معصومه فرزانه با بیان اینکه برگزاری کارگاه های تخصصی با حضور پژوهشگران حوزه های علمیه در دستور کار امور زنان اوقاف در هفته وقف است، گفت: این سه کارگاه سوم دی ماه با حضور 130 استاد حوزه و دانشگاه برگزار و موضوعاتی همچون توسعه و ترویج فرهنگ وقف و قوانین موجود بررسی می شود.
وی افزود: پنجم مهرماه هم جلسه هم اندیشی با اساتید حوزه و دانشگاه در هتل ارم تهران برگزار می شود که هدف از این جلسه موضوع توسعه نقش زنان در فرهنگ وقف است البته همایش اصلی ما روز 14 دیماه در تالار وحدت با هدف معرفی واقفین و مبلغین و خیرین بقعه ساز فعال زن در عرصه وقف برگزار می شود.
مشاور امور زنان با بیان اینکه امسال سومین همایش تجلیل از زنان واقف کشور برگزار می شود، گفت: باید گفت که نه تنها زنان وقف های بزرگی را داشتند بلکه در وقف هایی که مردان بنیانگذار آن بوده اند تاثیر گذار بودند برای همین کتابی با عنوان زنان نامور عرصه وقف تهیه و تدوین و منتشر شده است.
فرزانه اظهار کرد: قدیمی ترین موقوفه ای که یک زن به ثبت رسانده مربوط به خانم خدیجه خواجه بدیعی است که در سال پنجم هجری قمری یک قنات را در قزوین به ثبت رسانده که این قنات به دو محله آب رسانی می کرده است. به جرات می توان گفت که 25 درصد موقوفات کشور به نام زنان ثبت شده است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد