مرتضی رئیسی معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص بخاریهای تابشی و مطالبی که درباره هزینههای برق و عدم گرم کردن کلاسها توسط این بخاریها مطرح شده است، اظهار داشت: بخاریهای تابشی برای مدارسی که تعداد کلاس آن کم است، پیشبینی شده است..
وی ادامه داد: مطلب مهم درباره این بخاریها ایمنی بسیار بالای آنهاست و متأسفانه اتفاقاتی که در سالهای گذشته روی داده، در مدارسی اتفاق افتاده است که تعداد کلاس اندک بوده است، در مناطق دور دست کشور بوده و تعداد دانشآموزان هم خیلی قابل توجه نبوده است.
رئیسی گفت: در کوتاهمدت تدبیری که اندیشه شد ما را به این نکته رساند که میتوانیم از بخاریهای تابشی در مناطق سردسیر کشور که تعداد کلاس کم است و تعداد دانشآموزان قابل توجه نبوده و مساحت کلاس زیاد نیست، استفاده کنیم.
استفاده از بخاریهای تابشی برای کوتاه مدت است
رئیسی افزود: بخاریهای تابشی برای کوتاهمدت است و سیستم حرارتی که دنبال آن هستیم و در استانها شروع کردیم، همان سیستم حرارت مرکزی است؛ یعنی موتورخانه و رادیاتور برای مدارس با تعداد کلاس بالا و پکیج حرارتی با رادیاتور برای مدارس با تعداد کلاس پایین خواهیم داشت.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: هدف وزارت آموزش و پرورش این است که در راستای افزایش ایمنی عمومی مدارس، بخاری را ظرف 2 تا 3 سال آینده از مدارس کشور حذف کند.
وی در خصوص مصرف برق بخاریهای تابشی افزود: محاسبات کارشناسانه تأسیسات برقی نشان میدهد که با توجه به افزایش قیمت حاملهای انرژی خیلی تفاوتی بین هزینههای مصرف برق و هزینه مصرف نفت یا گاز در بخاریهای نفتی و گازی وجود ندارد،
رئیسی اضافه کرد: مهم ایمنی دانشآموزان است و حفظ ایمنی دانشآموزان مهمترین اصل در نظام تعلیم و تربیت است و هر چقدر هم اعتبارات در این راستا هزینه شود، زیاد نیست.(فارس)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد