سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عبدالرسول شکیبافر گفت: استقرار نظام آموزشی جدید 6.3.3 نیاز ما را در تامین کلاس های بیشتر برای دانش آموزان عشایر بیشتر کرده است. این در حالی است که بسیاری از کلاس های درس فرسوده و خطرناک بوده و نیازمند نوسازی و ساماندهی این فضاها نیز هستیم.
وی افزود:برای تشویق دانش آموزان عشایر به تحصیل و همچنین ادامه تحصیل آنها پس از مقطع ابتدایی باید انگیزه های دانش آموزان بالا رود و حداقل فضاهای آموزشی برای آنها ایجاد شود. به عنوان مثال برای سال تحصیلی جدید نیازمند ایجاد 1500 کلاس درس در مناطق عشایری هستیم.
شکیبافر درباره تعداد دانش آموزان عشایر توضیح داد: 170 هزار دانش آموز عشایر مشغول به تحصیل هستند که بیش از 30 هزار نفر آن کوچ رو بوده و در طول سال حداقل یک بار کوچ می کنند.
وی ادامه داد: بیشترین دانش اموزان عشایر کوچ رو متعلق به عشایر خوزستان، فارس، آذربایجان غربی، اردبیل، چهارمحال، خراسان شمالی، کرمان، گلستان و لرستان هستند.
مدیر کل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر کشور درباره تعداد مدارس کپری که در کشور وجود دارد، توضیح داد: مدارس کپری تا پایان شهریور 92 به طور کامل جمع آوری می شود و حتی دیگر به خانواده های عشایری نیز اجازه ایجاد فضاهای کپری داده نمی شود. اگر از این به بعد فضاهای کپری دیده شود به دلیل خروج خانواده ها از مسیر اصلی کوچ و ایجاد این فضاها در مسیرهایی غیر از مسیرهای کوچ عشایر است.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد