علی باقرزاده فاروجی با بیان مطلب فوق، افزود: این افراد از لحاظ گروه های آموزشی در گروه بیسوادان مطلق قرار داشته که نیاز به آموزش اولیه خواندن و نوشتن دارند.
وی اضافه کرد: آمار بیسوادان در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با جمعیت آن زمان، حدود ۱۴ میلیون نفر بود که در این مدت افزون بر شش میلیون نفر از بیسوادان باقی مانده از قبل انقلاب را سواددار شدند.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: طبق گزارش مرکز آمار ایران، ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت ۷۵ میلیون نفری کشورمان با سواد در حد دوره ابتدایی هستند.
وی آمار سوادآموزان در حد دوره راهنمایی سابق (متوسطه اول) را در ایران ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر اعلام کرد.
به گفته این مقام مسوول، آمار جمعیت ایرانی دارای مدرک دیپلم و دانشگاهی 18.5 میلیون نفر است که در زمره افراد با سواد محسوب می شوند.
وی اظهار کرد: با وجود تاکید بر استمرار توسعه روند فعالیت آموزشی سوادآموزان در سطح کشور از بین افرادی که از طریق سازمان سوادآموزی سواددار شده، حدود دو هزار ۳۰۰ نفر موفق به گرفتن مدارک دانشگاهی شدند.
باقرزاده فاروجی علت کم تعداد آمار سوادآموزان دارای مدارک دانشگاهی را ناشی از نبود کتاب های درسی متناسب با سن و سال سوادآموزان دانست.
رییس سازمان سوادآموزی کشور گفت: برای سال تحصیلی ۹۳-۹۲ تاکنون امکانات برای سواددار کردن ۱۲هزار بیسواد از طریق به کار گیری معلمان بازنشسته و معلمان پاره وقت آموزش پرورش فراهم شده است.
وی افزود: علاوه بر آن چند 10هزار نفر از در سال تحصیلی جدید در طرح توسعه سوادآموزی شرکت می کنند که هنوز آمار ثبت نام شدگان در این بخش ارایه نشده است.
باقرزاده فاروجی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی گذشته در مجموع ۵۴۰ هزار نفر تحت پوشش برنامه سوادآموزی قرار گرفتند که دو سوم آنها در قالب توسعه سوادآموزی ادامه تحصیل دادند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد