: قیمت واقعی ارائه خدمات، افزایش منطقی تعرفهها، توجه خاص به واقعیتهای اقتصادی حوزه سلامت، توجه به نرخهای تورم و تأمین منابع بیش از گذشته از مباحثی است که باید برای رفع زیرمیزی ایجاد شود.
به گفته وی، واقعی شدن تعرفههای خدمات درمانی در بخش خصوصی و دولتی و بالا رفتن سرانه درمان نیز از دیگر موضوعاتی است که تا زمانی که حل نشود امکان بروز هرگونه اختلال در رابطه پولی بیمار و پزشک وجود دارد.
زالی اظهار کرد: یکی از دلایلی که به کاهش زیرمیزی کمک می کند، این است که قیمت تمام شده خدمات را حساب کنیم و متناسب با قیمت تمام شده، خرید خدمت در بخش دولتی و خصوصی اتفاق بیفتد و در نتیجه نظارت نیز بیشتر شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان