روزنامه کیهان نوشت:در حالی که مقامات آمریکایی ادعا میکنند به حملهای 3 روزه علیه سوریه فکر میکنند ارزیابی رسانههای این کشور حاکی از این است که حمله به سوریه میتواند به جنگی فرسایشی و بلندمدت برای ایالات متحده تبدیل شود.
در این میان برخی منابع رسانهای به ارزیابی علت عقب افتادن حمله پرداختهاند.روزنامه لسآنجلس تایمز نوشت: پنتاگون طبق اعلام مقامات آمریکایی به جنگی 3 روزه از طریق حملات موشکی میاندیشد اما اکنون به نظر میرسد آنها جنگی طولانی را برآورد میکنند.برخی مقامات نظامی تردید دارند که حمله هوایی طولانیتر و شلیک موشکهای کروز از دریا بتواند به اندازه کافی به توانمندیهای دولت سوریه ضربه بزند.
یکی از این نظامیان، از عملیات طراحی شده برای حمله به عنوان «نمایش چند روزه قدرت» یاد کرد و گفت چنین عملیاتی تغییردهنده قواعد بازی در جنگ داخلی سوریه نیست.همزمان واشنگتن پست به نقل از یک مقام آمریکایی که نام وی را فاش نکرد، نوشت: حمله نظامی آمریکا به سوریه، موازنه قوا را در میدان جنگ تغییر نخواهد داد بلکه ماجرا را تبدیل به یک جنگ فرسایشی خواهد کرد.این آمریکایی افزود: «نباید انتظار داشت حمله نظامی آمریکا تغییری شگرف در میدان جنگ سوریه ایجاد کند و پیروزی مهمی در سطح میدانی حاصل شود.»
به گفته وئام وهاب وزیر سابق لبنانی و رئیس جریان توحید عربی، در نخستین واکنش به اقدام نظامی آمریکا، بالغ بر 500 فروند موشک به تلآویو اصابت خواهد کرد و پایگاههای نظامی آمریکا در منطقه نیز در امان نخواهند بود.
همچنین واثق البطاط رئیس حزبالله عراق که ارتش مختار را راهاندازی کرده به روزنامه النشره گفت: اگر آمریکا به سوریه حمله کند ما منافع او را در عراق و دیگر کشورهای منطقه مورد حمله قرار خواهیم داد.در همین حال یک رسانه عربی نوشت: دو ضربه هوشمندانهای که ارتش سوریه به مزدوران آموزش دیده آمریکا وارد کرد، تجاوز نظامی به دمشق را به تأخیر انداخت.پایگاه خبری الحدث از اقدام چندی پیش نظامیان آمریکا در آموزش حدود سه هزار جنگجو در اردن خبر داد که مأموریت 1500 نفر آنها ورود به دمشق پایتخت سوریه از طریق انجام عملیات ویژه حمله به مراکز حیاتی و مهم سوریه و ارتش بود اما بخشی از این طرح خنثی شد.
این رسانه آورده است اطلاعات و جزئیات بیشتر را از شبکه روسیاالیوم و به نقل از منابع امنیتی بازگو میکند مبنی بر اینکه حدود هزار و 500 کارشناس نظامی خارجی با دولت و سازمان اطلاعات آمریکا برای هماهنگی در خصوص حملات به خاک سوریه و آماده کردن فضاهای مناسب برای پیشروی جنگجویان مخالف در صورت حمله به سوریه همکاری میکنند.الحدث به نقل از منابع نظامی نوشت: اواخر ماه گذشته، هنگامی که ارتش سوریه، عملیات سپر پایتخت را آغاز کرد، اطلاعاتی در خصوص حضور این افراد در اردن در اختیار داشت مبنی بر اینکه این افراد برای ورود به دمشق از سمت حومه پس از آنکه از طریق اردن وارد درعا شدند، آماده میشوند تا عملیات خود را هنگام حمله نظامی آمریکا و متحدانش به سوریه آغاز کنند.
این گزارش میافزاید: ارتش سوریه در عملیاتی برقآسا توانست خود را بر صحنه نبرد مسلط و شبه نظامیان مسلح را که در داخل ساختمانها و تونلها مخفی شده بودند، سرکوب کند. شبهنظامیان مسلح از طریق جنایت هولناکی که در غوطه شرقی مرتکب شدند، تلاش کردند ارتش را تحت فشار قرار دهند، اما عملیات ارتش طرح اصلی آنان را خنثی کرد.الحدث با اشاره به اینکه جنایت تروریستها در غوطه شرقی قرار بود بهانه آغاز حمله به سوریه را فراهم کند، نوشت: ارتش سوریه دو ضربه کامل به آمریکا وارد کرد. اولین ضربه، زمانی بود که آمریکا را با آغاز عملیات سپر پایتخت در حومه دمشق مهار کرد و دومین ضربه زمانی بود که توانست طی چند روز این منطقه را از مناطق دیگر به ویژه غوطه شرقی را از مناطق دیگر جدا کند به طوری که گروههای مسلح را در محاصره کامل خود قرار داد به نحوی که اکنون به هیچ وجه امکان رخنه به پایتخت سوریه وجود ندارد.
به نظر میرسد همین موضوع از آمریکاییها زهرچشم گرفته و معلوم کرده که محاسبات آنها با قدرت دفاعی و اطلاعاتی سوریه- و متحدان آنها در محور مقاومت- همخوانی ندارد.مقامات آمریکایی با همین تلقیهای سادهلوحانه بود که جنگ سوریه را 30 ماه پیش شروع کرده و مدعی بودند دمشق ظرف چند هفته سقوط خواهد کرد. ارتش سوریه اعلام کرده حمله به سوریه، رفتن به تفریحگاه نیست.
اصلاحطلبان به خاطر راستگو از بهشت بازماندند یا به خاطر هاشمی؟
کیهان نوشت:ناکامی جبهه اصلاحات در انتخاب شهردارتهران شوک بزرگی را در میان محافل سیاسی و رسانهای این جبهه پدید آورده است.
هر چند برخی رسانهها و فعالان اصلاحطلب کوشیدند ضمن حمله و اهانت به الهه راستگو-عضو شورای شهر- او را مقصر ناکامی اصلاحطلبان معرفی کنند اما برخی دیگر از فعالان این طیف اذعان کردهاند که دست گذاشتن روی گزینه «محسن هاشمی» دافعههای خود را داشت و خطای محاسباتی این طیف به شمار میرود.الهه راستگو پیش از این عضو حزب اصلاحطلب کار بوده اما ظاهرا مدتهاست در جلسات این حزب شرکت نمیکند همچنان که سهیلا جلودارزاده عضو مرکزیت این حزب به باشگاه خبرنگاران گفت «او (راستگو) خیلی وقت است که در جلسات حزب شرکت نمیکند».
با این وجود سران حزب یاد شده تحت فشار اصلاحطلبان مدعی تحمل، اعلام کردند راستگو را از حزب اخراج میکنند. این موضع پس از آن صورت گرفت که محافل تندرو مانند سایت «تدبیر» حزب کار را حزب شتر گاو پلنگی و اهل زیرآب رفتن معرفی کردند و متهم به خیانت نمودند.
راستگو در این میان میگوید قالیباف را شایستهتر از هاشمی ترجیح داده و بنابراین نخواسته به مردم خیانت کند. راستگو تصریح میکند «من وامدار مردم هستم و نه هیچ حزب و گروهی. من از روز اول در برابر خداوند متعال قسم خوردهام و به آن عمل خواهم کرد. پس از اعلام نتیجه انتخاب شهردار تهران افرادی که اصلا سیاسی نیستند و با هدف کاسبکارانه در لیست ما قرار گرفته بودند، طی تماسهایی نه تنها به بنده توهین کردند بلکه من را نیز تهدید کردند.»
شایان ذکر است سایتها و روزنامههای اصلاحطلب با شدت و ضعف به این عضو شورای شهر حمله کردند تا اختلافات درونی این طیف را بپوشانند. در واقع آنها میکوشند از تجدید خاطره تقابل تند دو طیف کارگزاران و چپ نزدیک به احزابی نظیر همبستگی و مشارکت را که در شورای شهر اول اتفاق افتاد مانع شوند.در همین حال سعید لیلاز در مصاحبه با روزنامه اعتماد (وابسته به الیاس حضرتی از عناصر نزدیک به همبستگی) گفت: ممکن است تاکتیک ما اشتباه بوده باشد. آقای هاشمی (پدر) چند روز قبل آن مواضع را درباره سوریه اتخاذ کرد. نمیتوان توقع داشت پس از آن اظهارات اصولگرایان در برابر پسر ایشان متحد نشوند. میتوانستیم روی فرد دیگری به جز محسن هاشمی تمرکز کنیم.
در واقع لیلاز میکوشد موضوع را به اختلاف اصولگرایان و هاشمی نسبت دهد حال آن که به نظر میرسد بخشی از ماجرا بر سر اختلاف خود اصلاحطلبان با هاشمی است.
وی البته درباره رأی الهه راستگوی اصلاحطلب به شهردار اصولگرا به فقدان انسجام تشکیلاتی در مجلس میپردازد و میگوید: مگر همین مجلس که در اختیار جناح راست است به زنگنه رای اعتماد نداد و نجفی با یک رای اختلاف وزیر نشد. اگر بنا بود آنها هم صرفا به تشکیلات خود پایبند میبودند باید برخی از وزرای آقای روحانی هم رای نمیآوردند. ضمن اینکه من یک سوال مشخص هم دارم. اگر بنا بر این است که بگوییم رفتارها باید تشکیلاتی باشد، آقای مسجد جامعی و نجفی و خانم ابتکار چرا در این هشت سال کوچکترین ایستادگی در برابر قالیباف نداشتند؟ مگر آنها وابستگی تشکیلاتی خود را فراموش کرده بودند؟ اگر بناست از فقدان رفتار حزبی انتقاد کنیم این سوی ماجرا هم باید دیده شود.
در حالی که روزنامه شرق، این اتفاق را به ضعف تشکیلاتی اصلاحطلبان در چیدن فهرست نامزدهای شورای شهر نسبت داد، روزنامه آفتاب یزد، به نقش «محسن هاشمی» در شکست اصلاحطلبان پرداخت و نوشت: ما در گذشته موانع شهردار شدن محسن هاشمی را گوشزد کردیم. اما گویا برخی دوستان، این یادآوریهای دلسوزانه را جدی نگرفتند. نتایج انتخاب شهردار تهران نشان داد که معرفی محسن هاشمی از سوی اصلاحطلبان، همانطور که پیشبینی شده بود، عملا «اتحاد شکننده اصولگرایان» را تقویت کرد.
آفتاب یزد با بیان اینکه نامزدی محسن هاشمی، شرایط را دو قطبی کرد، و باعث اتحاد اصولگرایان شد، نوشت: اشتباه آنجا بود که اصلاحطلبان نباید وارد فضایی میشدند که چنین دو قطبی را پدید آورد. رفتن به این سمت و اصرار بر نام هاشمی، یک اشتباه تاکتیکی بود. همانطور که احمد پورنجاتی هم پیش از انتخاب شهردار تهران در جایی نوشت: «پافشاری بر معرفی محسن هاشمی برای شهرداری تهران هم به لحاظ سیاسی و هم از موضع نتیجهبخشی، تصمیمی نادرست و آسیبپذیر است. پیامدهای سیاسی آن را برای جریان اصلاحطلب مثبت ارزیابی نمیکنم.»
این روزنامه میافزاید: «چهرههای معتدلتر اصلاحطلب، در روزهایی که تب برخی اصلاحطلبان بالا بود، مدام بر معرفی گزینهای اعتدالگرا و میانهرو از دل اصلاحات برای شهرداری تهران تاکید میکردند. مبنای این تحلیل هم این بود که از یک سو فضا دو قطبی نمیشود و اصولگرایان سخن از خط قرمز به میان نمیآورند و از سوی دیگر میتوان تعدادی از آرای اصولگرایان که با قالیباف زاویه دارند را به دست آورد. بر این اساس اسامی مختلفی مطرح شد که در نهایت نام محسن مهرعلیزاده در کنار محسن هاشمی قرار گرفت. توصیههای مختلف، سبب شد برای جلوگیری از اختلافآفرینی از سوی رسانههای تندروی اصولگرا و تلاش همهجانبه برای شهردار شدن محسن هاشمی، محسن مهرعلیزاده انصراف دهد. اما نگرانیها برای شکست اصلاحطلبان در انتخاب شهردار وجود داشت. این در حالی است که مهرعلیزاده گزینهای توانمند بود».
همچنین صادق زیباکلام میگوید بر سر محسن هاشمی حساسیت زیاد بود.
عارف کلیددار مرکز تحقیقات استراتژیک میشود؟
کیهان آورده است:به دنبال امتناع آیتالله امینی و حجتالاسلام ناطقنوری، احتمال ریاستمحمدرضا عارف بر مرکز تحقیقات استراتژیک جدی شده است.
این مرکز در دولت سازندگی زیرنظر ریاستجمهوری فعالیت میکرد اما مقارن با پایان ریاستجمهوری هاشمی رفسنجانی، وی ترجیح داد مرکز تحقیقات استراتژیک را همراه خود کرده و به مجمع تشخیص مصلحت نظام الحاق کند. موسویخوئینیها اولین رئیس این مرکز بود و سپس - تا انتخابات ریاستجمهوری اخیر- حسن روحانی این مرکز را اداره میکرد.به دنبال انتخاب دکتر روحانی به ریاستجمهوری، مذاکراتی از سوی هاشمی با آیتالله امینی امامجمعه قم و ناطق نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفت که بنابر اعلام علیخانی(از مشاوران هاشمی) به نتیجه نرسید.
آیتالله امینی در این خصوص اعلام کرد که هاشمی از او خواسته تا با قبول ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک جانشین حسن روحانی شود.
وی گفت: ایشان صحبتهایی در این خصوص کردهاند، ولی من نپذیرفتم. برای اینکه من دیگر توانش را ندارم. آنجا یک مرکز مهمی است و کار میخواهد من هم نمیتوانم ناظر ظاهری باشم و اگر پذیرفتم باید انجام وظیفه کنم، کما اینکه کارهایم تاکنون اینگونه بوده است.اکنون گزارش «ندای انقلاب» حاکی از آن است که محمدرضا عارف شنبه شب دیداری با هاشمی رفسنجانی داشته و جانشینی حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک را پذیرفته است.پیش از این اصرار اصلاحطلبان مبنی بر انتصاب عارف به عنوان معاون اول رئیسجمهور با امتناع دکتر روحانی مواجه شد.حجاریان در خاطرات خود تصریح میکند که وی و طیف متبوع وی هاشمی را قبول نداشتند اما با این وجود سعی کردند در مرکز تحقیقات استراتژیک پروژه توسعه سیاسی خود را پیش ببرند.
اجازه نمیدهیم که بیاجازه بروید!
مشاور رسانهای رئیسجمهور از برخی وزرا خواسته تا بدون هماهنگی با وی در هیچ برنامه تلویزیونی حاضر نشوند که این درخواست وی با اعتراض و مخالفت برخی وزرا روبرو شد.به گزارش بولتننیوز، محمدرضا صادق در جلسهای اعلام کرد که هر یک از وزرا اگر بخواهد در هر برنامه تلویزیونی حاضر شود، باید از قبل با وی هماهنگ کند و بدون هماهنگی با وی نباید وزرا در برنامههای تلویزیونی حاضر شوند و به بیان دیدگاههای خود بپردازند.ظاهرا این اظهارات باعث اعتراض و انتقاد برخی از وزرا شده است که تاکید داشتند چون وزارتخانهها دارای روابط عمومی هستند و همچنین خودشان مسئول دفتر دارند، دیگر نیازی نیست تا با وی هماهنگی صورت گیرد.این وزرا اضافه کردند که صادق مشاور رسانهای رئیسجمهور است و باید در همین حد فعالیت کند نه بیش از آن.
سرنوشت جالب فوق العاده های ویژه دولت دهم
روزنامه خراسان نوشت:گفته می شود بر اساس گزارش یک نهاد نظارتی، مهم ترین مصوبات دولت دهم در زمینه پرداخت فوق العاده ویژه به کارمندان علی رغم تبلیغات فراوان برای آن به دلایل مختلف به نتیجه نرسیده و انتظار مستخدمان دولتی برای دریافت این مبالغ بی فایده بوده چرا که بخشی از این فوق العاده ها به ماه های آینده موکول شده، برخی توسط هیات بررسی مصوبات دولت با قوانین لغو و بخشی دیگر نیز به دلیل هشدارهای قانونی دیوان محاسبات ملغی شده است که این موضوع تأثیر منفی بر ذهن کارمندان گذاشته است.
دردسرهای ساختمانی ریاست جمهوری و دولت یازدهم
خراسان آورده است:شنیده شده بر اساس بررسی های کارشناسان یک نهاد مرتبط با قوه مجریه، هم اکنون تعدادی از ساختمان های مهم نهاد ریاست جمهوری یا متعلق به ارکان مهم دولت با مشکلات حقوقی مختلف همچون فقدان سند ۶دانگ، شکایت برخی نهادهای انقلابی و درخواست پرداخت میلیاردها تومان اجرت المثل ایام تصرف ملک مواجه هستند که این موضوع در آینده نزدیک مشکلات فراوانی را به همراه خواهد داشت.
احمدینژاد عصادار شد؟!
روزنامه تهران امروز نوشت:به روایت عکسهای عکاس باشگاه خبرنگاران، روز یکشنبه جمعی از اساتید دانشگاه علم و صنعت با محوریت بهبهانی وزیر اسبق راه به در منزل احمدینژاد رفتند تا وی را تا دانشگاه همراهی کنند. در یکی از عکسهای منتشر شده، رئیسجمهور سابق در حالی که عصا به دست دارد تا در خانهاش آمده است؛ در عکس بعدی وی کت خود را پوشیده است و البته بدون عصا از خانه خارج و به سمت اتومبیل میرود. پیش از این و در تیرماه گذشته در جریان تقدیر از ورزشکاران که با غیبت رئیسجمهور برگزار شد، مسئله آسیبدیدگی زانوی احمدینژاد مطرح شده بود. وی در نماز جمعه روز قدس امسال نیز نماز خود را نشسته اقامه کرد.
تیم رسانهای کرباسچی بهدنبال روزنامه جدید
تهران امروز نوشت:محمد قوچانی از تلاش خود برای راهاندازی یک روزنامه در عرصه رسانهای کشور خبر داد.پیرو انتشار خبری مبنی بر «تلاش قوچانی برای راهاندازی یک روزنامه» محمد قوچانی ضمن تایید این خبر و تاکید براینکه هنوز انتشار این روزنامه قطعی نشده است، در پاسخ به این سوال که آیا آقای عطریانفر و حزب کارگزاران از روزنامه جدید شما حمایت خواهند کرد، گفت: آقای عطریانفر روزنامه اقبال را ساپورت میکند.
عذر خواهی اخوان المسلمین
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:یک شبکه تلویزیونی وابسته به عربستان سعودی ادعا کرد سران اخوانالمسلمین در موضع ضعف قرار گرفته و آماده عذرخواهی هستند. براساس ادعای شبکه العربیه سخنگوی حزب "آزادی و عدالت" شاخه سیاسی اخوان المسلمین، با انتشار یادداشتی ضمن اعتراف به اشتباهات محمد مرسی در دوران حکومتش، از آمادگی این جنبش برای عذرخواهی از مردم مصر خبر داده است. العربیه افزود: "حمزه زوبع" در این یادداشت که بر روی سایت حزب آزادی و عدالت قرار گرفته، از عملکرد ضعیف اخوان المسلمین در قدرت انتقاد کرده و نوشته است: "اخوان المسلمین در دام خودمحوری گرفتار شده بودند." این ادعا درحالی صورت میگیرد که رهبران اصلی اخوان المسلمین در زندان بسر میبرند و حاضر به پذیرفتن پیشنهادات ژنرال سیسی نشدهاند. شبکه العربیه به دروغگوئی معروف است.
تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی
جمهوری اسلامی آورده:جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی این روزها با پرواز برفراز مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی تحرکات مشکوکی دارند. علاوه بر این، نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق اشغالی المطله و مسکافعام که در مقابل مناطق لبنانی العدیسه و کفرکلا قرار دارند؛ تحرکات وسیعی نشان میدهند. این تحرکات درحالی صورت میگیرند که نیروهای بین المللی حافظ صلح (یونیفل) نیز در منطقه حضور دارند اما اقدامی صورت نمیدهند.
تولیت مسجد جمکران تغییر میکند
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان به عنوان تولیت جدید مسجد مقدس جمکران معرفی شد. روز پنجشنبه 21 شهریورماه رسما حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان به عنوان تولیت جدید مسجد مقدس جمکران معرفی و از خدمات و تلاشهای چندین ساله آیت ا... وافی تجلیل میشود.رسا نوشت؛ به گفته ابراهیم صدوقی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل مسجد مقدس جمکران در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب سخنرانی خواهد کرد. صدوقی گفت: همچنین در این مراسم آیت ا... وافی گزارشی از عملکرد خود در دوران مسئولیت ارائه و حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان نیز برنامههای خود را تشریح خواهد کرد.
ابتکار دانشگاه هنر درباره سوریه
آرمان آورده:شنیده شد که به منظور همراهی با تلاشهای بینالمللی برای جلوگیری از جنگ در سوریه سه فیلم مستند ایرانی درباره حملات شیمیایی صدام در اختیار مخاطبان اینترنتی قرار گرفت. در ادامه فعالیتهای مختلفی که در جهان برای جلوگیری از حمله به سوریه در جریان است، معاونت پژوهشی دانشگاه هنر تهران با کمک کارمندان و هیات علمی خود، در یک اقدام ابتکاری و با قرار دادن فیلمهای مستند افشاگر و ضدجنگ ایرانی همراه با زیرنویسهای (انگلیسی، ژاپنی، فرانسه و آلمانی) در سایت این دانشگاه و نیز سایت معروف (یوتیوب) و ارسال آدرس آن به ایمیل بیش از سه هزار صلحطلب و روزنامهنگاران مشهور خارجی سعی بر روشن کردن اذهان و افکار جهانیان در مورد برخورد دوگانه غرب با مساله شیمیایی کنونی در سوریه و در زمانه جنگ ایران و عراق کرده است.
دیدار قریبالوقوع روحانی و پوتین
آرمان نوشت:شنیده شد که روسای جمهور ایران و روسیه به زودی دیدار خواهند کرد. مشرق به نقل از شبکه المیادین نوشت؛ میخائیل بوگدانوف معاون وزیر خارجه روسیه از دیدار قریبالوقوع ولادیمیر پوتین و حسن روحانی خبر داد.
بازداشت مظنونان حمله به سرکنسولگری ایران
آرمان آورده:شنیده شد که پلیس هرات از بازداشت 12 نفر از مظنونان حمله به سرکنسولگری ایران در هرات خبر داد. «پامیرپرس» نوشت؛ «عبدالحمید حمیدی»، رئیس اطلاعات فرماندهی پلیس هرات از بازداشت 12 تن از مظنونان حمله به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات خبر داد. به گفته وی در عملیاتی که با همکاری مشترک نیروهای پلیس و امنیت ملی افغانستان انجام شد، این 12 متهم دستگیر شدند. به گفته حمیدی، بازداشت این افراد به اتهام تحریک سایرین برای به خشونت کشیدن تظاهرات در مقابل سرکنسولگری ایران صورت گرفته است که در صورت اثبات جرم مطابق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.
کنایه روزنامه دیلی میل به فوتبال ایران
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که دیلی میل با تیتری تحت این عنوان که «ایران هم به جام جهانی صعود کرده اما انگلیس کار سختی مقابل اوکراین دارد» به نظر میرسد فوتبال ایران را دست کم گرفته است. جهان نوشت؛ در حالی که به جز ایران صعود تیمهای ژاپن، کرهجنوبی و استرالیا به جام جهانی قطعی شده روزنامه دیلی میل تنها نام ایران را در تیتر خود ذکر کرده و کنایهای به فوتبال این کشور زده است. ایران چهارمین حضور خود در جامجهانی را تجربه میکند و پیش از این در جامهای جهانی 1978، 1998 و 2006 حضور داشته است. ایران در مرحله مقدماتی با شکست کرهجنوبی به عنوان تیم نخست گروه جواز صعود به بزرگترین تورنمنت فوتبالی جهان را کسب کرد.
گزینه مدیرعاملی ایرنا
روزنامه قدس به نقل از فرارو نوشت: از طاها هاشمی به عنوان چهره ای که حایز بیشترین رأی برای مدیرعاملی ایرنا شده، نام برده می شود.
محتوای نامه اوباما به روحانی چه بود؟
قدس از قول ایران هسته ای آورده: یک منبع آگاه در تهران، ضمن تأیید ارسال نامه اوباما به روحانی گفته است: ظاهرا برای آمریکایی ها اصل این نامه مهم تر از محتوای آن بوده است چرا که درون نامه عملا چیزی بیشتر از تعارفات سیاسی وجود ندارد.
صفحه وزیر غیرواقعی است
قدس نوشت: روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: صفحه ایجاد شده در شبکههای اجتماعی به نام دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات غیرواقعی است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد