جک استراو رئیس گروه پارلمانی ایران و انگلستان بعد از ظهر امروز در نشست خبری در پاسخ به پرسشی، مبنی بر اینکه رسانه های آمریکایی در روزهای اخیر عنوان کردند که کنگره امریکا به دنبال تصویب تحریمهای جدید علیه جمهوری اسلامی ایران است در این حالی است که نمایندگان موافق کنگره با اعمال تحریمهای جدید علیه ایران تعدادشان افزایش یافته است. به نظر شما در صورت تصویب تحریمهای جدید طرف ایرانی چه واکنش منطقی باید از خود نشان دهد با توجه به نقض توافقات صورت گرفته گفت: اگر تحریمهای جدید در ایران اعمال شود ما بسیار بد در این خصوص واکنش نشان خواهیم داد.
وی در حالی که متن توافقنامه ژنو را بالای دست برد و در مقابل دوربینهای عکاسی و تصویربرداری نگه داشت افزود: دولت ایالت متحده زیر این توافقنامه را امضا کرده است، این توافقنامه نقشه راه است.
جک استراو با اشاره به اینکه تحریمها در چند ماه آینده کاهش می یابد ادامه داد: آقای جان کری هم به نمایندگان کنگره اعلام کرده است که این توافقنامه سیاست آمریکا است.
همچنین از نمایندگان کنگره سوال کرده که مخالفانش به این پرونده چگونه عکس العمل نشان خواهند داد.
وی گفت: آقای هیگ هم همین سوال را کرده اند، فکر می کنم که پاسخ سوال شما در توافقنامه ژنو آمده است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ایالات متحده عنوان کرده که برداشت ما از توافقنامه متفاوت است گفت: من به شما اطمینان می دهم در مذاکرات دیپلماتیک بسیاری بوده ام از جمله با ایران اما افراد نباید آنچه دیگران نوشته اند را تفسیر کنند.
وی افزود: همیشه در توافقنامه های به این پیچیدگی واژه هایی است که باید تفسیر شود.
رئیس پارلمانی دوستی ایران و انگلستان خاطر نشان کرد: معتقدم نه تنها امریکا حتی کشورهای عضو1+5 و ایران به این توافقنامه متعهد هستند و آن را عملی خواهند کرد.
همچنین رئیس حزب محافظه کار کنگره انگلیس گفت: آقای اوباما صراحتا اعلام کردند که هیچ تحریم جدیدی علیه ایران اعمال نخواهد و آن دو سناتوری که این طرح را به کنگره پیشنهاد داند باید بدانت که حدود 10 تا 12 رئیس کنگره مخالف این طرح هستند. همچنین باید بدانیم آقای اوباما قدرت وتو دارد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر