به غیر از انتخاب رنگ قاب پشتی مشتریان قادرند حاشیههای موتو ایکس خود را نیز دلخواهسازی کنند. این گوشی از نانوسیمکارت پشتیبانی میکند. برای نمایشگر از یک پنل 7/4 اینچی AMOLED با وضوح 720×1280 پیکسل استفاده شده و در قلب موتوایکس نیز از یک پردازنده دو هستهای 7/1 گیگاهرتزی به همراه دو گیگابایت رم استفاده شده است. با این حال یکی از نقاط ضعف این محصول حافظه ثابت 16 یا 32 گیگابایتی آن و پشتیبانی نکردن از کارت حافظه میکرو اس دی است. برای دوربین نیز موتورولا از یک سنسور 10 مگاپیکسلی کمک گرفته است.
اما این محصول دارای ویژگیهایی است که آن را به محصولی متفاوت در میان رقبای اندرویدی خود تبدیل میکند. نخستین ویژگی، کنترل صوتی موتو ایکس است که در هر زمانی حتی بدون بازکردن قفل صفحه میتوان با فرمان صوتی و به کمک Google Now امور مختلفی را انجام داد. دومین ویژگی، سنسوری است که به صورت اختصاصی برای دوربین موتوایکس استفاده شده است. با استفاده از این سنسور در هر زمان با یک تکان ناگهانی گوشی، برنامه دوربین آن باز و دستگاه آماده عکاسی میشود (طبق ادعای موتورولا در 5/1 ثانیه). با این حال موتورولا از سیستمی در این گوشی بهره گرفته که به کمک آن مصرف باتری با وجود آمادهباش دائم گوشی به حداقل میزان خود میرسد.
گرچه در حال حاضر موتورولا تحت تملک گوگل قرار دارد و طبیعتا باید گوشیهای تولیدی این شرکت به روز باشد، ولی جالب است موتوایکس با آخرین نسخه از اندروید به بازار نیامده و در عوض با نسخه 2/2/4 عرضه شده است. همچنین موتورولا اعلام کرده فعلا برنامهای برای عرضه موتوایکس در اروپا و کشورهای دیگر ندارد. علاوه بر محدودیتها و نقاط قوت موتوایکس، قیمت مصرفکننده 630 هزار تومانی آن بسیار فریبنده است، ضمن اینکه بد نیست بدانید این گوشی در آمریکا ساخته میشود. / ضمیمه کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان