امیر جعفرپور معاون توسعه ستاد حمل و نقل و سوخت در خصوص کاربرد کارت های سوخت بعد از افزایش 33درصدی قیمت حاملهای انرژی گفت: کارتهای سوخت وسیله مناسبی برای ارائه خدمات آینده هستند که می توان استفاده های دیگری غیر از کارت سوخت نیز دارد ضمن اینکه پروژه های فناوری اطلاعات نه در ایران که در دنیا بینظیر است.
وی افزود: در مورد تداوم کاربرد کارت های سوخت کارگروهی از وزارت نفت، مدیریت امور برنامه ریزی و نظارت راهبردی، ستاد حمل و نقل و سوخت تصمیم گیری می کنند که تا پایان بهمن ماه بررسیهای آنها جمع بندی و نهایی میشود.
جعفرپور خاطرنشان کرد: تا زمانی که بنزین سهمیهای داده میشود و بنزین تک نرخی نشده کارت های سوخت باید برای ارائه خدمات سوخت مورد استفاده قرار گیرند.
وی یادآور شد: تا زمانی که سناریوهای مربوط به حاملهای انرژی تبدیل به قانون نشده و از سوی مجلس ابلاغ نشود در مورد کاربرد کارتهای سوخت نمیتوان تصمیمی اتخاذ کرد اما افزایش قیمت ها به صورت متوازن در همه انواع سوخت یعنی بنزین، گازوئیل، نفت سفید، مازوت، نفت کوره اتفاق خواهد افتاد.
معاون توسعه ستاد حمل و نقل و سوخت تصریح کرد: یکی از سناریوها در مورد سهمیه بنزین نیز این است که مشمولین قرار است دهک بندی شوند و بر این اساس تنها به 15 میلیون نفر کارت سوخت تعلق می گیرد.
جعفرپور در خصوص نارضایتی جایگاه داران و داندگان کارت سوخت از این کارت ها گفت: فناوری این کارتها مربوط به دو نسل است کارتهایی که جدیدترند از امکانات بالاتری برخوردارند و ایرادات نسل قبلی را ندارند بنابراین می توانند کاربردهای مختلفی داشته باشند.(ایلنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد