سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران هسته ای، بر اساس این گزارش که اخیرا بخش هایی از آن به بیرون درز کرده، در گزارش های اطلاعاتی اسرائیل آمده است سازمانهای امنیتی ایران در چند ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری این کشور ، تدابیر شدیدی را به اجرا گذاشته بودند که برخی محافل اطلاعاتی آن را «دیوار فولادی» توصیف کرده بودند.
در این گزارشها از یک جنگ اطلاعاتی بسیار سخت و شدید خبر داده شده است که در آن سازمانهای امنیتی تعدادی از کشورها شرکت کرده بودند و هدفشان نیز متزلزل کردن ثبات داخلی ایران در چند هفته پیش از انتخابات ریاست جمهوری بود.
در این گزارشها اذعان شده است تلاشهای اطلاعاتی ضد ملت ایران به لحاظ تعداد سازمانهای اطلاعاتی و متمرکز شدن به تلاشهای اطلاعاتی خرابکارانه با هدف ضربه زدن به ثبات ایران و همچنین به لحاظ مشارکت چشمگیر برخی سازمانهای منطقه ای به ویژه در منطقه خلیج فارس بی سابقه بوده است.
در این گزارشها آمده است تهران همه تحرکات خود را در زمینه های مختلف با لایهای از ابهام و شفاف نبودن همراه کرده بود که همین لایه مبهم، مهم ترین و برجسته ترین عامل به شکست کشاندن طرحهای ضد ایرانی بود.
در این گزارشها آمده است اسرائیل و آمریکا و برخی کشورهای غربی نتوانستند به طرح توسعه هسته ای ایران نفوذ کنند یا بر آن تأثیر بگذارند و این طرح بر اساس جدول زمانی ایران همچنان به پیش می رود.
همچنین نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران، برجسته ترین، مهمترین و بزرگترین اتفاق غیر منتظره بود که نتایج آن بسیاری از طرحها و محاسبات خصمانه را که آماده اجرا بود و بسیاری از طرفها و به شیوه های و ابزارهای مختلف در آن مشارکت کرده بودند، خنثی کرد.
اقدام اطلاعاتی و خرابکارانه و تلاشهای رسانه ای تحریک آمیز بخشی از این شیوه ها بود و هدف همه این طرحها نیز متشنج کردن فضای سیاسی ایران بود اما همه این طرحها پس از آنکه نتایج انتخابات نشان داد ملت ایران به حسن روحانی متمایل شدند بی اثر شد.
در این گزارشها آمده است تمایل جهان غرب به اندازه ای بود که آرزو داشت حوادث سال 2009میلادی تکرار شود و انتخابات اخیر و نتایج آن شعله های «بهار مورد نظر ناتو» در ایران باشد اما این اتفاق نیافتد و ارزیابیهای سازمانهای اطلاعاتی در اسرائیل و آمریکا و کشورهای غربی بار دیگر ثابت کرد آنها نمی توانند گرایش کلی ملت ایران را تحلیل کنند همچنانکه ارزیابی های اطلاعاتی آنها در قبال اوضاع در سوریه نیز اشتباه بود.
در این گزارشها آمده است ارزیابی های سازمانهای اطلاعاتی ضد ایرانی نشان می داد (آیت الله) علی خامنه ای رهبر انقلاب ایران اجازه نخواهد داد یک اصلاح طلب رئیس جمهور شود اما این اتفاق نیافتد و شوک قوی به این محافل اطلاعاتی بود.
در این گزارش اذعان شده است نتایج انتخابات ایران و متشنج نشدن اوضاع داخلی این کشور و رضایت ملت از نتایج انتخابات باعث شد کشورهای غربی از نظر فکری دچار اختلاف شوند. این نتایج بر آنچه که برای منطقه و راهکارهای آمریکا و روسیه در هفته ها و آینده های آینده ترسیم خواهد شد تأثیر زیادی خواهد داشت.
آمریکا از این سیلی که از ایران دریافت کرد و پس از غیر ممکن بودن سقوط نظام سوریه به این نتیجه رسید لازم است گامهای سریعی برای معامله سیاسی بردارد و ما در مرحله آینده شاهد این گرایش خواهیم بود زیرا بحران سوریه یک راهکار نظامی ندارد و نظام در دمشق نیز سقوط نخواهد کرد.
ارزیابی های اطلاعاتی درباره حمایت مردمی از بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز نشان می دهد محوبیت بشار اسد رو به افزایش است و نتایج این محبوبیت نیز در پای صندوقهای رأی و انتخابات ریاست جمهوری در سوریه بروز پیدا خواهد کرد که اسرائیل و آمریکا با آن مخالفند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد