به گزارش ایسنا، بشیر حاجیبیگی افزود: خونهایی که از این طریق شناسایی شده، از چرخه انتقال خون خارج میشوند. پس از آن افرادی که صاحب خون آلوده بودهاند، فرا خوانده شده و به کلینیکهای درمان هپاتیت ارجاع داده میشوند. متاسفانه هپاتیت بی، بدون علائم است و بسیاری از افراد پس از اهدای خون متوجه میشوند که هپاتیت بی داشتهاند.
به گفته مدیرکل سابق انتقال خون تهران، شیوع هپاتیتسی میان اهداکنندگان در سال 91، 052/0 درصد گزارش شده است. درواقع میتوان گفت شیوع هپاتیت بی در میان اهداکنندگان سال 91 به 16 مورد در هر ده هزار اهدای خون کاهش یافته و شیوع هپاتیت سی نیز به پنج مورد در هر ده هزار واحد اهدایی رسیده است. وی به ضرورت اهمیت به سلامت اهداکنندگان خون اشاره و به تشریح روند اهدای خون پس از مراجعه افراد به پایگاهها پرداخت و گفت: هر فردی که برای اهدای خون به پایگاههای ما مراجعه میکند، در مرحله اول باید با به همراه داشتن کارت ملیاش ثبتنام کند.
با انجام این اقدام، احتمال صادرات و واردات خون از بین میرود. خون ایرانی باید به مصرف ایرانیان برسد و براساس مقررات بینالمللی خون هر کشوری باید از سوی مردم خودش تامین شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب