ماندلا به کشور خود خیانت نکرد اما شما چی؟!
روزنامه کیهان نوشت:چند روزنامه زنجیرهای به همراه شماری از سرشکستگان فتنه سال 88، مرگ نلسون ماندلا را همزمان به بهانهای برای مردهخوری و احیای اموات سیاسی تبدیل کردند.روزنامههای اجارهای - زنجیرهای اعتماد و شرق دیروز در اقدامی مشترک عکس خاتمی را در صفحه اول خود منتشر کردند که درگذشت ماندلا را بهانه کرده و به سفارت آفریقای جنوبی رفته بود تا دفتر یادبود مربوط را امضا کند. اعتماد علاوه بر اقدام مشترک با شرق، نامه برخی افراطیون مدعی اصلاحات (از جمله الیاس حضرتی، نعمت احمدی، سعید لیلاز، جواد حقشناس، فیاضزاده و...) را خطاب به روحانی منتشر کرد که با وجود سپری شدن مراسم تدفین ماندلا، میخواستند مقدمه سفر خاتمی به آفریقای جنوبی را فراهم کند. به بهانه همین موضوع تاریخ گذشته، نویسندگان نامه، فتنه سال 88 را «سوءتفاهم»خوانده و از روحانی خواسته بودند «به سوءتفاهم 88 پایان دهد». اعتماد این عبارت غلطانداز را تیتر اول خود کرد.
شایان ذکر است خاتمی با وجود آن که در محافل خودمانی فتنهگران و اصلاحطلبان تصریح کرد تقلب در انتخابات را باور ندارد اما در عرصه علنی میدانی با سایر فتنهگران در 8 ماه پر از آشوب که دشمنان ملت ایران در حال صحنهگردانی بودند، همکاری و همراهی کرد و برگی دیگر بر سابقه جفاهای خود به کشور و نظام افزود. سرشکستگی در فتنه 88 موجب آن شد که خاتمی با وجود تظاهر اصلاحطلبان به تحریم انتخابات مجلس در سال 90، اقدام به دادن رأی در روستای وادان دماوند کند تا مرگ سیاسی و طرد خود را به تأخیر اندازد. او اکنون نیز با رفتن به سفارت آفریقای جنوبی و امضای دفتر یادبود ماندلا، سعی کرده خودی نشان دهد حال آن که ماندلا چوب رژیم آپارتاید وابسته به استعمارگران غربی را خورده بود و خاتمی در طول دهه اخیر تبدیل به مهره و آلتدست همان محافل غربی شده است. خاتمی پیش از این در جریان چند سفر خارجی به ملاقات با چهرههای بدنام و ضداسلام نظیر راسموسن دبیرکل ناتو (نخست وزیر سابق دانمارک که از کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله و سلم حمایت کرد) و جرج سوروس و ملک عبدالله در پنهان و آشکار ملاقات کرد.
وی از جمله 23 اردیبهشت 88 - یک ماه قبل از آغاز فتنه - با ملک عبدالله در ریاض ملاقات کرد؛ بهانه این سفر شرکت در مجمع تعامل اسلام و مسیحیت بود.نکته دیگر ادعای نویسندگان نامه کذایی مبنی بر سوءتفاهم خواندن فتنهانگیزی سال 88 است؛ به تعبیر رهبر انقلاب فتنهگران در این ماجرای خیانتبار کشور را تا لبه پرتگاه پیش بردند و ظلم بزرگ و فراموش نکردنی در حق کشور و ملت مرتکب شدند. حالا نیز حداقل توقع از فتنهگران - آن بخش که آلودگی به بیگانگان ندارند و دچار سوءتفاهم شدند این است که اعلام کنند مسائل را غلط فهمیده و به مردم دروغ گفتهاند؛ اگر نه امروز در کشور چه در سطح مردم و چه در سطح حاکمیت کمترین سوءتفاهمی نسبت به آن خیانت بزرگ وجود ندارد.
نپخته بود آقای وزیر!
کیهان آورده:«جناب ظریف حال که وزیر شدهاند بهتر است در قالب یک سیاستمدار باقی بمانند و مانند سیاستمداری پخته و سنجیدهگو سخن بگویند».
سایت عصر ایران که از سایتهای حامی دولت و نزدیک به اصلاحطلبان به شمار میرود، ضمن نقد اظهارات وزیر خارجه و تردید در پخته بودن وی نوشت: اینکه وزیر امور خارجه یک کشور، در مقام سخن گفتن از «دشمن»، بگوید دشمن ما «با یک بمبش میتواند تمام سیستمهای نظامی ما را از کار بیندازد»، هیچ معنایی ندارد جز اینکه، چنین وزیری هنوز سیاستمدار نشده است... کدام عاقلی است که با شنیدن این جمله، دچار تعجب نشود و آن وزیر را به ناپختگی و بیتدبیری متهم نکند؟در ادامه این نقد آمده است: تدبیر به یک معنا، علم عاقبتشناسی است و نگریستن به آخرالامر. آقای ظریف به عنوان وزیر امور خارجه لابد بهتر از همه میداند که ایران، آمریکا را نه دوست بلکه دشمن میداند. بنابراین، بیان سخنانی که موجب تقویت روحیه «دشمن» و افزایش تنش در داخل کشور شود، ناشی از تدبیر و تأمل در عاقبت سخن نیست. حتی خواجه حافظ شیرازی هم میدانست کار ملک است آنکه تدبیر و تأمل بایدش!
عصر ایران با طرح این موضوع که ظریف ظاهراً دنبال حرکت بر مدار محبوبیت در فضای مجازی و فیسبوکی است، مینویسد: انبوه لایکها و کامنتهای «محبان مجازی»، هر شخصیت مهجور ناگهان محبوب شدهای را میتواند از مسیر اصلی حرکتش خارج کند و به «بازی محبوبیت» بکشاند. آنچه بر خانم نعیمه اشراقی رفت، نمونهای گویاست. خانم اشراقی با ظاهر و گفتاری که- به درست یا غلط- سنخیت چندانی با تصور عمومی از «اهل بیت امام» نداشت، محبوبیتی ناگهانی کسب کرده بود و آشکارا از حرکت بر مدار این محبوبیت لذت میبرد. هم از این رو، حرفی زد که مشتاقان را خوشآید که ناگهان آن شد که شد!نویسنده یادآور شد: علاوه بر اینها، اگر آقای ظریف واقعاً معتقدند «آنچه آمریکا از آن میهراسد، مقاومت مردم ایران است»، بد نیست در این نکته تأمل کنند که این «چهار تا تانک و موشک ما» از کجا حاصل شده است؟
آیا جز این است که بسیاری از جنگافزارهای نظامی ایران، تولید داخل است؟ یکی از مصادیق مقاومت مورد اشاره جناب ظریف، همین «توان و قدرت دفاعی و نیروهای بسیجی» است. یعنی عدهای از متخصصان ارتش و سپاه و بسیج، با تفکر و تکنیک به تولید این سلاحها رسیدهاند. اگر آمریکا از تولیدات ناشی از تفکر و تخصص «مردم ایران» نمیترسد، پس دیگر قرار است از چه چیز بترسد؟ اگر توان نظامی ایران در حد کویت بود، که تا الان صد بار به ایران حمله شده بود و بساط فعالیتهای هستهای ایران هم جمع شده بود. چرا اسرائیل به عراق حمله کرد و هنوز به ایران حمله نکرده است؟ برای اینکه تلآویو برآوردی از توان نظامی ایران دارد به همین دلیل از درگیری نظامی با ایران میهراسد.
احمد چلبی: ایران برنده جنگ نیابتی در مقابل آمریکاست
روزنامه کیهان آورده:رئیس حزب کنگره ملی عراق میگوید ایران در جنگهای نیابتی با آمریکا پیروز شده و برگهای برنده را در اختیار دارد.احمد چلبی در گفتوگو با روزنامه الحیات چاپ لندن، با اشاره به پیروزی دولت سوریه در برابر جریانهای مورد حمایت آمریکا گفت: اوضاع سوریه به شدت پیچیده است. حکومت سوریه مورد حمایت قرار دارد و وضعیت استراتژیک به گونهای است که به مصلحت نیست که حکومت تغییر کند. ایران به عنوان بزرگترین حامی آن ثابت کرد که توانایی اداره جنگهای نیابتی را دارد. و به نظر من این مسئله یکی از دلایل مهم موفقیت ایران بود. تهران تجربه بسیاری در این زمینه دارد. روسیه نیز به شکل بیسابقهای از در حمایت از حکومت بشار اسد برآمده است. بنابراین چگونه این حکومت میتواند سقوط کند؟
به گزارش دیپلماسی ایرانی، وی همچنین درباره مذاکرات هستهای گفته است: ایران میخواهد دستاوردهای خود چه نفوذ منطقهای و چه گرفتن تضمین برای برخورداری از حق غنیسازی را حفظ کند.او درباره اینکه آیا آمریکا میتواند به ایران حمله کند میگوید آمریکا برای چنین کاری باید دو میلیون سرباز استخدام کند.وی درباره حضور شرکتهای آمریکایی در عراق معتقد است چند سال پیش آمریکاییها شرکتهای خود را به عراق آوردند و پولهای عراق را نظارت میکردند. وقتی از آنها پرسیدم این شرکتها قبلا چه میکردهاند؟ مشخص شد که خبرگی آنها فراتر از کوزوو و تیمور شرقی نبوده است!
ادامه مذاکرات ژنو به پذیرش ایران هستهای نخواهد انجامید
کیهان نوشت:مدیر تحقیقات در مرکز بلفر دانشگاه هاروارد سرنوشت توافق ژنو را نامعلوم توصیف کرد و احتمال داد به سرنوشت توافقهای هستهای قبلی دچار شود.گری سیمور با تشبیه بیانیه ژنو به یک آتشبس موقت نوشت: اوباما به هنگام اعلام خبر توافقنامه موقت گفت؛ در توافقنامه نهایی، ایران باید محدودیتهای شدیدی را بر برنامه هستهای بپذیرد در واقع دولت آمریکا پیشاپیش پیام خود را ارسال کرد. به نوشته ایکناتیوس در واشنگتنپست ایران باید بخش مهمی از سانتریفیوژهای موجود و ذخایر اورانیوم با غنای پایین خود را برچیند، فردو و راکتور آب سنگین اراک را تعطیل، درباره مسائل و موضوعات تسلیحاتی شفافسازی و با بازرسیها و نظارتهای بیشتر موافقت کند.
سیمور در این مقاله که از سوی وبسایت اندیشکده انگلیسی موسسه مطالعات امنیتی منتشر شده خاطرنشان میکند: این اقدامات، ایران را از توان فیزیکی تولید مقادیر قابل توجه مواد غنیسازیشده قبل از شناسایی و امکان از بین بردن آنها، محروم میکند و باعث تقویت تدابیر راستآزمایی میشود اما، تنها شمار کمی از صاحبنظران و کارشناسان معتقدند که ایران با این شروط موافقت میکند. همانگونه که «حسن روحانی» رئیسجمهوری ایران گفت، این کشور هیچ یک از تاسیسات هستهای موجود خود را تعطیل نمیکند و بر توسعه تاسیسات غنیسازی در مقیاس صنعتی پافشاری میکند.سیمور که تا چند ماه پیش هماهنگکننده کاخ سفید در امور کنترل تسلیحات جمعی بود، ادامه میدهد: پیشبینی نمیکنم که این مذاکرات شش ماهه در زمینه مسئله محوری که آیا ایران میتواند به کشوری در آستانه هستهای شدن تبدیل شود یا خیر، به توافقی برسد. از طرف دیگر، هیچ یک از طرفین نمیخواهند مذاکرات شکست بخورد. از این رو، نتیجهای که بیش از همه برای این مذاکرات شش ماهه قابل تصور است، یک توافقنامه موقت دیگر است که شاید شامل محدودیتهای هستهای دیگر در ازای کاهش تحریمهای دیگر خواهد بود.
وی مینویسد: این روند چرخشی توافقنامههای موقت ممکن است مدتی، شاید سالها، شاید در طول دوره باقی مانده از ریاست جمهوری اوباما طول بکشد و دو طرف در این فاصله درباره نحوه اجرای برنامه اقدام مشترک پر از ابهام، گفتوگو و بر سر شاکله تحریمها کشمکش میکنند. طبق اعلام کاخ سفید، طبق توافقنامه موقت، کاهش تحریمها شامل حدود 7 میلیارد دلار است و بیشتر تحریمهای نفتی و مالی همچنان به قوت خود باقی است.مدیر تحقیقات در مرکز بلفر درباره سرنوشت تحریمها نوشت: اگر ایران به این نتیجه برسد که تحریمها ضعیف شدهاند، در توافقنامه نهایی اقدام به دادن امتیازات دشوار نمیکنند. چرا باید برای چیزی که میتوان از آن خلاصی یافت، هزینه پرداخت کرد. از طرف دیگر، اگر تحریمها همچنان قوی پابرجا باشند و تهدید قابل باور اعمال تحریمهای بیشتر وجود داشته باشد، احتمال دادن امتیازات هستهای از سوی ایران بیشتر است. یکی از دلایلی که باید قبل از دادن امتیازات بزرگ صبر کرد این است که هیچ کس واقعا نمیداند در طول این شش ماه یا یک سال چه بر سر شاکله تحریمها خواهد آمد.
سیمور نتیجه میگیرد: از این رو، باید گفت، برنامه اقدام مشترک، طرحی مفتوح است که احتمالا به درازا خواهد کشید و توأم با مذاکراتی دشوار با نتایج نامعلوم خواهد بود که من از پایان آن اطلاعی ندارم. آنان که نگاهی منفی دارند میگویند توافقنامه موقت 24 نوامبر نیز احتمالا به سرنوشت توافقنامههای موقت قبلی دچار خواهد شد. ایران در سال 2003 غنیسازی را متوقف کرد اما، دو سال بعد از مذاکرات یاسآور و مشاجره بر سر اجرا، و در حالی که ماشین نظامی آمریکا در عراق و افغانستان به گل نشسته بود، ایران تصمیم به از سرگیری غنیسازی گرفت.
نوول ابزرواتور: توافق ژنو برای آرام کردن اسرائیل بود
روزنامه کیهان نوشت:یک روزنامه فرانسوی معتقد است اسرائیل جرأت درگیری نظامی با ایران را ندارد اما توافق ژنو برای آرام کردن این رژیم از سوی غرب صورت گرفت.نوول ابزرواتور در تحلیلی نوشت: اسرائیل دیگر توان حمله به ایران را ندارد. این امر به منزله یک خودکشی است. اما بلافاصله پس از توافق ژنو، یک مقام عالیرتبه فرانسوی گفت، ما به مهمترین هدف مذاکرات رسیدیم. این کار قبل از هر چیز برای آرام کردن اسرائیل انجام شد که نگران از دست دادن انحصار هستهای خود در خاورمیانه است.این روزنامه همچنین از قول یک مقام فرانسوی خواستار پرهیز از ملعبهپردازی شده و مینویسد: شاید ده سال پیش نیز، زمانی که ویلپن و فیشر، وزیر خارجه آلمان، مذاکرات را با تهران آغاز کرده بودند، میتوانستیم به چنین راهحلی دست یابیم. در آن زمان ایران هنوز سانتریفیوژهای خود را نصب نکرده بود. ولی دولت وقت آمریکا به ریاست جرج بوش مذاکرت را رد کرد و هیچ پیشرفتی حاصل نگردید. امروز وضعیت کاملا تغییر کرده، ایران 19 هزار سانتریفیوژ تولید و نصب کرده است.
در ادامه این تحلیل با اشاره به محدود شدن غنیسازی در ایران آمده است: البته این همه داستان نیست. فعلا تحریمهای اصلی که اقتصاد ایران را تحت فشار گذاشتهاند، کاهش نیافته یا لغو نشدهاند. تهران برای کاهش یا لغو این تحریمها باید در توافق نهایی بپذیرد که حاشیه مانور اتمی خود را تا حد قابل توجهی کاهش دهد. و در صورتی که رد کند؟ یک مسئول فرانسوی میگوید؛ «بلوایی که در این زمینه به راه میافتد، غیرقابل اجتناب خواهد بود» و اگر بپذیرد، همین منبع میگوید: «قدرتهای جهانی خواستار بازرسی سرزده از تمامی سایتهای هستهای و توقف کامل مرکز اراک یا تعطیلی مرکز فردو خواهند شد.»
دستور جدید به کابینه درباره نحوه فروش ساختمانهای دولتی
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس دستوری که طی روزهای اخیر از سوی دولت به همه اعضای کابینه ابلاغ شده، به آنها اعلام شده است تنها در صورتی امکان بررسی پیشنهادهای دستگاههای اجرایی برای فروش املاکشان در کمیسیون لوایح هیئت دولت وجود خواهد داشت که همه اطلاعات مربوط به ملک از جمله مساحت، نشانی، کاربری و قیمت کارشناسی روز آن درج شده باشد تا امکان بررسی دقیق و جامع و سپس تصمیم گیری برای فروش آن فراهم شود.
توصیه دولت به مسئولان برای رعایت بخشنامه دولت دهم
خراسان آورده:بر اساس ابلاغیه جدیدی که یکی از مسئولان ارشد دولتی طی روزهای اخیر خطاب به همه دستگاههای اجرایی صادر کرده از آنها خواسته است با توجه به مصوبه 24 اردیبهشت دولت دهم در خصوص نحوه پرداخت حق بیمه کارمندان، مبالغ مذکور را با رعایت دقیق جزئیات این مصوبه، به حساب سازمانهای بیمه گر ذی ربط واریز کنند تا صرف موارد قانونی و وظایف این سازمانها شود.
ابتکار: دوره فرار از پاسخگویی گذشته
روزنامه ایران درخبر اول نوشت:معصومه ابتکار معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در همایش بزرگداشت روز دانشجو در دانشکده مکانیک دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه دانشجویان هزینههای زیادی دادهاند و من که در شورای شهر رد صلاحیت شدم با شما همدرد هستم، گفت: تحولات 24 خرداد و روی کار آمدن دولت اعتدال با نگاه یک حقوقدان که به مسائل، امنیتی نگاه نمیکند فضای بازی را به وجود آورده است. وزیر علوم محبوب آقای فرجی دانا تلاش میکند دانشگاهها بستری سالم و فضایی با نشاط برای فعالیتهای اجتماعی و سیاسی باشد و دانشجویی هرگز ستارهدار نشود. معاون رئیسجمهور با انتقاد از اتهام زنی به افراد گفت: دورهای که از پاسخگویی فرار میکردند گذشت رئیسجمهور خود را پاسخگو به ملت میداند و در گزارش 100 روزهاش نه تنها گزارش خود را ارائه کرد بلکه گزارش 8 سال گذشته را نیز بازگو کرد.
پرونده یک واردکننده بزرگ روی میز کمیسیون اصل90
ایران درخبر دیگری آورده:رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به بازداشت یکی از بزرگترین وارد کنندگان فولاد کشور گفت: پرونده این واردکننده فولاد و برادرش و واگذاری پتروشیمی بیستون به وی در کمیسیون اصل 90 در حال بررسی است. محمدعلی پورمختار درخصوص پرونده این دو برادر که پیش از این از سوی وزارت اطلاعات به کمیسیون اصل 90 مجلس ارسال شده بود، اظهار داشت: پرونده اخیر وی درباره واردات فولاد بوده که در حال بررسی آن هستیم و درخصوص پرونده واگذاری پتروشیمی بیستون که از سوی وزارت اطلاعات به کمیسیون اصل 90 ارجاع شده است نیز کارشناسان مشخص شدهاند و قرار است نحوه واگذاری این پتروشیمی به آنان از سازمان خصوصیسازی بررسی شود تا اینکه مشخص شود این پتروشیمی به چه شکل واگذار شده آیا تشریفات رعایت شده و صلاحیت و اهلیت خریداران آن احراز شده است یا خیر.
پرونده درختان «باغ معنوی» در مجلس
روزنامه ایران نوشت:شنیدیم که در ادامه داستان دنبالهدار قطع درختان چندین ساله، نوبت به درختان صد ساله «باغ معنوی جمشیدیه» رسیده است. در واکنش به این اقدام تعدادی از اهالی این منطقه تهران و برخی گروههای مردمی طرفدار محیط زیست در نامهای به کمیسیون اصل نود مجلس خواستار رسیدگی به این موضوع و جلوگیری از قطع این درختان شدهاند. محمد حقانی عضو شورای شهر تهران هم با تأیید این خبر گفته: از متخلفان خواسته شده که در ازای درختان خشک شده به همان تعداد یعنی معادل ۱۲۰۰ درخت کاشته شود. این بیشتر شبیه به شوخی است که درختان صد ساله را قطع و به جای آن نهال بکارند.
حماس: رابطه با ایران را پس از روحانی بازسازی کردیم
ایران آورده:با خبر شدیم که محمود زهار یکی از رهبران ارشد حماس اعلام کرد این گروه مقاومت فلسطینی رابطه خود با ایران را پس از روی کار آمدن حسن روحانی رئیسجمهور جدید، بازسازی کرده است. به گزارش عصر ایران زهار که روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری در غزه سخن میگفت ضمن اشاره به این مسأله که حماس هیچ گاه رابطه خود با ایران را قطع نکرده بود، تأیید کرد که اختلاف نظر ایران و حماس در مورد سوریه، در دو سال گذشته بر روابط دو طرف تأثیر منفی گذاشته بود.
بادامچیان: حجاریان از حزب مؤتلفه عذرخواهی کند
ایران دست آخرنوشت:اسد الله بادامچیان، عضو مرکزی حزب مؤتلفه با انتقاد از مقاله اخیر حجاریان درباره مؤتلفه تأکید کرد: اگر حزب مؤتلفه از رانتی استفاده کرده حجاریان بنویسد و به ما بدهد در غیراین صورت عذرخواهی کند.وی در واکنش به بخش دیگری از مقاله حجاریان درخصوص اینکه مؤتلفه دچار بیوزنی شده افزود: اگر حزب مؤتلفه اسلامی وزن خود را از دست داده بود چرا یک نشریه اصلاحطلب یک فصل از این شماره خود را به حزب مؤتلفه اختصاص داد؟
با چه حقی بذل وبخشش شد؟
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: رسانهها همچنان ماجرای تخلفات سازمان تأمین اجتماعی که در گزارش تحقیق و تفحص مجلس منعکس شده است را پیگیری میکنند.در یکی از یادداشتهای بینندگان سایت "الف" آمده است: "درحالی که انتظار میرود مسئولین دستگاه قضا با اتخاذ رویهای بجا ضمن برخورد با غارتگران بیت المال اعتماد عمومی از دست رفته را به جامعه برگردانند و مراجع دینی نیز نسبت به این تاراج بیسابقه بیت المال موضعگیری شفاف و مشخصی نمایند اما گویی گرد سکوت بر جای جای کشور پاشیده شده است." این یادداشت افزوده است: "پرسشی که مطرح است این است که مسئولین خاطی در سازمان تأمین اجتماعی و سایر نهادهایی که طی دولتهای نهم و دهم دست به اختلاسهای نجومی زدهاند به چه حق و با چه فتوایی و از حقوق کدام زنان بیسرپرست، کودکان کار، کارتن خوابها و خانوادههای زیرخط فقر اقدام به بذل و بخشش نمودهاند و آقایان دستگاه قضا در برابر این مفاسد عظیم و بیسابقه چه توضیحی دارند؟ مراجع عظام تقلید ما و حوزویان ما که چندی پیش در دوران توسعه سیاسی دولت اصلاحات کوچکترین انحرافها را متذکر میشدند امروز در مقابل این فساد دولتی دست به چه اقدامی خواهند زد؟
سروصدای افراطیون آمریکا
جمهوری اسلامی آورده: در آمریکا هم افراطیون، علیه توافق هستهای ایران و 1+5 سروصدای زیادی به راه انداختهاند، درست مثل افراطیون ایران. یکی از این افراطیون، سناتور جان مک کین است که خواستار تحریمهای بیشتر ایران در صورت عدم دستیابی به توافق شده است. به گزارش "انتخاب"، وی گفت: ایران در 20 سال گذشته در مسئله هستهای ما را فریب داده و دروغ نیز گفته است. این سناتور تندرو میگوید: آمریکا درگیریهای منطقه در خلیج فارس را نادیده گرفته است. جان مک کین ادامه داد: اکنون که درحال سخن گفتن هستم، 5 هزار نیروی حزبالله در سوریه درحال جنگ هستند و تسلیحات ایران به سمت سوریه سرازیر شده است و ما هم هیچ کاری در این مورد نمیکنیم، هیچ کار! وی درباره اجازه به بازرسان آژانس برای حضور در تأسیسات اتمی ایران گفت: ایران قبلاً هم چنین اجازهای داده بود، ایرانیان قبلاً هم بازرسان را به تأسیسات خود دعوت کرده بودند اما در همان زمان درحال ساخت تونل و تأسیسات هستهای در کوهها بودهاند! در تمام دنیا، اعتبار آمریکا در خطر است. وی در بخش دیگری از مصاحبه خود با شبکه سی بیاس گفت: چاک هیگل در افغانستان است اما قادر به دیدار حامد کرزای نیست چرا که او در ایران به سر میبرد.
محجوب: مدارک مرتضوی کاغذ سوخته است
روزنامه قدس به نقل ازخانه ملت نوشت: علیرضا محجوب، رئیس هیأت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی در واکنش به اظهارات اخیر سعید مرتضوی، مطالب منتسب از سوی وی به هیأت تحقیق و تفحص را کذب خواند وگفت: این قبیل اکاذیب فرافکنانه هیچ خللی در عزم جزم هیأت در احقاق حقوق حقه صاحبان اصلی صندوق وارد نمیکند. ضمناً مدارک ارایه شده توسط مرتضوی به مثابه مصرف کاغذ سوخته است.
مسؤول اطلاعاتی پرونده ایران در تل آویو
قدس از قول ایران هسته ای آورده: فردی با عنوان سیما شاین (Sima Shine) مسؤولیت اصلی پیگیری های اطلاعاتی درباره ایران را در رژیم غاصب صهیونیستی بر عهده دارد.وی که زنی 60 ساله است، اکنون معاون یووال اشتاینیتز، وزیر امور راهبردی و اطلاعاتی کابینه بنیامین نتانیاهو، است.
چرا ظریف به ژوهانسبورگ نرفت
روزنامه قدس نوشت: محمد جواد ظریف در تازه ترین یادداشت فیس بوکی خود، نیاز به حضور در تهران برای انجام گفت و گوهای مهم با وزیر خارجه روسیه را دلیل سفر نکردن به ژوهانسبورگ برای حضور در مراسم تشییع ماندلا عنوان کرده است.
اصلی ترین مخالفان توافق ژنو
قدس آورده: یکی از جدیدترین نظرسنجیهای صورت گرفته از موافقت 32 درصدی و مخالفت 43 درصدی آمریکاییها با توافق ژنو خبر میدهند به گونه ای که اکثر مخالفان، حامیان حزب جمهوریخواه در این کشور هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم