در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن سرخوش با بیان اینکه از فرودگاههای رشت و گرگان هر کدام دو پرواز و فرودگاه مشهد نیز دو پرواز تاکنون باطل شده است، افزود: پروازهای نامبرده در صورتی لغو شدند که بیش از ۴۸ ساعت فرودگاههای رشت، ساری، گرگان و مشهد بسته بودند و امکان برقراری پرواز وجود نداشت.
مدیرکل برنامهریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت با اشاره به باز شدن فرودگاه مشهد، مشکل نبود هواپیما را عامل لغو پرواز مشهد به مدینه عنوان کرد.
وی درباره پرواز هواپیمای سعودی از جده به مشهد که به دلیل نامساعد بودن هوا نتوانسته بود در فرودگاه مشهد به زمین بنشیند، نیز گفت: برخی پروازها که از فرودگاه مدینه و جده عازم مشهد، ساری، رشت و گرگان بودند به سبب بسته شدن این فرودگاهها به فرودگاه مهرآباد منتقل شدند.
سرخوش همچنین با بیان اینکه فرودگاههای اصفهان برای ۲۴ ساعت نخست و فرودگاههای گلستان، ساری، گرگان و مشهد طی سه روز گذشته به سبب بارش برف بسته بوده است، علت تأخیر در پروازهای فرودگاه اصفهان را بارندگی و مه گرفتگی عنوان کرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: پروازهای اصفهان که قرار بود با هواپیماهای سعودی انجام شود به سبب تأخیر به صورت فوقالعاده از سوی هواپیمایی ماهان انجام شده است.
وی با بیان این که هم اکنون فرودگاههای رشت و ساری بسته است، گفت: پرواز فردای رشت از فرودگاه مهرآباد تهران انجام میشود و فرودگاه ساری نیز این وضعیت را دارد و اگر بخواهد امروز پروازی انجام شود، از فرودگاه مهرآباد یا بینالمللی امام خمینی (ره) خواهد بود.
مدیرکل برنامهریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت با تأکید بر اینکه از روز جمعه تاکنون ۴ پرواز باطل شده است، متذکر شد: زائران این دو پرواز پس از فروردین ۹۳ اعزام میشوند.
وی همچنین با اشاره به مسافرانی که با تأخیر ۲۴ ساعته عازم سرزمین وحی میشوند، اظهار کرد: متأسفانه مدت اقامت زائرانی که با تأخیر ۲۴ ساعت اعزام شدهاند، کاهش مییابد که اگر مشکل از طرف شرکت هواپیمایی باشد نه بدی آب و هوا، به زائران خسارت پرداخت میشود.
سرخوش در پاسخ به این سؤال که اگر پرواز زائران با تأخیر ۲۴ ساعته روبهرو شود و علت آن هم نامساعد بودن آب و هوا باشد، آیا خسارتی بابت کاهش مدت زمان اقامت زائران در مکه و مدینه پرداخت خواهد شد، گفت: مطمئنا سازمان حج و زیارت باید در این زمینه تصمیم بگیرد.
وی در بخش دیگری از توضیحات خود اظهار کرد : هر تأخیری در پروازها به صورت لحظهای از سوی دفاتر حج و زیارت استانها به مدیران کاروانها و زائران اطلاعرسانی میشود، تا حتیالامکان زائران را به فرودگاه منتقل نکنند و یا برای اعزام از طریق استانهای مجاور اقدام شود.
مدیرکل برنامهریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت تصریح کرد: اگر قرار بر انجام پروازی باشد و تأخیر پرواز به مدیر کاروانها یا زائران اطلاعرسانی نشده باشد، زائران پس از ۶ ساعت تأخیر به یک محل اقامتی یا هتل منتنقل میشوند. ( مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد