کیهان: ارتباط نویسنده مقاله موهن روزنامه بهار با رئیس اداره سوم ساواک
روزنامه کیهان نوشت: انتشار مقاله هتاکانه روزنامه زنجیرهای بهار، حساسیتسنجی برای تکرار تراژدی حمله به مقدسات در دوره اصلاحات بود.سایت نیمروز با انتشار این مطلب خبر داد که نویسنده مقاله موهن روزنامه بهار (روزنامه وابسته به سعید پورعزیزی از مدیران دفتر رئیس دولت اصلاحات)، ضمن عضویت در گروهک نهضت آزادی، با ساواک رژیم پهلوی نیز در ارتباط بوده است.به نوشته این سایت، اقدام روزنامه بهار در انکار امامت و ولایت امیر مؤمنان(ع) آن هم در آستانه عید بزرگ غدیر، خاطره روزگار حرمتشکنیهای دوره اصلاحات را زنده کرد. بسیاری از مردم فراموش نکردهاند که روزنامه دولتی ایران در 24 تیر 79 مدعی شد (نعوذبالله) خدا فتنهگر است و به او هم میتوان اعتراض کرد!
نیمروز آنگاه به مرور برخی از این هتاکیها پرداخت و گزارش داد: محمد مجتهد شبستری، 15 دی 78 در روزنامه فتح مدعی شد «جوانانی که به مساجد روی میآورند یا کتب دینی را مطالعه میکنند، از نظر ساختار فکری و روانی ضعیف هستند»! روزنامه آفتاب امروز در تاریخ 2 شهریور 78 نوشت «باید مجوز راهپیمایی به همه گروهها داده شود حتی علیه خدا و حتی علیه خدا هم میتوان تظاهرات کرد»! عبدالکریم سروش بهمن 77 در ماهنامه کیان ادعا کرد «ولایت منحصر در شخص نبی اکرم است و با رفتن او، ولایت نیز خاتمه مییابد؛ او خاتم نبوت و ولایت بود و ولایت پیامبر، بعد از او به کسی منتقل نمیشود»! و همچنین سروش در روزنامه نشاط (12 خرداد 1378) نوشت «فرهنگ شهادت خشونتآفرین است».
اکبر گنجی در روزنامه صبح امروز (23 اردیبهشت 1378) ادعا کرد «پیامبر در بدر و حنین و... شمشیر زد...اما آیا جنگهای جبهه حق علیه باطل پیامدهای ناخواسته یا آثار وضعی به دنبال ندارد؟... خشونت فرزند خشونت است و درخت خشونت میوهای جز خشونت به بار نمیآورد. هیچکس حق ندارد به صرف اینکه خود را حق و دیگران را باطل میداند، دست به خشونت بزند و در صدد نابودی مخالفان خود از طریق حذف فیزیکی برآید» و روزنامه دولتی ایران در تاریخ 24 تیرماه 1379 نوشت «به خود خدا هم میتوان اعتراض کرد و او را فتنهگر نامید.»! و...
این گزارش همچنین حاکی است علیاصغر غروی نویسنده مقاله موهن روزنامه بهار فرزند سید جواد غروی است. به شهادت کتاب اسناد ساواک (کتاب نوزدهم، صفحات 194 و 195) سید جواد غروی در سال 56 به ساواک دعوت شده و در آنجا خود را فردی شاهدوست معرفی میکند و ساواک نیز او را از روحانیون مثبت و علاقمند به رژیم شاه معرفی کرده است.
امام خمینی درباره عقاید انحرافی وی درباره معراج پیامبر(ص)، شفاعت و حضرت زهرا(س) نوشتند: «با صحت مطالب فوق چنین شخصی منحرف از مذهب اهل بیت است و لازم است مؤمنین از او احتراز کنند و حضور در جماعت و منبر این شخص حرام و در معرض گمراهی است. خداوند مسلمین را از شر این عناصر فاسده حفظ فرماید.»
مرحوم آیتالله خوئی(ره) نیز در این باره مرقوم نمودند: «شخص مزبور از مصادیق واضحه ضال و مضل است و ترویج چنین شخصی به حضور منبرش یا غیر آن فضلا از اقتداء به او جائز نیست و بر مؤمنین لازم است که از ترویج عقاید فاسده او جلوگیری نمایند.» غروی (پدر) هشت سال پیش از دنیا رفت.
اما سید علیاصغر غروی پسر سید جواد و عضو گروهک نهضت آزادی، در مدت تحصیل در لبنان ارتباط نزدیکی با سرلشکر منصور قدر سفیر شاهنشاه آریامهر!! در لبنان برقرار میکند. به نحوی که سرلشکر قدر در دیباچه جلد سوم کتاب «فلسطین و اسرائیل» از مساعدتهای بسیار ارزنده و همکاریهای پرارزش یکی از دانشجویان دوره دکترای دانشگاه لبنان آقای علیاصغر غروی تشکر و قدردانی نموده است.
سرلشکر قدر با درجه سرهنگی به ساواک رفت و در قسمت اطلاعات خارجی (اداره کل دوم) مشغول به کار شد. منصور قدر پس از مدتی به عنوان مامور ساواک به سفارت ایران در دمشق رفت و سپس به عنوان دبیر اول سفارت ایران در بیروت برگزیده شد.
همچنین وی توانست پس از یک سال حضور در سفارت ایران در بیروت، در سال 1340 هـ .ش به ریاست اداره خاورمیانه در سازمان اطلاعات خارجی ساواک برسد. در سال 1340 هـ .ش به مدیریت اداره کل دوم ساواک (اطلاعات خارجی) رسید. در سال 1342هـ.ش دوباره به لبنان سفر کرد و به عنوان رایزن درجه دو سفارت ایران در شهر بیروت مشغول به کار شد. در همین زمان همزمان با کار در سفارت ایران در لبنان، مسئول اداره ساواک در کشور سوریه نیز بود. در هنگام پیروزی انقلاب، سفیر رژیم پهلوی و از مخالفان سرسخت امام موسی صدر در لبنان بود.
گفتنی است روزنامه بهار در انتخابات ریاست جمهوری مدعی حمایت از محمدرضا عارف و اصلاحطلبان بود اما به خاطر برخی آلودگیها رسما به تریبون سران گروهک نهضت آزادی تبدیل شده بود. این روزنامه چند ماه پیش در سرمقالهای به قلم یکی از مشاوران مرکز تحقیقات استراتژیک (ناصر-ه) خواستار ابتکار یکجانبه و دادن امتیاز به آمریکا در مذاکرات هستهای شد!
توهینهای مقامات آمریکا علیه ملت ایران کی شدت میگیرد؟
کیهان آورده است: بررسی زمانبندی توهین آمریکاییها به مردم ایران از «محور شرارت بوش» تا «فریبکاری ژنتیکی شرمن» نشان میدهد این توهینها نسبت مستقیم با ادبیات انفعالی دارد.به گزارش رجانیوز، اظهارات شرمن در فریبکار ژنتیکی خواندن ایرانیان بار دیگر به خوبی الگوی رفتاری مقامات آمریکایی در مقابل ایران را به نمایش گذاشت؛ الگویی که ناشی از خودبرتربینی مقامات آمریکایی در مواجهه با ایران است و اتفاقا تیم فعلی دستگاه دیپلماسی پیش از این و در زمان حضور در دولت خاتمی این رفتار توهینآمیز را تجربه کرده است.
در ژانویه سال 2002 میلادی بود که جورج بوش رئیسجمهور وقت ایالات متحده آمریکا در گزارش سالیانه خود به مجلسین و مردم آمریکا برای اولینبار از اصطلاح «محور شرارت» استفاده کرد و ایران، عراق و کرهشمالی را از اجزای اصلی این محور نامید.اظهار تاسف خاتمی به علت گروگانگیری اعضای سفارت آمریکا در ایران در جریان مصاحبه با کریستین امانپور، اظهار همدردی دولت وی با آمریکا پس از انفجار برجهای دوقلو، کمک اطلاعاتی دولت اصلاحات به آمریکا در جریان حمله به مواضع طالبان در افغانستان، ادبیات منفعلانه برخی مقامات دولت به ویژه رئیسجمهور درباره آمریکا در کنار اظهارنظر کارشناسان و چهرههای سیاسی و رسانههای دوم خرداد درباره نزدیکی به آمریکا از جمله اقدامات دولت وقت برای نزدیکی با آمریکا بود.
البته پاسخ آمریکا به پالسهای فرستاده شده قرار دادن ایران در محور شرارت و تهدید نظامی علیه جمهوری اسلامی بود. پاسخ توهینآمیزی که نشان داد آمریکا در برابر گامهای عقب کشیده دولت وقت رویکرد تهاجمی گرفته و برای تحت فشار قرار دادن ایران چند گام به جلو برداشته است.رویکردی که دو سال بعد در موضوع هستهای نیز خود را نشان داد.رجانیوز خاطر نشان کرد: اکنون نیز پس از مذاکرات ژنو و علیرغم گامهای «نابجا» دولت برای نزدیکی به آمریکا، وندی شرمن، نماینده آمریکا در مذاکرات هستهای، در توهین آشکار به مقامات و مردم ایران گفته است: «ما میدانیم که فریبکاری جزیی از دی.ان.ای. ایرانیان است». این در حالی بود که در چند ماه اخیر دستگاه دیپلماسی لحن و رویکرد «مصالحهجویانه» با آمریکا را در دستور کار قرار داده است.
البته پیش از این، باراک اوباما سه روز پس از مکالمه تلفنی با آقای روحانی صراحتا لفظ حمله نظامی را به کار برد و گفته بود: «حمله نظامی» علیه ایران همچنان روی میز است.به عقیده کارشناسان دولت ایران با هر قدم عقبنشینی، مقامات آمریکایی را برای دستیابی به امتیازات بیشتر «جسورتر» و با به کارگیری «ادبیات انفعالی» آنها را برای به کارگیری لحن «گزندهتر» ترغیب میکند.
نگاه دوگانه افراطیون به فرصتها و ناکامیها دولت روحانی
کیهان نوشت: عضو سازمان متحد مجاهدین انقلاب میگوید شکست روحانی به هیچ وجه به معنای شکست گفتمان اصلاحطلبی نخواهد بود.عبدالله ناصری این سخنان را در حالی مطرح کرده که بر اساس برخی خبرها از محافل داخلی اصلاحطلب، افراطیون معتقدند فرصتهای دولت روحانی عاید اصلاحطلبان شده اما در عین حال این طیف شریک ناکامیها و هزینههای تحمیلی به روحانی نخواهند بود و به وقت مقتضی میتوانند، فرار نهایی را شروع کرده و روحانی و دولت وی را جا بگذارند یا حتی تبدیل به منتقد و مخالف آن شوند.عضو سازمان مجاهدین در مصاحبه با روزنامه آرمان با بیان اینکه آقای روحانی شخصاً به لحاظ تشکیلاتی عضو یک نهاد غیر اصلاحطلب بوده و به یک عبارت اصلاحطلب نبود اما گفتمان اصلاحطلبان را دنبال کرده، افزود: چون اصلاحات گفتمان نهادینه شده در کشور دارد، بنابراین من معتقد نیستم که دکتر آقای روحانی موفق نشود، عدم موفقیت ایشان به معنای شکست گفتمان اصلاحطلبی خواهد بود.
وی با دفاع از مذاکره با آمریکا و ادعای اینکه این مذاکرات به تأخیر افتاده اذعان کرد که طبق نظرسنجیها درباره اصلاحات، 72 درصد مردم با بدبینی به اهداف و منویات آمریکا نگاه میکردهاند.
کاهش تحریمها که هیچ از تحریمهای جدید هم دریغ نمیکنیم!
کیهان آورده است: دو سناتور پرنفوذ آمریکایی اعلام کردند کنگره درخواست تعویق در تصویب برخی تحریمهای جدید علیه ایران را نخواهد پذیرفت مگر اینکه غنیسازی در ایران تعلیق شود.پیش از این شبکه رسانهای عنکبوت در چارچوب عملیات روانی آمیخته با فریب چنین القا کرده بود که رژیم آمریکا آماده «لغو» برخی تحریمها در ازای اقداماتی نظیر تعلیق غنیسازی 20 درصد و اجرای پروتکل الحاقی است اما جان مککین و لیندسی گراهام تأکید کردهاند که حتی درخواست عدم تصویب تحریمهای جدید را نیز نمیپذیرند و آن را مشروط بر توقف اصل غنیسازی میدانند. این دو سناتور ضمن مقالهای در واشنگتن پست نوشتند: کنگره فقط به شرطی با درخواست قریبالوقوع کاخ سفید برای «تعویق تصویب تحریمهای جدید» علیه ایران موافقت خواهد کرد که ایران غنیسازی را تعلیق و در طول برگزاری مذاکرات هستهای فعالیت سانتریفیوژها را متوقف کند.
این دو میافزایند: بزودی در این ماجرا از ما خواسته خواهد شد که در تصویب تحریمهای جدید علیه ایران دست نگهداریم. ما بدین وسیله اعلام میکنیم که تنها به این شرط با این درخواست موافقت خواهیم کرد که ایران غنیسازی را معلق گذارد. هرگز نباید قبول کنیم مادامی که دیپلماتها مشغول گفتوگو هستند، سانتریفیوژها بچرخند.
مدیریت فامیلی هم نوعی تدبیر است!
کیهان نوشت:فرزندان رئیس دانشگاه آزاد مدیریتی شبه خانوادگی را در این دانشگاه به اجرا گذاشتهاند. به گزارش «ندای انقلاب» فرزندان حمید میرزاده در حالی در سطوح مدیریتی دانشگاه آزاد مشغول به فعالیت شدهاند که پیش از این نیز فرزندان هاشمی رفسنجانی به ویژه در زمان مسئولیت 31 ساله جاسبی، در این دانشگاه پستهای مختلفی داشتهاند. رئیس دانشگاه آزاد که چندی پیش به رویه مدیریت 31 ساله جاسبی بر دانشگاه آزاد، مدیریت واحد علوم تحقیقات این دانشگاه را خود در دست گرفت، در اقدامی عجیب کلیه امور این واحد مهم دانشگاه آزاد را به پسر خود واگذار کرده است.
سلمان میرزاده پس از واگذاری ریاست واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد به پدر، به صورت غیر رسمی اداره این واحد را به عهده گرفته و فعالیتهای آموزشی و مالی دانشگاه مذکور زیر نظر وی اداره میشود.
در همین زمینه گفته شده پسر دیگر سرپرست جدید دانشگاه آزاد به نام احسان میرزاده به رتق و فتق امور پدرش در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مشغول است.به گزارش «ندای انقلاب» در حال حاضر یاسر هاشمی رفسنجانی، محسن هاشمی رفسنجانی و فاطمه هاشمی رفسنجانی به ترتیب به عنوان رئیس دفتر رئیس هیات امنا، معاون عمرانی و استاد علوم سیاسی در دانشگاه آزاد مشغول به فعالیت هستند.ندای انقلاب همچنین از تحرکات فائزه هاشمی برای انتصاب برخی از افراد نزدیک به خود در پستهای کلیدی وزارت اقتصاد خبر داد و نوشت: شماری از انتصابات در این وزارتخانه با فشار فائزه هاشمی رفسنجانی در حال انجام شدن است.
بر اساس این گزارش، فائزه هاشمی در تماسهای مکرر با برخی مسئولین وزارت اقتصاد و دارایی خواستار به کارگیری چند نفر از افراد وابسته به خود در پستهای کلیدی این وزارتخانه شده است.
پیش از این، هاشمی رفسنجانی از تاخیر دولت در انتصاب استانداران جدید انتقاد کرده و خواستار تعجیل در این امر شده بود.
خراسان: رکورد شکنی جالب آخرین جلسه دولت پیش از تحلیف روحانی
روزنامه خراسان نوشت: بر اساس بررسی های کارشناسان یک نهاد نظارتی، در حالی که هیئت دولت در آخرین جلسه خود پیش از تحلیف حجت الاسلام روحانی که در روز یکشنبه 6 مرداد و چهارشنبه 9 مرداد برگزار شد، پیشنهادهای مختلفی تصویب و به دستگاههای مربوطه ابلاغ کرده ، تعداد قابل توجهی از این مصوبات یا توسط نهادهای نظارتی و هیئت تطبیق مصوبات دولت با قوانین با ایرادات متعدد قانونی مواجه شده یا توسط دولت یازدهم لغو شده است که این موضوع یک رکورد محسوب می شود.
بررسی ویژه صادرات 30 ماهه کشور در بخش میعانات نفت و گاز
خراسان آورده است: بر اساس درخواست یک نهاد نظارتی از دستگاههای ذی ربط در امر صادرات، مقرر شده به علت اهمیت بررسی ویژه فرآورده های مربوط به میعانات نفت و گاز که از ایران به مقاصد مختلف صادر شده اند ظرف مدت یک هفته، آمار صادرات قطعی فرآورده های مذکوردر سالهای 91،90 و 6 ماهه نخست سال جاری به تفکیک تاریخ، نام صادرکننده، نوع کالا و وزن خالص محموله و ارزش آن تهیه و به این دستگاه ارائه شود تا نسبت به اقدامات انجام شده طرف مدت 30 ماه اخیر کنترل جامعی صورت بگیرد.
ایران: واکنش فیس بوکی ظریف به بیلبوردهای جنجالی
روزنامه ایران نوشت: خبر اول این که وزیر امور خارجه با انتشار مطلبی در صفحه فیس بوک اش به بیلبوردهای «صداقت امریکایی» و حوادث روز عید غدیر واکنش نشان داد. ظریف بعد از یک هفته استراحت درمانی یا به گفته خود «دورکاری» در این باره نوشت: در روزهای گذشته شاهد تحولات مختلفی بودیم. مهرورزیهای فراوانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم به بنده و سیاست خارجی حتی در معابر عمومی پایتخت ابراز شد! که البته نگرانی زیادی از آن نیست. خوشحالم که مردم و مسئولین عالیرتبه کشور از سیاست خارجی حمایت میکنند و در این دو روز هم تأییدهای محکم و مجددی از این حمایتها را دریافت کردم که موجب دلگرمی بنده و همکارانم شد.
امیدوارم که بتوانیم با حمایت مردم و مسئولین باری را از دوش کشور و مردم برداریم و در مقابل این همه بزرگواری شما شرمنده نشویم. وی افزود: نکته دیگر آنچه در روز عیدغدیر اتفاق افتاد برای همه تلخ بود. نظرات و انتقادات شما را هم در این زمینه دیدم و گرچه توقع دوستان برای موضعگیری پیرامون مسائلی که از حوزه مسئولیت من خارج است را غیرواقعبینانه میدانم، ولی از اینکه صفحه مرا برای اظهارنظرهای خود قابل میدانید خوشحالم و از همه شما سپاسگزار، که حتی در پارهای از موقعیتها، اگرچه با تلخی، بازهم به یاد من هستید.
مناظره در دانشگاه برسر کارنامه دولت پیشین
ایران آورده است: خبر دیگر این که محمد حسین صفار هرندی وزیر دولت نهم دیروز به دانشگاه علم و صنعت رفت تا در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که درباره رابطه یا عدم رابطه با امریکا برگزار شده بود شرکت کند. نشستی که به جای پرسش و پاسخ به مناظره بین صفار هرندی و علم و صنعتیها تبدیل شد. به گزارش مهر در این نشست یکی از دانشجویان برای طرح پرسش خود به روی سن آمد و گفت: بعد از انتخابات انتظار داشتیم پیام 24 خرداد شنیده شود. کسانی که خودشان در اتفاقات هشت سال گذشته نقش داشتهاند نباید بیایند دانشگاه. سخنان این دانشجو با اعتراض و تشویقهای گسترده برخی از دانشجویان مواجه شد. وی ادامه داد: انتخابات 24 خرداد نشان داد سیاست شما جواب نمیدهد.
صفار هرندی در پاسخ به سؤال این دانشجو گفت: اتفاقاً در نقد عملکرد آن هشت سال بنده چهار سال مدام سخنرانی کردم ولی نمیدانم چرا به گوش شما نمیرسد. عضو مجمع تشخیص مصلحت در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر دوستان اصلاحطلب میدانستند فردی بین خودشان مثل معاون اول اصلاحات رأی میآورد چرا حاضر شدند نامزد حداکثری خود را قربانی نامزد حداقلی کنند. یکی از دانشجویان هم در مقام پاسخ بر آمد که: پیام 24 خرداد یعنی اینکه جلیلی 4 میلیون رأی آورد، ما افتخار میکنیم آقای عارف این طور کنار کشید، اگر شما راست میگویید چرا هاشمی را رد صلاحیت کردید زیرا همه اصلاحطلبان از هاشمی حمایت کرده بودند. صفار هرندی هم در پاسخ به وی گفت: کجای پیشانی من نوشته شده من نماینده یکی از نامزدها یا آقای جلیلی هستم.
نامه خادم امام(ره) به هاشمی رفسنجانی
ایران نوشت: شنیدیم که عیسی جعفری - خادم امام خمینی(ره) - برخی اظهارات منتسب به وی در مورد آیتالله هاشمی رفسنجانی را تکذیب کرد. عیسی جعفری معروف به حاج عیسی در نامهای خطاب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: «بسمه تعالی. حضور سرور گرامی جناب حضرت آیتالله هاشمی رفسنجانی (دامت توفیقاته) اینجانب حاج عیسی جعفری به استحضار میرساند که راجع به حضرتعالی درخصوص آمدن شما به جماران، در زمان حضرت امام گفتهام که ایشان شما را نزدیک خود در جماران آورد، جهت مشاوره درخصوص کارهای مملکتی و هرگونه صحبتی غیراز این راجع به شما از قول من گفتهاند تکذیب میکنم و من همچون سابق ارادتمند شما هستم.»
ارجاع پرونده اشراقی به دادسرای رسانه
ایران آورده است: با خبر شدیم که پرونده شکایت جمعی از خانواده شهدا از نعیمه اشراقی، نوه بنیانگذار انقلاب برای رسیدگی به شعبه چهار دادسرای فرهنگ و رسانه ارجاع شد. به گزارش مهر، دبیر هیأت شهدا و ایثارگران علت شکایت را انتشار مطالبی درباره خانواده شهدا در صفحه فیس بوک اشراقی عنوان کرد. نعیمه اشراقی روز شنبه با انتشار نامهای سرگشاده خطاب به خانواده شهدا رسماً اعلام کرد متن مورد اشاره را ننوشته است اما به خاطر ایجاد فضایی که در آن برخی معاندان اجازه سوءاستفاده یافتند عذرخواهی کرد.
دیدار انجمن اسلامی دانشگاه تهران با خاتمی
ایران نوشت: دست آخر این که انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با سیدمحمد خاتمی دیدار کرد. محمد رهبری، سخنگوی انجمن خبر داد اختتامیه اردوی انجمن اسلامی با سخنرانی سیدمحمد خاتمی رئیسجمهور پیشین کشورمان برگزار شد.
تهران امروز: پرونده نعیمه اشراقی در دادسرای رسانه
روزنامه تهران امروز نوشت: داوود براتی، دبیر هیات شهدا و ایثارگران در گفتوگو با مهر اعلام کرد: طی روزهای گذشته و بهدنبال اظهارات «نعیمه اشراقی» نوه دختری حضرت امام(ره) و اعتراض تعدادی از خانوادههای شهدا، بیش از هزار خانواده شهید و صد موسسه، گروه، تشکل، مسجد و هیات مذهبی با امضای طوماری ضمن محکوم کردن این اظهارات و منتسب کردن آن به حضرت امام خمینی(ره) از قوه قضائیه، مجازات نعیمه اشراقی را خواستار شدند. وی افزود: بر اساس این طومار شکایتی مبنی بر نشر اکاذیب و توهین به خانواده شهدا و امام خمینی(ره) در شعبه 4 دادسرای فرهنگ رسانه اعلام وصول شده است. همچنین این هیات طی نامهای به رئیس دادسرای ناحیه 31جرائم رایانهای تقاضا کرده است که به دلیل انتشار مطالب نعیمه اشراقی درباره خانواده شهدا و امام راحل رحمهالله در صفحه فیسبوک وی، موضوع در دستور کار رسیدگی این دادسرا قرار گیرد.
4 مشاور برای یک استاندار!
تهران امروز آورده است: به گزارش مهر، در ادامه تغییرات در استانداری خوزستان، عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان چهار نفر دیگر را به عنوان مشاور خود منصوب کرد تا تعداد مشاوران جدید در یک هفته اخیر به ۱۴ نفر برسد.
قطع رابطه با آمریکا نباید به پای مسئولان ایران نوشته شود
تهران امروز نوشت: به گزارش مهر، محمدحسین صفارهرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه ابتدا در سال 59 آمریکا تصمیم گرفت رابطه خود را با ایران قطع کند، گفت: نباید قطع رابطه به پای مسئولان ایرانی نوشته شود، ما تا سال 59 رابطه را حفظ کردیم حتی بعد از قطع رابطه مبادلات اقتصادی انجام میدادیم ولی آنها با تحریمهای خود مانع این امر شدند.
دولت دست ماست!
تهران امروز آورده است: سیدحسین مرعشی در گفتوگو با فارس در پاسخ به پرسش خبرنگار که از وی پرسید، چرا بر خلاف گفتههای پیشین خود که گفته بودید، فرق نمیکند چه کسی وزیر یا استاندار شود در نشست هفته گذشته با جمعی از اهالی رسانه کرمان خواستار جوسازی در مورد یکی از گزینههای استانداری کرمان شدید، افزود: من در این زمینه جوسازی نکردم و استاندار کرمان بدون موج هم تعیین میشود. این فعال سیاسی اذعان داشت: دولت که در اختیار ماست و ما علیه دولت خودمان جوسازی نمیکنیم.
امام جمعه شدنم شایعه است
تهران امروز نوشت: به گزارش ایسنا، حیدر مصلحی وزیر پیشین اطلاعات در حاشیه مراسم ختم همسر آیتالله حائری شیرازی که در مسجد نور تهران برگزار شده بود، در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه در حال حاضر در کجا مشغول به کار هستید؟ گفت: «هیچجا» وی در برابر اینکه گفته شده شما قرار است به عنوان امام جمعه شرق تهران معرفی شوید، پاسخ داد: «چنین مباحثی شایعه است.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد