به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، علیرضا نوروزی پور گفت: در حالت عادی این میزان 25 تا 30 درصد است که به دلیل کم آبی ، استفاده از منابع زیرزمینی آب افزایش یافته است.
وی افزود: در استان تهران میانگین بارش سالانه در درازمدت 350 میلیمتر ثبت شده است که در سال آبی گذشته (تا مهر امسال) 33 درصد کاهش داشت و ذخیره سدهای که 75 درصد شرب تهران را تامین می کند، کاهش چشمگیری نشان می دهد.
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: وضع ذخایر سدها در شمال شرق تهران (لار و لتیان) و همچنین سد طالقان در غرب استان تهران خوب نیست.
نوذری پور تصریح کرد: اگر 20 درصد در مصرف آب صرفه جویی شود، می توانیم از این شرایط عبور کنیم و با توجه به میزان بالای مصرف، کاهش این 20 درصدی، منطقی و قابل اجراست.
وی افزود: مصرف به ازای هر نفر در شهر تهران 240 لیتر است و با شرایطی که سدها دارد ، هر نفر روازنه نباید بیشتر از 120 تا 150 لیتر مصرف کند. در کشورهای پیشرفته و پرباران این رقم 100 تا 110 لیتر است، در صورتی که ایران جزء کشور های کم آب و خشک محسوب می شود.در شهر تهران در حدود 25 درصد هدر رفت واقعی و ظاهری وجود دارد ، هدر رفت واقعی آبی است که از تجهیزات ناشی می شود که 11 درصد هدر رفت داریم و هدر رفت ظاهری هم از خطای اندازه گیری کنترها یا انشعاب های غیرمجاز ناشی می شود.
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب تهران خواستار اصلاح زیرساخت ها و فناوری شبکه آبرسانی و اقتصاد آب در تامین و توزیع و مصرف آب شد و گفت: در حالی که ایران کشوری خشک و نیمه خشک محسوب می شود اما شدت مصرف آب خیلی زیاد است.
نوذری پور اظهار کرد: مشکل سد لار، فرار آب است که از کنترل خارج می شود و بخشی از آب آن را به سد لتیان منتقل کردیم و از سامانه غرب تهران هم برای سانه شرق استفاده می کنیم.
وی تصریح کرد : متاسفانه ارزش اقتصادی آب خیلی پایین است و انگیزه صرفه جویی را کاهش می دهد.
نوذری پور افزود: بارش های اخیر خوب بوده اما هنوز کمبودها جبران نشده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر