به گزارش ایسنا، بشیر حاجیبیگی افزود: خونهایی که از این طریق شناسایی شده، از چرخه انتقال خون خارج میشوند. پس از آن افرادی که صاحب خون آلوده بودهاند، فرا خوانده شده و به کلینیکهای درمان هپاتیت ارجاع داده میشوند. متاسفانه هپاتیت بی، بدون علائم است و بسیاری از افراد پس از اهدای خون متوجه میشوند که هپاتیت بی داشتهاند.
به گفته مدیرکل سابق انتقال خون تهران، شیوع هپاتیتسی میان اهداکنندگان در سال 91، 052/0 درصد گزارش شده است. درواقع میتوان گفت شیوع هپاتیت بی در میان اهداکنندگان سال 91 به 16 مورد در هر ده هزار اهدای خون کاهش یافته و شیوع هپاتیت سی نیز به پنج مورد در هر ده هزار واحد اهدایی رسیده است. وی به ضرورت اهمیت به سلامت اهداکنندگان خون اشاره و به تشریح روند اهدای خون پس از مراجعه افراد به پایگاهها پرداخت و گفت: هر فردی که برای اهدای خون به پایگاههای ما مراجعه میکند، در مرحله اول باید با به همراه داشتن کارت ملیاش ثبتنام کند.
با انجام این اقدام، احتمال صادرات و واردات خون از بین میرود. خون ایرانی باید به مصرف ایرانیان برسد و براساس مقررات بینالمللی خون هر کشوری باید از سوی مردم خودش تامین شود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد