به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری آلمان(د.پ.آ)، در حکم صادره از سوی دادگاه هامبورگ در مورد این افراد، آمده است: برای دادگاه ثابت شده که این متهمان در طول سالهای 2010 تا 2011 در مجموع 92 سوپاپ ویژه قابل استفاده در تاسیسات هستهای را به کمک چند شرکت تجاری از کشور آلمان و از مسیر کشورهای ثالث به ایران ارسال کردهاند.
براساس این گزارش، غلامعلی کیانزاد، هفتاد و یک ساله که براساس پرونده، نقش اصلی را در ارسال این محمولهها به ایران، داشته است، به چهار سال زندان و حمید کیانزاد پسر بیست و شش ساله وی به تحمل دو سال و 9 ماه زندان محکوم شده است.
این دادگاه رودولف.م تاجر آلمانی هفتاد و نه ساله نیز را به اتهام مشارکت در ارسال این قطعات به سه سال زندان محکوم کرده است.
در حکم صادره از سوی دادگاه عالی هامبورگ برای حسین.ت متهم چهارم این پرونده نیز 18 ماه حبس تعلیقی صادر شده است.
اتهام این افراد این بوده است که کنترل صادراتی را نقض کرده و با انجام معاملات اقتصادی خود، رابطه سیاست خارجی آلمان را به مخاطره انداختهاند.
دادگاه آلمانی درآمد حاصل از این معامله اقتصادی را که بالغ بر 356 هزار یورو اعلام شده،توقیف کرده است.
نقل مکان احمدینژاد از ونک به ولنجک
پس از آن که داوود احمدینژاد، برادر رئیسجمهور پیشین دیروز در حاشیه مراسم بزرگداشت مرحوم عسکراولادی در مسجد ارک به خبرنگاران گفت که برادرش دیگر به دفتر کار خود در ساختمان لادن نمیرود، سایت انتخاب اعلام کرد که بنیاد مستضعفان، دفتری را در منطقه ولنجک برای فعالیتهای محمود احمدینژاد، به او داده است.
به گزارش سایت انتخاب، گفته میشود این ساختمان که در خیابان الف واقع در منطقه ولنجک قرار دارد، اکنون در حال تغییر دکوراسیون و نوسازی است تا میزبان احمدینژاد باشد.
در این گزارش آمده است، سیدمحمد خاتمی نیز پس از تخلیه دفتر خود در میدان آرژانتین تهران به ساختمانی متعلق به بنیاد مستضعفان در خیابان یاسر نقلمکان کرده بود. احمدینژاد پس از پایان دوره مسئولیتش در ساختمانی دولتی در حوالی میدان ونک فعالیت داشت که به ساختمان لادن معروف است. به گفته داوود احمدینژاد، از رئیسجمهور پیشین و همکارانش در ساختمان لادن خواسته شده که این ساختمان را تحویل دهند.
پیشنهاد باهنر برای ابقای مرحوم عسکراولادی
پس از درگذشت مرحوم حبیبالله عسکراولادی، این روزها برخی سایتها و فعالان حزبی درباره جانشین او برای مسئولیت دبیرکلی جبهه پیروان خط امام و رهبری، گمانهزنی میکنند و سخنگوی جبهه پیروان نیز بتازگی در همین زمینه گفته بود که فعلا محمدرضا باهنر، نایب رئیس جبهه پیروان مسئولیت جلسات این تشکل را برعهده دارد. اما باهنر دیروز درباره این اخبار گفت: بعد از رحلت آن مرحوم، تاکنون جبهه پیروان خط امام و رهبری جلسهای نداشته است؛ زمانی که تشکیل جلسه دهیم، اخبار را اعلام میکنیم.
به گزارش فارس وی با تاکید بر این که به این زودیها معلوم نیست بتوانیم بدیلی برای مرحوم عسکراولادی در انقلاب پیدا کنیم، تصریح کرد: پیشنهاد بنده این است که همچون گذشته، مرحوم عسکراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری باقی بماند و اگر میخواهیم کسی را انتخاب کنیم، عنوان او نایب رئیس یا جانشین آن مرحوم باشد.
باهنر افزود: تاکنون کسی برای برعهده گرفتن این مسئولیت اعلام آمادگی نکرده است. جبهه پیروان خط امام و رهبری مشتمل بر 14 تشکل است که جامعه اسلامی مهندسین و حزب موتلفه اسلامی از مهمترین آنهاست.
بابک زنجانی از دولت طلبکار شد
بحثهای مربوط به اموال بابک زنجانی همچنان داغ است و مجلسیها نیز در کمیتهای، بررسی پرونده او را ادامه میدهند.
در همین خصوص، امیرعباس سلطانی، عضو کمیته بررسی پرونده بابک زنجانی در مجلس گفت: بابک زنجانی مدعی است که نهتنها 13 هزار میلیارد تومان به دولت بدهکار نیست، بلکه مطالباتی از دولت دارد که باید پرداخت شود.
وی در گفتوگو با ایرنا، افزود: کمیته تحقیق و تفحص پرونده بابک زنجانی متشکل از تعدادی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس است که پرونده را با حضور دیوان محاسبات، وزارت اطلاعات، بانک مرکزی، بانک مسکن و بانک ملی پیگیری میکند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس، افزود: در حالی آقای زنجانی در این پرونده خود را طلبکار دولت میداند که به نظر ما پرونده دارای ابهامات گستردهای است و وزارت نفت و بانکها باید درباره این ابهامات پاسخگو باشند.
وی افزود: به عنوان نمونه کسی که میخواهد وارد یک معامله نفتی کلان شود، قطعا باید ضمانتنامه بانکی داشته باشد و مشخص شود که آیا این فرد توانایی و صلاحیت این کار را دارد؟
وی زمان معمول برگشت وجوه حاصل از فروش نفت را حدود 30 تا 90 روز اعلام کرد و افزود: این در حالی است که برگشت پول محمولههای نفتی عرضه شده از سوی بابک زنجانی بیش از این زمان به طول کشیده است.
درخواست ایران از شورای امنیت
نماینده کشورمان در سازمان ملل از شورای امنیت خواست، بدون تعلل با اقدامات ضد بشری رژیم صهیونیستی برخورد کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد خزاعی در جلسه کمیته سیاسی مجمع عمومی (با موضوع بررسی گزارش کمیته تحقیق از اقدامات ناقض حقوق بشری رژیم صهیونیستی در قبال مردم فلسطین و ساکنان سرزمینهای اشغالی) سیاستهای نژادپرستانه صهیونیستها را بشدت محکوم کرد.
خزاعی با اشاره به یافتههای کمیته ویژه تحقیق درباره وضع زندانیان بازداشتشده فلسطینی شامل زنان و کودکان، تخریب خانهها و آواره کردن فلسطینیان، تشدید شهرکسازی رژیم اشغالگر قدس، محاصره غزه و اعمال خشونت فزاینده شهرکنشینان صهیونیست برضد فلسطینیان، بر موضع کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در اجرای توصیههای کمیته تحقیق تاکید کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد