معاون فنی سامانه کارت هوشمند سوخت با تاکید بر ضریب بالای امنیت در سامانه کارت هوشمند سوخت و رد امکان رسوخ به این سامانه از لحاظ نرم افزاری، گفت: 22 میلیون کارت هوشمند سوخت فعال در کشور از طریق این سامانه هدایت و راهبری می شود و توانسته ایم از طریق این سامانه کل بنزین مصرفی کشور را توزیع کنیم.
شهرام رضایی، خبری مبنی بر وجود خطا در سیستم هوشمند با عنوان «4 لیتر بنزین بخرید، 60 لیتر هدیه بگیرید» را کاملا غیرفنی و غیر کارشناسی خواند و افزود: امکان رسوخ نرم افزاری به سامانه کارت هوشمند سوخت نسل اول و نسل دوم وجود ندارد و انتظار می رود رسانه ها قبل از درج چنین شایعاتی با کارشناسان مربوط صحبت کنند.
وی با بیان این که هم اکنون روزانه چهار میلیون بار (تراکنش) سوختگیری در سراسر کشور انجام می شود، تصریح کرد: این تعداد مراجعه برای سوختگیری، برابر با مجموع تراکنش های بانک های کشور است و اگر چنین موردی (سوختگیری نامحدود) صورت می گرفت، حتما متوجه آن می شدیم.
معاون فنی سامانه کارت هوشمند سوخت همچنین ادعای کد خطای «64» در کارت های هوشمند سوخت را غلط و بی اساس خواند.
وی درباره امکان سود جویی از کارت های هوشمند، گفت: همان گونه که با دست کاری کنتور می توان، برق مجانی گرفت، با آن دسته از کارت های هوشمندی هم که هنوز ابطال فیزیکی و دائمی نشده است می توان سوختگیری کرد که البته این کار تخلف است و برخورد می شود.
رضایی افزود: هم اکنون نزدیک به 600 جایگاه کشور با مرکز داده سامانه هوشمند سوخت به صورت برخط (آنلاین) ارتباط دارد اما در بقیه جایگاه ها که هر دو ساعت با مرکز داده ارتباط برقرار می کند امکان سوء استفاده وجود دارد؛ که این سوء استفاده ها نیز خارج از نگاه سامانه هوشمند نیست.
معاون فنی سامانه کارت هوشمند سوخت اظهار کرد: از 30 میلیون کارت هوشمند سوخت ارائه شده به مالکان خودرو در شش سال اخیر 22 میلیون کارت فعال و هشت میلیون نیز به صورت سوخته شده (فیزیکی و دائمی) است و کارت های سوخته شده مقطعی نیز اندک است.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب