به گزارش مشرق، اعضای شورای شهر تهران، حضور ترکان در جلسه شورا را پیام حمایت روحانی از قالیباف خواندند. ترکان همچنین در این جلسه گفت: قالیباف دوست صمیمی بنده است که از سالها پیش وی را میشناسم. عملکرد وی مثبت و قابل دفاع است ضمن اینکه وی در اجرای پروژههای عمرانی بینظیر بوده است. قالیباف در مدیریت و اجرای پروژههای مختلف با قدرت در تهران کار خود را شروع و به اتمام رسانده است که این یکی از شاخصهای مهم محسوب میشود. بنده زمانی که استاندار ایلام بودم، قالیباف با سن 18 سالگی فرمانده تیپ بود که از همان موقع با وی آشنا بودم.
کتک کاری در پارلمان عراق
درگیری فیزیکی و کلامی تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، باعث شد اسامه النجیفی ریس پارلمان عراق، جلسات علنی را برای مدتی متوقف کند.
به گزارش روزنامه القدس العربی چاپ لندن،شماری از خبرنگاران حاضر در صحن علنی پارلمان عراق در این باره گفته اند: حیدر الملا نماینده پارلمان و سخنگوی فهرست العراقیه (فهرست اصلی لیبرال ها) در جلسه پارلمان اعتراض خود را به نصب تصاویری از رهبران ایران از جمله امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و آیت الله خامنه ای در مناطق متعددی در عراق اعلام کرد.
همچنین به هنگام خارج شدن نمایندگان پارلمان از صحن علنی، بین کاظم الصیادی نماینده عضو ائتلاف ملی شیعی (ائتلاف حاکم) و نماینده معترض (حیدر الملا) درگیری رخ داد و سپس نمایندگانی از فهرست العراقیه به کمک الملا آمدند و الصیادی را مورد ضرب و شتم قرار داد.
در واکنش به این موضوع، ابراهیم الجعفری رئیس ائتلاف ملی (شیعه) و تعدادی از اعضای این فراکسیون در نشست خبری از پارلمان خواستند در باره این حادثه تحقیق و حیدر الملا سخنگوی فهرست العراقیه را مجازات کند.
ابراهیم الجعفری در این باره گفت: به نظر می رسد حیدر الملا درباره مراجع مسلمین و مقلدان آنها که از کشورهای مختلف هستند ناآگاه اند به ویژه که این مراجع دینی به ویژه امام خمینی و آیت الله خامنه ای در حوادث فلسطین در کنار مسلمانان ایستادند. نباید به این نقش آفرینی این مراجع بی توجهی کرد.
تردید آمریکا ییها برای حمله به سوریه
روزنامه واشنگتن پست در گزارشی که امروز منتشر کرده،نوست: بسیاری از افسران سابق و فعلی آمریکا در مورد آثار حمله آمریکا به سوریه نگران هستند. آنها هنوز از هزینه ها و اثرات جانبی دو جنگ آمریکا در خاورمیانه رنج می برند.
دریادار گوردون میلر کارشناس مرکز امنیت نوین آمریکا، معتقد است این حمله می تواند: دور جدید از حملات با سلاح های شیمیایی و واکنش نظامی اسرائیل را به همراه داشته باشد.
یکی از سخنگویان آژانس امنیت ملی آمریکا می گوید: مقامات کاخ سفید روز پنجشنبه بار دیگر اعلام کردند به دنبال حمله ای فراگیر به سوریه نیستند. بسیاری از افسران در این مورد مردد هستند.
ژنرال مارتن دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، هم با جزئیات دقیق از عواقب حامله نظامی به سوریه و افتادن در « تله» دخالت نظامی هشدار داده است.
واشنگتن پست به نقل از یک فرمانده سابق ارتش می گوید:به نظر می رسد آنچه آمریکا با آن روبرو است انتخابی بین بد و بدتر است.
فروکش کردن بحث حمله به سوریه
رادیو فردا با اشاره به اینکه بحث مداخله نظامی در سوریه روز پنجشنبه به ناگهان فروکش کرد گفت: بعد از آنکه نشست شورای امنیت درباره انجام عملیات محدود درباره سلاح های شیمیایی دولت سوریه بدون نتیجه پایان یافت روز پنجشنبه دیوید کامرون نیز در پارلمان بریتانیا حضور یافت تا موافقت احزاب سیاسی حاضر را برای شرکت بریتانیا به دست آورد.
اما پارلمان بریتانیا که اکثریت کرسی هایش هم در اختیار هم حزبی های آقای کامرون است بعد از ساعت ها بحث و بررسی در برابر استدلال های نخست وزیر حاضر به صدور مجوز ورود بریتانیا در جنگ علیه رژیم اسد نشد.
تحلیلگر رادیو فردا در این باره می گوید: در مورد بریتانیا که دو مسئله وجود دارد یکی اینکه از تکرار مسئله عراق در سال 2003 میلادی جلوگیری کنند. در ان زمان. اطلاعاتی را که دولت وقت انگلستان در مورد وجود سلاح های کشتار جمعی در عراق، به مجلس این کشور ارائه داد غلط از آب در آمد و مسئله دوم این بوده که بایستی به انتظار گزارش بازرسان سازمان ملل بود و بعد از آن تصمیم گرفت این در حالی است که چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا در حاشیه نشست روز پنجشنبه کشورهای آ س آن تاکید کرد که تنها در همکاری با سایر کشورها با دولت سوریه مواجه نظامی خواهد شد.
وی افزود: هم منابع آمریکایی و هم بریتانیایی نمی توانند صد در صد تایید کنند که حمله شیمیایی کار رژیم اسد بوده یا مخالفانش.
اصلاح طلبان و روحانی
در جلسه تحلیلی سران اصلاحات که به منظور تحلیل انتخابات یازدهم در لواسان برگزار شد، حاضران در جلسه معتقد بودند روحانی ما را به فضای سال 68 برگرداند نه دوم خرداد 76، بنا بر این باید تمام توان خود را معطوف نماییم که ظرف این چهار سال خود را به سال 76 برسانیم.
به گزارش مشرق، یکی از اعضای منحله حزب مشارکت در این جلسه میگوید روحانی برای ما یک مستأجر است که فضای تنفسی ما را کمی باز کرده و باید از این فرصت نهایت بهره را ببریم تا چهار سال بعد به قدرت بازگردیم.
همچنین سران حزب منحله مشارکت درصددند شرایط را برای بازگشت خود به صحنه فراهم آورند. در انتخابات داخلی این حزب که اخیراً برگزار شده، محسن میردامادی به عنوان دبیرکل و محمد نعیمیپور به عنوان جانشین انتخاب شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد